STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyиιєиσямαℓиα wrote:stosowałyście żele wspomagające poczęcie?
np. http://www.przedciaza.pl/28-conceive-plus-zel.html
zastanawiałam sie kiedyś nad tym
nie ale się nad nim zastanawiałam ,duzo czytam na temat takich wspomagaczy...иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:иιєиσямαℓиα wrote:stosowałyście żele wspomagające poczęcie?
np. http://www.przedciaza.pl/28-conceive-plus-zel.html
zastanawiałam sie kiedyś nad tym
nie ale się nad nim zastanawiałam ,duzo czytam na temat takich wspomagaczy...
i jakie opinie miał?
-
иιєиσямαℓиα wrote:A gdzie się podziewa Megunia ?
Gdzie te piękne, wielkie, uśmiechnięte, niebieskie oczęta z twojego avatarku ?
Marzy mi się taki dzidziuś
Kochana moja jestem już Troche balowałam w weekend z kumpelami, po prostu wrzuciłam na luz i dobrze sie bawiłam a teraz właśnie wróciłam z WOŚP i wygrałam tam bilety do kina i aquaparku także weekend pełen wrażeń, ale musze nadrobic zaległości na forum Moja @ juz powoli sie zbiera i dobrze bo przez nia miałam swoje fochy i byłam troche niedobra dla mężulka złośnica :)ale juz do Was wracam kochane Dziewczeta i będę sie udzielac na bieżąco
Dziękuję że o mnie pamietałś i zapytałaśsamira, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:иιєиσямαℓиα wrote:A gdzie się podziewa Megunia ?
Kochana moja jestem już Troche balowałam w weekend z kumpelami, po prostu wrzuciłam na luz i dobrze sie bawiłam a teraz właśnie wróciłam z WOŚP i wygrałam tam bilety do kina i aquaparku także weekend pełen wrażeń, ale musze nadrobic zaległości na forum Moja @ juz powoli sie zbiera i dobrze bo przez nia miałam swoje fochy i byłam troche niedobra dla mężulka złośnica :)ale juz do Was wracam kochane Dziewczeta i będę sie udzielac na bieżąco
Dziękuję że o mnie pamietałś i zapytałaś
no ty jedna no ,ale zabalowałaś haha a to dobrze ,teraz będziesz zrelaksowana i zmobilizowana do nowych działańMeginka, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Meginka wrote:иιєиσямαℓиα wrote:A gdzie się podziewa Megunia ?
no ty jedna no ,ale zabalowałaś haha a to dobrze ,teraz będziesz zrelaksowana i zmobilizowana do nowych działań
Samirka bo stwierdziłam że na pewno niedługo uda mi sie zaciążyc więc póki moge to muszę się wyszalec:) Bo później to już spokój, zdrowe odzywianie itd , a nie balangi
A jeszcze później wstawanie w nocy, karmienie itd heh
No ale chciałabym juz tak sobie powstawac w nocy do córci albo synka ojjjjjиιєиσямαℓиα, samira, gocha04 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:ze jest niezły i pomaga ,ale wiadomo ,jednej pomoże drugiej wcale ...bo zajdzie nawet z mikrutka ilością swojego śluzu
a Ty stosowałaś?? Ile kosztuje??
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:przeczytałam właśnie wasze posty na temat tego korzenia maca, to na prawde działa ??
maginka proszek z korzenia mocy jak już pisałam jest dodawany często do suplementów znanych poprawiających płodność ,to działanie jest znane od dawna przede wszystkim reguluje gospodarkę hormonalną ... -
Meginka wrote:иιєиσямαℓиα wrote:A gdzie się podziewa Megunia ?
o to podziwiam ! Chciało ci się w taki mróz ?
Mam nadzieję, że balanga udana:)Meginka, samira lubią tę wiadomość
-
samira wrote:piszą ze ten żel jest niezły i pomaga ,ale wiadomo ,jednej pomoże drugiej wcale ...bo zajdzie nawet z mikrutka ilością swojego śluzu
ooo... zaczynam się łamać
trochę drogie to jest .... ale z drugiej strony ja ma pomóc...
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:samira wrote:ze jest niezły i pomaga ,ale wiadomo ,jednej pomoże drugiej wcale ...bo zajdzie nawet z mikrutka ilością swojego śluzu
a Ty stosowałaś?? Ile kosztuje??
wkleję link dla ciebie jeszcze raz ,nie więcej zażywasz jak 1tab ,2razy dziennie http://allegro.pl/swanson-maca-100kaps-proces-pamieciowy-sport-i2915144715.html ta kupowałam najlepiej 100kap. bo się opłaca najbardziej...Meginka lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:Meginka wrote:иιєиσямαℓиα wrote:A gdzie się podziewa Megunia ?
o to podziwiam ! Chciało ci się w taki mróz ?
