STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak się właśnie zastanawiałam nad zmierzeniem w ten sposób owulację wiem kiedy miałam - monitoring ale nie wiem czy to coś da bo nie było napisane czy obojętne jest o jakiej porze czy też zanim wstanę jakaś dziewczyna napisała że trzeba mierzyć co kilka godzin bo temka może spaść kilka godzin przed @ . No nic poczekamy zobaczymy
samira lubi tę wiadomość
-
A a szukam na alle testów...z Agrodytą odpuszcze ten miesiac...dziewczynki jakie wybrac? kasetowe czy te zwykłe płytkowe??? Ide do gina...czas najwyzszy w tym tygodniu, biorąc pod uwagę że mamy małą, starałam sie na luzie, ale niby krótkie 4 cykle, dłużą sie i powoli zaczynają natrętne myśli wbijac...
Ale jestem na + postanowiłam choc 1 cykl od 1 dnia (zeby utrwalic) mierzyc tempkę o jednej godzinie...;p Jak weekend? Ja mam jakąś chandrę chyba... -
nick nieaktualnysamira wrote:A JA SIĘ DOWIEDZIAŁAM ZE KUMPELA Z INNEGO FORUM NA KTÓRYM PISZę od dawna urodziła ok.21:00 (i zaraz po tej godz. wiedziałam ,hehe poczta esm-sowa działa) PRZEZ CC BLIŹNIĘTA cudne są, a miała miesiąc do terminu się pospieszyły chłopaki bo niby nic się jeszcze nie zapowiadało..a pierwsze dzieciątko straciła...także laseczki ,wszystko jest możliwe...
ha a dzisiaj mogę dopisać kolejną która dziś nad ranem urodziła córeczkę,kurcze jakie fajne te dzieciaczki,bo mam zdjęcia ...ehhhиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała wrote:A a szukam na alle testów...z Agrodytą odpuszcze ten miesiac...dziewczynki jakie wybrac? kasetowe czy te zwykłe płytkowe??? Ide do gina...czas najwyzszy w tym tygodniu, biorąc pod uwagę że mamy małą, starałam sie na luzie, ale niby krótkie 4 cykle, dłużą sie i powoli zaczynają natrętne myśli wbijac...
Ale jestem na + postanowiłam choc 1 cykl od 1 dnia (zeby utrwalic) mierzyc tempkę o jednej godzinie...;p Jak weekend? Ja mam jakąś chandrę chyba...
kasetkowe to to samo co płytkowe i ja miałam takie i są ok ... zajrzyj do galerii testów owu dodatnich tam są moje kasetkowe z 16dc i jeszcze mocniejszy z 19dc ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEavonne wrote:mam rozne informacje na temat jak czesto sie powinno kochac zeby moc zajsc w ciaze.A raczej ile czasu potrzeba by plemniki dojrzaly??
jak już pisałam ginka mi mówiła ze można codziennie w czasie płodnym ale żeby był ten odstęp 24h a wtedy może plemniczków jest troszkę mniej ale są bardziej żywotne,szybsze i jest więcej zdrowych :p -
Jeszcze jedno.. CZy mozna byc w ciazy mimo iz test ciazowy wyszedl negatywny??? Bo ostatnio okres spoznil mi sie jak nigdy 4 dni zrobilam test i wyszedl negatywny a na drugi dzien z rana brazowe plamienie i skrzepy(tak jeszcze nie mialam) a potem normalnie jak w trakcie kazdej miesiaczki..
-
nick nieaktualnyEavonne wrote:Jeszcze jedno.. CZy mozna byc w ciazy mimo iz test ciazowy wyszedl negatywny??? Bo ostatnio okres spoznil mi sie jak nigdy 4 dni zrobilam test i wyszedl negatywny a na drugi dzien z rana brazowe plamienie i skrzepy(tak jeszcze nie mialam) a potem normalnie jak w trakcie kazdej miesiaczki..
może tak być ze w terminie @ jest negatyw bo każda kobieta w innym dniu ma owu i zapłodnienie a kolejna rzecz ,zaczym zarodek dotrze do macicy i się zagnieździ mija 4-12 dni ...dlatego może być za wcześnie na test z moczu który powinno się zrobić parę dni po term. @ ...nawet mówią ze betę z krwi nie należy robić zbyt wcześnie chociaż jest bardzo dokładna ...
