STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
serena1989 wrote:Dzięki dziewczyny Siedzę jak na szpilkach, ale wyniki chyba będą dopiero popołudniu.
SMag a jaką masz opiekę medyczną, że tak długo czekasz? Ja mam LuxMed i mój gin choć mega oblegany to tak ok. miesiąca się czeka na wizytę. Ja właściwie umawiam zawsze ze dwie do przodu i co miesiąc się u niego pojawiam. Ale dwa miesiące to mega długo!!!
Wiesz co wydaje mi się że jak się jest stała pacjentka to może jak lekarz powie żeby się zapisać za miesiąc to zapisują. A ja pierwszy raz, wybrałam sobie takiego z b.dobrymi opiniami .
No nic, poczekam. Wcześniej pójdę do innej, może nawet pod koniec stycznia Pan mnie wscisnie bo go zbajerowalam :p -
SMag - a nie masz dostępu do portalu pacjenta? Ja mam aplikację w telefonie i sama się zapisuję, co rusz podglądam (zwłaszcza rano) jak mi zależy na terminie bo dużo się zwalnia w ostatniej chwili, albo pojawiają się nowe wizyty i nie raz udało mi się wskoczyć tak z dnia na dzień.
Malinka23x - a jak temperatura? -
serena1989 wrote:SMag - a nie masz dostępu do portalu pacjenta? Ja mam aplikację w telefonie i sama się zapisuję, co rusz podglądam (zwłaszcza rano) jak mi zależy na terminie bo dużo się zwalnia w ostatniej chwili, albo pojawiają się nowe wizyty i nie raz udało mi się wskoczyć tak z dnia na dzień.
Malinka23x - a jak temperatura?
Trochę lipa, nie wiedziałam, że takie terminy będą -
Diamond92 wrote:Ewelinaaaa, ams Póki nie ma @ jest nadzieja ja trzymam kciuki, żeby na następnych Waszych testach za dzień, dwa pojawiły się dwie kreseczkiOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte
-
Malinaka widzę, że my w tym samym dpo Ładnie ten Twój wykres wygląda
Jestem na forum od 2 lat i chciałam dziewczynom z cb napisać, ku pokrzepieniu serc, że zauważyłam, że często kobiety które doświadczyły cb, późniejszej straty lub ciąży pozamacicznej szybko ponownie zachodzą w zdrowe ciąże
Sanka lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj tez zrobiłam test, co prawda nie z pierwszego moczu, ale wczoraj jakoś to do mnie nie docierało...Boziuuuu to się dzieje naprawdę!))
https://zapodaj.net/0cbb21d41f8db.jpg.html
MiSia :), karmelówka, Pikapik, Ewelinaaaa, SylwiaLu lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Malinka ja dla własnego świetego spokoju zrobiłabym betę, wyobrażam sobie, ze to zaprząta Ci głowę, zrobisz i się uspokoisz i będziesz wiedziała na czym stoisz.
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Cześć dziewczyny, podczytuję Was i też będę testować ale końcem stycznia
Staram się o drugie dziecko od 2-3 cykli ale po odstawieniu tabletek anty mam cykle kosmos, pierwszy wywoływany luteiną, drugi cykl miał 43 dni
Zaczęłam brać od tego cyklu Ovarin, zobaczymy z jakim skutkiem, dziś mam 16dc
Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, które ujrzały II kreseczki! -
nick nieaktualny
-
ignite wrote:Gratuluję,ile dni jesteś po owulacji?
Wydaje mi się, ze 11 dpo;)Magda - mbc, MiSia :) lubią tę wiadomość
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Magda - mbc wrote:KAL, jak się miewasz? :*
Dziękuję, całkiem nieźle w poniedziałek przecierpiałam, wkurzałam się na, siebie, na los na cały wszechświat ale teraz jest ok nowy cel, nowe marzenie, nowe wyzwanie właśnie zaczęłam krwawić tak, ze i nowy cyklSMag lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
KAL wrote:Dziękuję, całkiem nieźle w poniedziałek przecierpiałam, wkurzałam się na, siebie, na los na cały wszechświat ale teraz jest ok nowy cel, nowe marzenie, nowe wyzwanie właśnie zaczęłam krwawić tak, ze i nowy cykl
Cieszę się, że lepiej. Dalej będę za nas trzymać kciuki, tak jak do tej pory &&&&&&&&&&&KAL lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021