Mam nadzieję, że balanga udana:)
oj udana udana, tylko troche zmęczona jestem:) zaraz zmykam lulac -
nick nieaktualnyиιєиσямαℓиα wrote:Libra wrote:иιєиσямαℓиα wrote:Libra wrote:agula wrote:takie pytanie mi sie jeszcze nasuwa, czy grubosc endometrium ma wplyw na obfitosc @ ? czy jesli @ jest skapa to znaczy, ze endo cienkie? wie ktos jak to jest?
może tak być... ale może być wiele różnych przyczyn... najlepiej skonsultować to z lekarzem prowadzącym, może zaleci zrobienie badań, usg
ja też miałam podobnie... mój organizm nie do końca wrócił na swój tor po tabletkach antykoncepcyjnych, do tego wystarczyło dołożyć stres i gotowe...
prolaktyna mi skoczyła... zaczęłam jeść orzechy (najlepsze migdały) brać wiesiołka (do owulacji), castagnusa, pić siemię i czerwone winko (w ff)jeden cykl i zauważyłam poprawę
qrcze - tabsy hormonalne - moja gin chce je mi je dać na 2 cykle . Czy to w ogóle rozsądne? Chce mi wyregulować hormony. Tabsów unikałam jak ognia , brałam tylko przez rok 5 lat temu i dałam sobie spokój. Boję się teraz je brać , bo obawiam się, że wszystko się schrzani
to zależy... czasem tabletki anty stosuje się w leczeniu (np. policystycznych jajników)... także wszystko zależy....
a więc widzisz może tu jest pies pogrzebany. Nie mam stwierdzonego PCO , ale ostatnio obraz na jajnikach był dziwny aczkolwiek nie odpowiadał PCO.
Moja gin chce po prostu wyciszyć w ten sposób prolaktynę i androstendion. Pytanie czy to można osiągnąć stosując hormony?
Po drugie jeżeli nawet, to jest ryzyko, że można skopać coś innego .
nie wiedziałam, że prolaktynę "wycisza się" tabletkami anty...
ja myślałam, że tabletki anty podwyższają prolaktynę.... ale mogę się mylić... zapytasz gina, to pewnie wyjaśniWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2013, 21:11
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:иιєиσямαℓиα wrote:Libra wrote:иιєиσямαℓиα wrote:Libra wrote:agula wrote:takie pytanie mi sie jeszcze nasuwa, czy grubosc endometrium ma wplyw na obfitosc @ ? czy jesli @ jest skapa to znaczy, ze endo cienkie? wie ktos jak to jest?
może tak być... ale może być wiele różnych przyczyn... najlepiej skonsultować to z lekarzem prowadzącym, może zaleci zrobienie badań, usg
ja też miałam podobnie... mój organizm nie do końca wrócił na swój tor po tabletkach antykoncepcyjnych, do tego wystarczyło dołożyć stres i gotowe...
prolaktyna mi skoczyła... zaczęłam jeść orzechy (najlepsze migdały) brać wiesiołka (do owulacji), castagnusa, pić siemię i czerwone winko (w ff)jeden cykl i zauważyłam poprawę
qrcze - tabsy hormonalne - moja gin chce je mi je dać na 2 cykle . Czy to w ogóle rozsądne? Chce mi wyregulować hormony. Tabsów unikałam jak ognia , brałam tylko przez rok 5 lat temu i dałam sobie spokój. Boję się teraz je brać , bo obawiam się, że wszystko się schrzani
to zależy... czasem tabletki anty stosuje się w leczeniu (np. policystycznych jajników)... także wszystko zależy....
a więc widzisz może tu jest pies pogrzebany. Nie mam stwierdzonego PCO , ale ostatnio obraz na jajnikach był dziwny aczkolwiek nie odpowiadał PCO.
Moja gin chce po prostu wyciszyć w ten sposób prolaktynę i androstendion. Pytanie czy to można osiągnąć stosując hormony?
czyli nie potwierdzasz tej teorii?
dostałam od endo bromergon na prolaktynę, ale bałam się go brać. Chyba zacznę od następnego cyklu..... -
nick nieaktualnyLibra wrote:иιєиσямαℓиα wrote:Libra wrote:иιєиσямαℓиα wrote:Libra wrote:agula wrote:takie pytanie mi sie jeszcze nasuwa, czy grubosc endometrium ma wplyw na obfitosc @ ? czy jesli @ jest skapa to znaczy, ze endo cienkie? wie ktos jak to jest?
ja myślałam, że tabletki anty podwyższają prolaktynę.... ale mogę się mylić... zapytasz gina, to pewnie wyjaśni
no właśnie,dziwne to...