STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
gocha04 wrote:Hej Maja ją już sie przenioslam, bo jeszcze owu nie bylo, bo nie odnotowalam skoku temp. I raczej styczniowy cykl idzie na zmarnowanie. Jak to mówią "pierwsze koty za płoty"
Tobie życzę powodzenia.
Dopóki nie ma @ wszystko może się zdarzyć Życzę powodzenia i mimo wszystko trzymam && ja na razie zostaję tu zobaczymy co będzie:) Zajrzyj czasami do mnie ja będę zaglądała do Ciebie:) -
nick nieaktualnyPAREL wrote:Witam Was Dziewczyny nie odzywałam się chwilę ponieważ w tym cyklu trochę odpuściłam, dziś powinnam dostać @ robiłam test rano i wyszedł + szczerze mówiąc nie dociera to do mnie jutro, idę na bete, dziś mąż ma urodziny i zamierzam dołączyć do prezentu w małej torebce mój test- wlasnie czekam az wróci z pracy, ściskam Was mocno
super prezent dla M ,gratulujęmaia1991, Meginka, sssssss88 lubią tę wiadomość
-
Ja dalej nie mam @ a zawsze mam regularne, zazwyczaj dostaję miesiączkę w nocy między 29 a 30 dc albo 30 dc do południa...a dziś cisza...pobolawa mnie teraz tylko lewy jajnik...poza tym nie mam dobrego tarmomatra w domu...mam taki co pokazuje non stop 36.3 ale zaprosiłam sąsiadkę po raz drugi z termometrem rtęciowym do siebie i mam teraz 37,1 może to jednak ciąża...ale bym się cieszyła
annab lubi tę wiadomość
-
PAREL wrote:Witam Was Dziewczyny nie odzywałam się chwilę ponieważ w tym cyklu trochę odpuściłam, dziś powinnam dostać @ robiłam test rano i wyszedł + szczerze mówiąc nie dociera to do mnie jutro, idę na bete, dziś mąż ma urodziny i zamierzam dołączyć do prezentu w małej torebce mój test- wlasnie czekam az wróci z pracy, ściskam Was mocno
Witam Parel gratulacje dla ciebie i powodzenia w tych wspanialych 9miesiacach ja przenosze sie do lutowych staraczek bo dzis dostalam plamienie a pewno jutro przyjdzie @ na moje nieszczescie ale to niby fakt o tym ze jak sie chce bardzo to sie nie bd mialo a jak sie odpusci to sama widzisz jest pozytywnie -
hehe no i ja się przenoszę do lutowych staraczek...własnie dostałam bóli miesiączkowych i plamienia...już myślałam że ta temperatura podwyższona świadczy o ciąży bo przeziębiona nie jestem...ale cóż...mój mąż stwierdził że nie ma sprawy- on się jeszcze trochę POSTARA hehe bo to najbardziej lubi robić powodzenia
samira lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewczyny, mąż sie bardzo ucieszył staraliśmy sie od czerwca, jestem 3 cykl na Bromocornie gdyz moja prolaktyna była 17x podwyższona i przez nią były niepowodzenia, własnie wróciłam z bety i czekam na wynik, mam nadzieje ze potwierdzi pozytywny test ciążowy
samira, vivien lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPAREL wrote:Dziękuję Dziewczyny, mąż sie bardzo ucieszył staraliśmy sie od czerwca, jestem 3 cykl na Bromocornie gdyz moja prolaktyna była 17x podwyższona i przez nią były niepowodzenia, własnie wróciłam z bety i czekam na wynik, mam nadzieje ze potwierdzi pozytywny test ciążowy
trzymam & za potwierdzenie -
PAREL wrote:Witam Was Dziewczyny nie odzywałam się chwilę ponieważ w tym cyklu trochę odpuściłam, dziś powinnam dostać @ robiłam test rano i wyszedł + szczerze mówiąc nie dociera to do mnie jutro, idę na bete, dziś mąż ma urodziny i zamierzam dołączyć do prezentu w małej torebce mój test- wlasnie czekam az wróci z pracy, ściskam Was mocno
Gratuluję -
dziewuszki... powiedzcie mi (może któraś będzie wiedziała). kiedy moge najwcześniej zrobić test na beta hcg z krwi...cykle mam regularne 29dniowe, lecz mam tzw. późną owulację. np w styczniu owu miałam 24dnia cyklu. dziś jest 9dni po owulacji. myślicie że jakbym jutro poszła zrobić test wyszedł by wiarygodnie?
samira lubi tę wiadomość
AnnaB -
nick nieaktualnyannab wrote:dziewuszki... powiedzcie mi (może któraś będzie wiedziała). kiedy moge najwcześniej zrobić test na beta hcg z krwi...cykle mam regularne 29dniowe, lecz mam tzw. późną owulację. np w styczniu owu miałam 24dnia cyklu. dziś jest 9dni po owulacji. myślicie że jakbym jutro poszła zrobić test wyszedł by wiarygodnie?
a ja myślę ze to za wcześnie ,przynajmniej 7dni po spodziewanej @ zrobić betę dlatego ze jeśli było zapłodnienie to ono nie następuje zaraz w momencie owu nawet może to nastąpić na drugi dzień przecież a zagnieżdżenie jest 7-12dnia po ewentualnym zapłodnieniu nie po owulacji...
a kiedy masz termin @ ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2013, 13:05
-
nick nieaktualnyGratuluję Co do pytanie Annab też myślę że beta powinna już wyjść jeśli sie udało. Ja mam podobny problem tylko związany z normalnymi testami, ponieważ @ wypada mi na 9/10 - póki co nie czuje jakby miała przyjść (choć zawsze już 3 dni wcześniej miałam bóle brzucha) owu wyznaczyło mi na 31go lecz, choć towarzyszący temu ból miałam z 25go/26go w nocy. Nie wiem czy robić lutro test czy jeszcze poczekać, bo nie wiem czy wykryłoby już coś.. ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:ja tez uważam że juz w 9 dniu wykryje ja tak miałam w pierwszej ciązy
akurat ale może być negatywna potem się zdołuje ze nic a ciąża jednak będzie i co ?? po co się rozczarować ...i nakręcać i robić po pięć razy ...to jest opinia lekarza nie moja ze tydzień po terminie @ beta a hormon hcg jest wytwarzany najsilniej dopiero po zagnieżdżeniu ...a nie zapłodnieniu...
a test z moczu domowy 2tyg. po @ ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2013, 13:26
-
samira wrote:annab wrote:dziewuszki... powiedzcie mi (może któraś będzie wiedziała). kiedy moge najwcześniej zrobić test na beta hcg z krwi...cykle mam regularne 29dniowe, lecz mam tzw. późną owulację. np w styczniu owu miałam 24dnia cyklu. dziś jest 9dni po owulacji. myślicie że jakbym jutro poszła zrobić test wyszedł by wiarygodnie?
a ja myślę ze to za wcześnie ,przynajmniej 7dni po spodziewanej @ zrobić betę dlatego ze jeśli było zapłodnienie to ono nie następuje zaraz w momencie owu nawet może to nastąpić na drugi dzień przecież a zagnieżdżenie jest 7-12dnia po ewentualnym zapłodnieniu nie po owulacji...
a kiedy masz termin @ ??
termin @ miałam na 4.02. jak na razie nie czuje bym miała dostać okres, wykres się pnie w góre...to może faktycznie jutro jeszcze nie pójdę na krewwwwAnnaB