ale nie w twoim przypadku bo twój był negatyw i zaraz na drugi dzień @ przyszła i były skrzepy a to normalny objaw @......jakbyś miała pozytyw i @ przyszła za 1 czy 2 dni to wtedy maże być poronienie samoistne(biochemiczne) o którym kobiety często nawet nie wiedzą bo myślą po prostu ze przyszła później @...a ją może wiele czynników opóźnić stres,choroba,wyjazd itp...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2013, 14:22
-
maja2024 wrote:Dziś termin @ ale się denerwuję masakra jakaś. Na razie się nie pojawiła i oby tak zostało kolejnych 9 miesięcy. Mój M chce testować a ja się boję tak to zawsze jeszcze mam nadzieję a jak testować będę to może się okazać, że znowu się nie udało. Zwariuję zaraz przez to wszystko a jeszcze się nie wyspałam bo chyba ze 3 razy do toalety wstać musiałam a później myślenie mi się włączało eh. Gosia jak się pojawisz to napisz co u Ciebie wykresik ładny czekam na info.
cześć laseczki
to chyba mój najgorszy cykl, bo jak na poczatku nie miałam czasu się nakręcać to teraz jak cos się ruszyło i kilka ciąż już jest to i ja czekam na swoje II.
I dziś śniło mi się, że @ dostałam. Ale póki co ni widu ni słychu, od czasu do czasu cos mnie zakłuje coś zaboli. Termin @ mam na jutro także czekam, chociaż pierwszy raz mam ochotę sprawdzić to wczesniej:)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyEavonne wrote:To fakt ze nie naleze do spokojnych ludzi, czesto sie deneruje byle pierdola! Ale od kiedy staramy sie o dzidziusia staram sie opanowywac:-))
trzeba się wyluzować ,oj wierz mi ja też nie należę -życie daje w kość i to bardzo mocno ... -
nick nieaktualnygocha04 wrote:maja2024 wrote:Dziś termin @ ale się denerwuję masakra jakaś. Na razie się nie pojawiła i oby tak zostało kolejnych 9 miesięcy. Mój M chce testować a ja się boję tak to zawsze jeszcze mam nadzieję a jak testować będę to może się okazać, że znowu się nie udało. Zwariuję zaraz przez to wszystko a jeszcze się nie wyspałam bo chyba ze 3 razy do toalety wstać musiałam a później myślenie mi się włączało eh. Gosia jak się pojawisz to napisz co u Ciebie wykresik ładny czekam na info.
cześć laseczki
to chyba mój najgorszy cykl, bo jak na poczatku nie miałam czasu się nakręcać to teraz jak cos się ruszyło i kilka ciąż już jest to i ja czekam na swoje II.
I dziś śniło mi się, że @ dostałam. Ale póki co ni widu ni słychu, od czasu do czasu cos mnie zakłuje coś zaboli. Termin @ mam na jutro także czekam, chociaż pierwszy raz mam ochotę sprawdzić to wczesniej:)
cześć ,ja mam termin na sobotę i zaczynam myśleć...chociaż nie tak nachalnie jak jeszcze niedawno ...to jak czekanie u dentysty na swija kolej
ale trzymam kciuki ,może akurat ci się udałąWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2013, 15:16
gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gocha04 wrote:maja2024 wrote:Dziś termin @ ale się denerwuję masakra jakaś. Na razie się nie pojawiła i oby tak zostało kolejnych 9 miesięcy. Mój M chce testować a ja się boję tak to zawsze jeszcze mam nadzieję a jak testować będę to może się okazać, że znowu się nie udało. Zwariuję zaraz przez to wszystko a jeszcze się nie wyspałam bo chyba ze 3 razy do toalety wstać musiałam a później myślenie mi się włączało eh. Gosia jak się pojawisz to napisz co u Ciebie wykresik ładny czekam na info.
cześć laseczki
I dziś śniło mi się, że @ dostałam. Ale póki co ni widu ni słychu, od czasu do czasu cos mnie zakłuje coś zaboli. Termin @ mam na jutro także czekam, chociaż pierwszy raz mam ochotę sprawdzić to wczesniej:)
Ja też jeszcze czekam tzn nie czekam na @ dziś miała się pojawić ale na razie cisza szyjka wysoko zamknięta i bardzo ciasno hehehe:) trochę co jakiś czas mnie brzuch boli i piersi mi dokuczają. Coś mi się wydaję że dziś nie przyjdzie @ a jutro jak wstanę Gosiu ja też bardzo bym chciała sprawdzić ale wiem że wyjdzie I kreseczka nie wiem dlaczego ale mam bardzo silne przeczucie, że się nie udało niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2013, 15:34