STYCZNIOWE STARANIA
-
WIADOMOŚĆ
-
ja teraz się czaje na testy z allegro, bo sa dużo tańsze i normalnie dziewczynom wychodzą.
a któraś z was może już stosuje jakieś i ma może link do jakichś sprawdzonych z allegro to poprosiłabym, bo dziś będę kupować i chce mieć jakieś polecone:)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:ja teraz się czaje na testy z allegro, bo sa dużo tańsze i normalnie dziewczynom wychodzą.
a któraś z was może już stosuje jakieś i ma może link do jakichś sprawdzonych z allegro to poprosiłabym, bo dziś będę kupować i chce mieć jakieś polecone:)
ja również jestem zainteresowana tymi testami z allegro
-
Ann2224 ja jeszcze takiego linka dostałam od dziewczyn i też piekne krechy wychodzą, a teraz czekamy na efekty:)
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=1722 0378👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
no dziewczyny same dobre wiadomosci od wczoraj gratuluje tym, ktorym sie udalo ten rok sie dobrze zapowiada
Meginka, aniczka lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia
13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
Za 6 miesiecy staranka
-
dzieki jeszcze raz dziewczyny.
do ginekologa chce sie zapisac jak najszybciej, bo do niego kolejka jest dluga.
wbieram sie do tutejszego lekarza (nie mieszkam w Polsce) i jest tak oblegany, ze nie przyjal mnie wczesniej, na recepcji uslyszlam, ze przyjmuja nowe pacjentki tylko jesli jest z nimi cos nie tak lub sa w ciazy.
mam nadzieje ze mi sie uda zapisac, bo z tego co wiem jest dobry i ma nowoczesne wyposazenie gabinetu. -
nick nieaktualnyann2224 wrote:gocha04 wrote:ja teraz się czaje na testy z allegro, bo sa dużo tańsze i normalnie dziewczynom wychodzą.
a któraś z was może już stosuje jakieś i ma może link do jakichś sprawdzonych z allegro to poprosiłabym, bo dziś będę kupować i chce mieć jakieś polecone:)
ja również jestem zainteresowana tymi testami z allegro
dziewczyny ja kupiłam te.....http://allegro.pl/10-x-kasetowe-testy-owulacyjne-1-ciazowy-gratis-i2926716131.html......mam taki zastaw włąsnie i są super a i wkleiłam dwa zrobione tez w galerii owulacyjnych dodatnich tutaj z 16 i 19dc Tylko z tych dni wkleiłam bo tam jest jeszcze jeden ale nie mój (i do tego ten nie mój jest moim zdaniem ujemny )
a link trzeba skopiować i wkleić tam na górze w długie okienko gdzie wam pisze często www....i nacisnąć enter oczywiście otwierając najpierw nowa kartęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2013, 17:16
gocha04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny.
Gratuluje Ella. To juz 3 albo 4 fasolka w styczniu na ovu!
Ja zaczelam nowy cykl i chcialabym zrobic badania.
Bardzo prosze napiszcie jakie badania trzeba zrobic i w jakiej fazie cyklu poszczegolne hormony powinno sie sprawdzic. Wiem ze juz ten watek byl gdzies ale nie potrafie znalesc. Dziekuje za info. -
ula84 wrote:tak bardzo chaiłaabym doczekać chwili kiedy to wszystkie będziemy się cieszyć ze się udało i zapomnimy o tych łzach rozczarowaniach i nie udanych próbach. A jak będziemy starsznie kochac te nasze dzieciaczki Trzymam kciuki za wszystkich bo wiem jak to bardzo boli
glowa do gory napewno sie uda -
heeeeja dziewuszki jak tam minął dzień? Ja dziś w superrrr humorku, byłam na zakupach, zakupiłam taką sexy koszulkę w sam raz na starania Mój M ma dziś urodziny, także to prezent bardziej dla niego Oj będzie się działo
"od rana mam dobry humor......"aniczka, samira, agula, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Ja narazie nie mam powodow by miec dobry humor.. nie mam pracy,wywalili mnie z bezrobocia(gdyz nie przyjelam ich oferty pracy). Od sierpnia siedze w domu wiec pomyslalam no coz jak mam byc w domu to zrobmy sobie dzidziusia a tu nic nie wychodzi. Lecz tak naprawde staramy sie od listopada. Gdyz mialam problemy z nerwami- nie wiem czy to nerwica czy depresja byla bo nie poszlam do lekarza. Nie lubie mowic komus w oczy ze sobie sama ze soba nie radze!
-
Eavonne wrote:Ja narazie nie mam powodow by miec dobry humor.. nie mam pracy,wywalili mnie z bezrobocia(gdyz nie przyjelam ich oferty pracy). Od sierpnia siedze w domu wiec pomyslalam no coz jak mam byc w domu to zrobmy sobie dzidziusia a tu nic nie wychodzi. Lecz tak naprawde staramy sie od listopada. Gdyz mialam problemy z nerwami- nie wiem czy to nerwica czy depresja byla bo nie poszlam do lekarza. Nie lubie mowic komus w oczy ze sobie sama ze soba nie radze!
a powinnas to sprawdzic ja jestem straszny nerwus i sie okazalo ze prolaktyna od tego skoczyla mi na maksa a to utrudnia zajscie w ciaze wysoka prolaktyna jest uwazana za naturalny srodek antykoncepcyjny nie zapobiega zajsciu w ciaze w stu procentach ale moj gin powiedziala ze w duzej mierze utrudnia zajscie wiec moja droga biegnij do lekarza i rob badaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2013, 18:47
-
gocha04 wrote:Ella wrote:u mnie @ sie spoznia, wiec zrobilam test, wczoraj i dzisiaj, oba pozytywne, wiec chyba sie udalo.
trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny starajace sie, bedzie dobrze
Ella super! Gratulacje.
Ella super wiadomosc pozazdroscic no coz laski czas teraz na nassamira, Ella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeginka wrote:heeeeja dziewuszki jak tam minął dzień? Ja dziś w superrrr humorku, byłam na zakupach, zakupiłam taką sexy koszulkę w sam raz na starania Mój M ma dziś urodziny, także to prezent bardziej dla niego Oj będzie się działo
"od rana mam dobry humor......"
noooo po takich bujankach to muszą wyleź dwie duże krechy na teście heheWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2013, 19:35
Meginka, agula lubią tę wiadomość
-
ann2224 wrote:gocha04 a tobie ten link sie otwiera?
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=17220378
teraz powinno być ok, tam byla spacja miedzy cyferkami:)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
ja tez mam dobry humor wykres pokazal plodny dzien wiec zaczynam dzialac ale najpierw ciepla kapiel i do lozeczka hehe a pozatym bola mnie sutki jak nigdy jestem ciekawa czy to ma zwiazek z nadchodzaca owulacja ?czy wy tez tak macie?
samira, Meginka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaniczka wrote:ja tez mam dobry humor wykres pokazal plodny dzien wiec zaczynam dzialac ale najpierw ciepla kapiel i do lozeczka hehe a pozatym bola mnie sutki jak nigdy jestem ciekawa czy to ma zwiazek z nadchodzaca owulacja ?czy wy tez tak macie?
na pewno ,ja też miałam wrażliwe sutki i ciągnęło troszkę !! w podbrzuszu i jajnikach ...Meginka lubi tę wiadomość