Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wesołych Świąt
Annie1981, kania85, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I Ja witam się z Wami w styczniu:-))
Nadchodzący Rok 2017 to musi być to!
Poproszę o wpis na 21goAnnie1981, Anulka0407, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
insulinka wrote:Justya85 mam pytanko o luteine. W jakim celu stosujesz? Jakie dawki i od kiedy? Od dnia owulacji?Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Wszystkiego dobrego na Swieta, by marzenia sie spelnily:)
Anulka0407 lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Kochane, wszystkim Wam życzę ciepłych i rodzinnych Świąt oraz żeby spełniły się wszystkie marzenia, a zwłaszcza te upragnione II kreseczki.
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Wesołych Świąt dla Was i Waszych rodzin dziewczyny. By spełniły się Nasze marzenia dotyczące powiększenia rodziny
Annie1981, Anulka0407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Jednak grudzień nie pokazał dwóch kreseczek i przyszła dziś wredna @. Także witam się w styczniu. Proszę o zapisanie mnie na 27 stycznia. Witam nowe staraczki jak i znajome twarze z grudnia.
Jestem mama prawie 23 miesięcznej Poli. Rodziłam w lutym 2015, pierwsza ciążę zaszłam w pierwszym cyklu, tutaj na ovu.
Teraz to będzie 4 cs.
Nadal karmię piersią.
Pchelkaaa lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
Katiś wrote:Czesc Jednak grudzień nie pokazał dwóch kreseczek i przyszła dziś wredna @. Także witam się w styczniu. Proszę o zapisanie mnie na 27 stycznia. Witam nowe staraczki jak i znajome twarze z grudnia.
Jestem mama prawie 23 miesięcznej Poli. Rodziłam w lutym 2015, pierwsza ciążę zaszłam w pierwszym cyklu, tutaj na ovu.
Teraz to będzie 4 cs.
Nadal karmię piersią.
Odstaw małą od cycka, to od razu zajdziesz Podziwiam, Zuza nie chciała pić mleka i ją odstawiłam zanim skończyła 2 miesiące.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2016, 14:12
-
nick nieaktualnyja mojego Misia skończyłam karmić we wrześniu gdy skonczył 26 miesiący, dwa razy zaszlam w ciążę karmiąc a teraz jakoś nie wychodzi - także czasami to nie jest wina karmienia.Chociaż faktem jest, że ostatnie karmienie uśpilo moje hormony na 18 miesięcy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2016, 20:08
-
To mnie wpiszcie proszę na 21
Lady Savage, kania85 lubią tę wiadomość
-
Ja nadal nie ogarniam z testami owulacyjnymi. Piję dużo, bo na śluz to ważne... Mimo 2-3h godzin oczekiwania, mocz jest jasny jak woda, czy w ogóle z tego może coś wyjść?
Bo szyjka miękka, wysoko, otwarta, więc niedługo się spodziewam ovu.14.04.2018 Théo