STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cukierkowa piszesz, że to różnica 2 dni, czyli powinna się beta podwoić i się podwoiła z małą nawiązką. Dla mnie jest idealna
-
_Hania wrote:Serena kciuki zaciśnięte!
Wiem, że kreska coś znaczy, czytałam, że jak powstaje w wyznaczonym czasie, to test się rzadko myli, ale u mnie już śluzu dużo się robi, takiego przed @, kremowego, zaraz pewnie się zabarwi krwią a jutro nastanie @.
A już tak mnie ten brzuch boli. Cukierkowa, Ciebie tak typowo na okres ciągle boli? Wydaje mi się, że mnie za mocno.
A bętę i proga zrobiłam, żeby wiedzieć, czy coś tam się nie zadziało jednak
I jak ta beta? Czy czekasz jeszcze na wyniki? Trzymam kciuki tak czy siak i czekam na cudowną wieść
Magda-mbc mama mojej koleżanki tez tak miała ale to było chyba w latach 80. I myslalam ze to się już nie zdarza!
_Hania lubi tę wiadomość
-
Cukierkowa wrote:Dwa dni temu miałam betę 809, dziś 1797. Czy to ok? Nie za dużo...?
Kochana to idealnie, przecież w ciągu 48 h powinna wzrosnąć o minimum 66%.
U mnie beta w pon 222, a dzisiaj 642
Serena -gratulacje! Daj znać koniecznie jak wyniki. I ciekawa jestem bardzo też jak beta u Hani?
Za wszystkie trzymam kciuki:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 16:33
_Hania, Szimi lubią tę wiadomość
-
Cukierkowa wrote:Dzieki dziewczyny. Wy to potraficie uspokoić myślałam,że beta ma.sie podnieść o 60%...a nie dwukrotnie
O minimum 66% chyba powinna. Ale jak wzrosła dwukrotnie to dobrze Gratuluję Szczęściaro! ;*syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
karmelówka wrote:Kochana to idealnie, przecież w ciągu 48 h powinna wzrosnąć o minimum 66%.
U mnie beta w pon 222, a dzisiaj 642
Serena -gratulacje! Daj znać koniecznie jak wyniki. I ciekawa jestem bardzo też jak beta u Hani?
Za wszystkie trzymam kciuki:)
A tu jaki piękny wystrzał bety Też Gratuluję!! :*karmelówka lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Cukierkowa i karmelówka super:) piękne wyniki:* dziewczyny a co powiecie na mój progesteron? Nie wiem jak to mam rozumieć. Dzisiaj 8dp wynik 19.60 ng/ml przy normach:
Faza folikularna poniżej 0,1 - 0.3 ng/ml
Faza lutealna 1,2 - 15.9 ng/ml
I trymestr 2,8 - 147,3 mg/ml
Na necie są przeróżne normy, czytałam, że wyniki w okolicach 20 jest ok. Jak myślicie?Marudaruda, karmelówka lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia27 nie pomogę w kwestii progesteronu bo totalnie się nie znam ale chciałam Cię podpytać o hiperprolaktynemie czynnościowa. Jak to u Ciebie było z ta prolektyną? Czy udało Ci się zbić prolaktyne czy zaszłaś w ciąże z jeszcze wysoka? I jaki lek przyjmowałas i przez jaki czas?
Z góry dziekuje za odpowiedźWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 17:33
-
Gratuluje dziewczynki;*Hania jak tam? Ja dostalam@ 27 dni trwa) cykl..jeszcze narzeczony zaczał egzaminy na studiach i mamy ciche dni wychodzi o 5 do pracy wraca o 20 do domu i nawet na mnir nir patrzy wczoraj w nerwach powiedzialam ze chyba sie wyprowadze a on czemu co a ja nawet nie zwracasz uwagi na mnie to powiedzial ze jest zmeczony a jak po kapieli powiedzialam ze ide do lozka to nie powoedział nic.. bez sensu to wszystko9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
hej ja jestem po pierwszych dwóch badaniach zrobionych dzis
usg brzucha wszystko w porządku a jest to szczegółowe badanie narządów wewnętrznych.natomiast usg tarczycy tez niby ok bo jest bez guzków jednak lekarz radiolog stwierdził że moja tarczyca jest mała i typowa dla niedoczynnosci i hashimoto.ma wielkosc 7,4 cm szesciennego a górna granica dla kobiet to 18cm.co to moze znaczyc -
Natalia91! wrote:Karolcia27 nie pomogę w kwestii progesteronu bo totalnie się nie znam ale chciałam Cię podpytać o hiperprolaktynemie czynnościowa. Jak to u Ciebie było z ta prolektyną? Czy udało Ci się zbić prolaktyne czy zaszłaś w ciąże z jeszcze wysoka? I jaki lek przyjmowałas i przez jaki czas?
Z góry dziekuje za odpowiedź
Jestem w trakcie starań moja droga - 2 cykl i jeszcze nie mam dzieciaczków żadnych. Pierwszy raz prl robiłam z 4-5 ms temu u wyszła niewiele podwyższona i z obciążeniem też nie było jakiejś tragedii jednak mój gin dał mi od razu norprolac i myślę, że dobrze zrobił nie czekając, tylko dając lek. Brałam prawie 3 ms po pół tabletki ale po kontroli prl była jeszcze wyższa - ponad 40ng/ml. Zmienił mi na bromka po 1/4 tabletki, potem po tygodniu zwiększyłam do 1/2 tabletki - na szczęście nie miałam żadnych skutków ubocznych - czasem bezsenność, jak wzięłam wcześniej niż przed samym snem. Po miesiącu prl spadła do 3,75 ng/ml przy normie 3,90, ale nie martwię się tym, ważne że spadła, teraz biorę raz 1/2 tabletki a w nastepny dzień 1/2. U gina jeszcze z wynikami nie byłam, ale wolę dalej brać, żeby nie wzrosła (tak wyczytałam na necie).
Proszę staraczki o pomoc w tym progesteronie:)4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny