STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysku- odpoczywaj i wracaj do nas z dobrymi wiadomościami i nie na fioletową stronę, tylko tutaj, do nas, tu jest spokojniej
Agniesja - podejrzewam, że Ci mega ciężko, głowa do gory!
A ja dziś czuję się niefajnie ;/ Objadlam sie na noc kanapkami z łososiem i cierpiałam w nocy, rano zderzenie z porcelaną ale bez wymiotów ;/ Współczuję wszystkim kobietą, które przechodzą to codziennie -
Dzięki dziewczyny za wsparcie :*
Moka, ja należę do tych kobiet co codziennie mają spotkania z porcelaną i to kilka razy dziennie. O niektórych rzeczach mogę zapomnieć, bo jak tylko myślę o rybach czy mięsie od razu mnie cofa Mówią, że ciąża to nie choroba a w moim przypadku jest całkowicie odwrotnie -
Hehe, no maluch mi nieźle daje w kość. Aż się boję co będzie po porodzie
Ale sobie pyszną zupkę pomidorową zrobiłam, yummy W ogóle ten tydzień mam pomidorowy i wchodzą mi tylko kanapki z masłem i pomidorem. Szkoda, że nie ma sezonu bo takie zimowe nie są zbyt smaczne Zupka chodziła za mną od kilku dni, ale czułam że nie dam rady jej zrobić i czekałam aż mąż mi zrobi. Tak czekałabym do usranej śmierci, więc spięła się i zrobiłam sama Dobrze, że bulion miałam już gotowy, więc nie musiałam mieć kontaktu z mięsem Ach jaka pyszna, zaraz idę po dokładkę -
ZakręconaOna wrote:hej dziewczyny
My walentynki spędziliśmy całkiem dobrze Przygotowaliśmy sobie kolacje pyszną , salon pełen świeczek , film ... cudo ! Mordeczko My wczoraj puściliśmy identyczne lampiony dwa hehe .Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs