STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej my się pogodziliśmy. W sumie to on wyciągnął rękę. Ale zdanie co fo starań podtrzymuję...Źle zaczeliśmy. Of powinno być takim ratunkiem żeby sprawdzić co jest nie tak jeśli nam nie wychodzi. Teraz to powinien być spontan. Więc myślę że mnie zrozumiecie ale odpuszczam te całe obserwacje bo tylko mnie frustruje jak coś jest nie tak. Chowam termometr i postaramy sie kochac co dwa dni. Bez żadnych pomiarów itd. Wykresy i konto zostawiam jeśli przez długi czas nie uda się to wrócę. A mam nadzieję że jednak wrócę od razu z przejściem na fioletową stronę i tam spotkam się z wami. Czy dobrze robię?
rah lubi tę wiadomość
-
Agniesja wróci!!do ciebie i waszego okruszka ) dziewczyny ja też wam życzę wszystkiego dobrego ;* luzujmy pośladki. W końcu się uda. I to będzie jak z końcem świata-gdy najmniej będziemy się tego spodziewać...Papapa:*:*
agniesja lubi tę wiadomość
-
Ja jestem tego zdania żeby chociaż każdy facet powinien zajść w ciąże i urodzić dziecko wtedy by zrozumieli że nie jest w cale tak łatwo zajść w ciąże przechodzić 9 miesięcy z brzuchem i łatwo urodzić.
A co do Twojego męża Agniesja to dupa z niego a nie mąż
Mój to się takich objawów doczekać nie może..Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs