STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
иιєиσямαℓиα jeśli masz za wysoką prolaktynę to powinnaś brać ten Bromergon. Przy za wysokiej prolaktynie ciężko zajść w ciąże, a jak już się zajdzie to często kończy się poronieniem. Jeśli starasz się o dziecko to powinnaś brać.
samira lubi tę wiadomość
-
Wsk wrote:Witam Girls po nieobecności
nooo nareszcie, już się zastanawiałam gdzie się podziewasz:) gdzie byłaś jak Cię nie było ?
ja też miałam trochę zaległości na Ovu ale szybko nadrobiłam
Co tam u Ciebie nowego???иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja już się nakręcam ze nici z fasolki wydaje mi się ze tempka nie za bardzo rośnie a term. @ dopiero w sobotę ,a jeszcze to ze te cykle nie zawsze są takie jak maja być ost. miał 45dni ,a od września do listopada było ok....i wydaje mi się ze szyjka nie taka...i ze zaczynam więcej jeść ,i się pocić a tak mam na @ ehhh...ach ta podświadomość...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczęta a ja @ powinnam miec jutro a juz od tygodnia boli mnie brzuch i piersi .Dzisiaj byłam zrobic badania bhcg bo od 2 do 5 dnia okresu mam brac clostilbegyt a później znowu Cyclo-progynova i lekarz mi zalecił badanie zebym była pewna że nie jestem w ciaży jak zaczne brac te hormony i teraz musze czekac do jutra na moją chwile prawdy
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWsk wrote:Dupki moje, robiam test, dzis - niestety ale widze ze wiele tutaj tak miało, dzis - a jutro + @ nie mam, a temp wysoka wciąz...
dalej ładna tempka ,może rzeczywiśćie przez to chorowanie owu się przesunęła i dlatego ciążowy nie pokazuje + a nie chcesz iść na betę ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2013, 12:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWsk wrote:nie, dopóki test nie pokaże +, nie pójdę, to takie rozczarowanie publiczne.. wzięłam dziś luteinę
oby się wkrótce wyjaśniało co to bo żyjesz w niepewności...jak ja do co najmniej soboty...a u mnie to różnie z tymi cyklami ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2013, 12:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:Wsk wrote:Witam Girls po nieobecności
nooo nareszcie, już się zastanawiałam gdzie się podziewasz:) gdzie byłaś jak Cię nie było ?
ja też miałam trochę zaległości na Ovu ale szybko nadrobiłam
Co tam u Ciebie nowego???
hej nie bij jakoś miałam zabiegany tydzień i tak wyszło nic mnie nie usprawiedliwia, wiem...Meginka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha i nasuwam wątek, wiem że już od licha tego tu było, spróbuję- która z was brała zioła Sroki lub Klimuszki lub dawała mężowi Salfazin? Ja wiem, jaki maja skład, jaki wpływ-wiem wszystko, ale mnie te suche fakty nie ruszają, potrzebuje dowodów, że której już pomogło P.O.M.O.C.Y....
-
nick nieaktualny