STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojj zakrecona takiego prosto od krowy to bym nie tknela, bleee :p zwykle, kupne. Ale mamnietolerancje laktozy i stad wzdęcia.
Dea nie dziwie sie ze jestes bezsilna...moze warto jak najwięcej odkladac na inseminacje a jakby sie nie udala to in vitro jest przeciez refundowane..wiem ze to kupa kasy ale warto:( -
Dea a jak sprawa adopcjo?nie chcecie, czy nie za bardzo możecie? Nieraz mozliwa jest adopcja ze wskazaniem gdzie odbieracie noworodka ze szpitala. Takie male dzieciatko pamieta tylko was jako rodzicow. Jakbym miaka stanac przed takim wyborem to tylko na taka bym sie zgodzila
-
Aha , myslalam , ze może przegapilam jakis post:)
Wiesz mordeczko Ja mam zdanie takie , nikomu do portfela nie zagladam:) niech sobie ludzie kupują nawet za dwadzieścia tysięcy wózek !Ja mając milion na koncie nie kupilabym wózka za więcej niż dwa tys:) bo to wpakowanie kasy w błoto , teraz kupujemy wózek za 1500 zł i to juz duzoooooo jak za wózek ale kupimy bo jest świetny a używanego nie mogę znaleźć u siebie wiec wiesz:) Ja osobiście wole nowy niż używany , mam pewnosc , gwarancje itp ale każdy działa jak chce
Mam znajoma co kupiła mega ale to !mega chujowy wózek za ponad dwa tys to tylko pomyslalalm ze jak dla mnie nie wart tej ceny:) -
Tak już miałam wizytę serduszkową to była moja pierwsza wizyta 10.06 teraz 3.07 idę na następną.
Co do wyprawki to mi tylko przyjdzie kupić wózek i łóżeczko bo ciuszki od najmłodszych lat mam po siostrzeGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mam sporo takich ciuszków "bezpłciowych" także na początku będę spokojna
Pewnie że są takie przypadki mam znajomą położną to mówiła że zdarza się że na pierwszym USG jest jeden zarodek a na kolejnym badaniu są już dwaZobaczymy co teraz lekarz zobaczy na USG
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs