STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona minęło juz u mnie prawie 5 lat, wiec raczej juz nie płacze teraz nie bede miała tez czasu o tym myślec
A Ty Agniesia tez wrześniowa? -
A pewnie ktoś z rodziny, znajomych będzie chciał cie odwiedzic w szpitalu czy pierwszych dniach w domu to zaznacz delikatnie że masz juz dosyć ubranek dla maluszka ale przydalyby sie pampersy czy chusteczki nawilzane,czy co ci tam potrzebne
-
Ja nie będę mogła tak zrobić bo mieszkam z rodzicami i z rodzeństwem babci mieszka ode mnie koło 50 metrów więc jak przyjadę do domu ze szpitala to zaraz się zejdą
A w szpitalu mile widziani będą rodzice i mążGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Ja najbardziej nie chcę w domu moich siostrzenic, bo wiadomo jak to małe dzieci, roznoszą najwięcej chorób Tylko znając "wyczucie" mojej siostry, zechce się nam zwalić na głowę od razu po powrocie do domu i jak jej powiem, że nie chcę, to strzeli focha
W nocy odeszło jej część wód, więc pojechała na IP, teraz leży pod ktg i z tego co pisała dają jej 2 dni i urodzi. -
Jej wody odeszły , pojechała do szpitala i tam podpieli ja pod ktg i male skurcze były a później pisała po paru h ze skurcze ja w chuuuuuuuj bola juz .
Taki przebieg akcji mniej więcej , podczytuje te wrzesniowki trochę dziś i czekam na wiadomość OD sigmy .