Styczniowe testerki 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Fruska wrote:Witajcie
Annie ja mam takie samo nastawienie w tym cyklu co ty. Kompletnie jestem zrezygnowana tymi staraniami z góry zakladam ze i tak znowu nic z tego nie wyjdzie. Dzisiaj zrobilam test owu i chyba jest prawie pozytywny. Nie wiem sama czy mam to traktowac jako pozytyw. Wklejam zdjecie moze wy mi podpowiecie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b625170f544.jpg
Pozdrawiam Was wszystkie :-*Lady Savage, Fruska lubią tę wiadomość
-
Fruska wrote:No własnie Nadia mi nigdy one nie wyszly tak samo ciemne myslalam ze to tak u mnie tylko wychodzi dziwnie ze testowa jest ciut jasniejsza. Dobrze wiedziec ze u Ciebie tez tak wyglaada pozytyw. Chyba trzeba sie brac do pracy wczoraj byla bladziutka ta druga kreseczka a dzis juz pozytyw wiec troche sie zdziwilam ze tak szybko.
Test owulacyjny wykorzystuje fakt, iż przed owulacją dochodzi do gwałtownego wzrostu stężenia hormonu luteinizującego w moczu kobiety tzw. wyrzut LH, a więc wczoraj kreseczka mogła być bladziutka a dziś są dwie piękne krechy zatem do dzieła -
nick nieaktualnymi_lejdi wrote:A ja dziś chyba za duzo informacji otrzymałam na raz. Doktor zaleciła mi też Acard, ale za duzo pytałam o inne leki i o ten już nie dopytałam...
Nie wiem, czy go brać już, tak szybko... ktos tu bierze przypadkiem?mi_lejdi lubi tę wiadomość
-
AnaR wrote:u mnie spadek temp wiec chyba owulacji nie bylo:(
-
AnaR wrote:
co o tym sadzicie?? to z 15 dc -
Fruska. Jak dla mnie to jeszcze nie jest pozytyw. Niektórym dziewczynom faktycznie nie wyjdzie ciemniejsza, bo widocznie mają niski poziom LH, ale mi testy z allegro wychodzą ładnie. Kreska testowa potrafi nawet być ciemniejsza niż kontrolna. Najlepiej rób teraz dwa razy dziennie, żeby nie przegapić pozytywu.
AnaR. Testowa jakby ciut jaśniejsza od kontrolnej, więc chyba jeszcze nie pozytyw, ale na żywo pewnie lepiej widać.
Fruska lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