STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda a Ty kiedy zamierzasz testowac? Ja sie boja kupic test bo przewaznie jak kupuje to @ przychodzi
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond wrote:Magda a Ty kiedy zamierzasz testowac? Ja sie boja kupic test bo przewaznie jak kupuje to @ przychodzi
ja chyba nie testuję, bo mąż był i jest dalej chory i było mało serduszek. Zatestuję, jeśli spóźni się @💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc, faktycznie wpisałam się na 14 stycznia, bo liczyłam 30-dniowe cykle, a ostatni cykl (o dziwo i chyba po ovarinie) trwał 28 dni, wiec pomyślałam, ze może już coś wyjdzie. Dodatkowo pozytywny test owulacyjny wyszedł dość wczesnie,bo już w 13 dc, a nie tak jak do tej pory w 16/17. No i przeczucie tez swoje zrobiło;) obudziłam się o 6 rano z przekonaniem, ze natychmiast muszę zrobić test;)
SMag, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Cześć wszystkim:) odebrałam już progesteron (internetowo) i wynik to 19,60 ng/ml w 8 dpo wyznaczonej przez OF. Niestety, nie ma podanych norm i jak na razie nie można wydrukować wyników. Ale chyba świadczy o tym, że owu była? Czy ktoś testuje też w piątek? Mnie tak prawy cyc ciągnie z boku, że dosłownie jak wrócę do domu to chyba jakiś okład sobie zrobię:(nie wiem czy to normalne.4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Przez kilka dni nie wchodziłam na forum, a tu takie rzeczy się dzieją.
Gratuluję wszystkim, którym się udało!
I mocno ściskam te, z którymi dalej walczę o II kreski
Minmin lubi tę wiadomość
28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
nick nieaktualny
-
Heloo, czekam na bety Wasze, nowe i te, które sprawdzają przyrost
U mnie na tym porannym teście, dzisiejszym, to praktycznie nic nie widać. Mąż mówi, że mam omamy po wczorajszym teście :p no trudno.
Czekam na Wasze dobre wieści!!Karolcia27 lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
U mnie wieści takie że łamie mnie w kościach i kiespko się czuje, do tego brzuch Wskakuje pod kołdrę..
Wcześniej często tak miałam ze jak @ przychodziła to zaraz jakieś przeziębienie
-
_Hania wrote:Heloo, czekam na bety Wasze, nowe i te, które sprawdzają przyrost
U mnie na tym porannym teście, dzisiejszym, to praktycznie nic nie widać. Mąż mówi, że mam omamy po wczorajszym teście :p no trudno.
Czekam na Wasze dobre wieści!!
Hania, ja ekspertem nie jestem ale słyszałam, ze jak wychodzi chociaż ledwo widoczna druga kreska to coś na rzeczy jest także nie trać nadziei, może następnym razem jak ciagle @ nie przyjdzie zrób test innej firmy? Podobnie jak reszta dziewczyn mi tez się wydaje, ze Ty tez oznajmiał nam dobre wieści
SMag ja ten okres tez strasznie boleśnie przeżywam, głowa mi pęka już trzeci dzień, podobnie brzuch... pocieszam się ze przynajmniej zaczął się nowy cykl, a to daje nam kolejną szanse na dzidziusia będziesz robiła badania hormonalne w pt? Bo ja dzis idę do lekarza podpytać co zrobić a w czwartek rano chce oddać krew... -
Cukierkowa wrote:Dwa dni temu miałam betę 809, dziś 1797. Czy to ok? Nie za dużo...?
Ikulinka29 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Natalia91! wrote:Hania, ja ekspertem nie jestem ale słyszałam, ze jak wychodzi chociaż ledwo widoczna druga kreska to coś na rzeczy jest także nie trać nadziei, może następnym razem jak ciagle @ nie przyjdzie zrób test innej firmy? Podobnie jak reszta dziewczyn mi tez się wydaje, ze Ty tez oznajmiał nam dobre wieści
SMag ja ten okres tez strasznie boleśnie przeżywam, głowa mi pęka już trzeci dzień, podobnie brzuch... pocieszam się ze przynajmniej zaczął się nowy cykl, a to daje nam kolejną szanse na dzidziusia będziesz robiła badania hormonalne w pt? Bo ja dzis idę do lekarza podpytać co zrobić a w czwartek rano chce oddać krew...
Aspiryny podczas @ lepiej nie łykać, co można ???
Daj znać jak u lekarza i co kazał Ci zrobić będę wdzięczna :*
Hania, ja też myślę że coś jest na rzeczy
Cukierkowa - beta piękna ❤️Natalia91! lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Pumka też tak miała i okazało się, że ciąża jest starsza niż wszyscy myśleli, nie była w 3 tyg, a w 6. Wyszło na to, że w ciążę zaszła w poprzednim cyklu i dostała normalnie okres a potem już nie dostała
-
Serena kciuki zaciśnięte!
Wiem, że kreska coś znaczy, czytałam, że jak powstaje w wyznaczonym czasie, to test się rzadko myli, ale u mnie już śluzu dużo się robi, takiego przed @, kremowego, zaraz pewnie się zabarwi krwią a jutro nastanie @.
A już tak mnie ten brzuch boli. Cukierkowa, Ciebie tak typowo na okres ciągle boli? Wydaje mi się, że mnie za mocno.
A bętę i proga zrobiłam, żeby wiedzieć, czy coś tam się nie zadziało jednaksyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Cukierkowa wrote:Dwa dni temu miałam betę 809, dziś 1797. Czy to ok? Nie za dużo...?
Nie wiem Kochana, masz podane normy? Wydaje mi się, że jest OK A może bliźniaki? :psyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ?