STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dołączam. Testuje 14 stycznia, a owulka powinna wypaść w samego sylwestra:)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
MeggiGirl wrote:Ale Ty juz nie musisz teraz możecie sobie odpoczywać. Mam nadzieję, że dzisiaj mi wyślą te testy, najwyższa pora.
Karolcia27 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Magda - mbc wrote:Zdrowiej :*
Kiedy masz gina?Magda - mbc lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Ja i moj narzeczony jesteśmy dziećmi poczetymi w grudniu, więc może i nasze się wtedy pocznie haha. Moja mama za to nie skojarzyła objawów z ciąża i się leczyła na niestrawność. A to byłam ja
Karolcia27, Ewelinaaaa, Szimi lubią tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Ineczka wrote:Zastanawiam się nad teoria, ze kobieta powinna być zmęczona wkurzona wtedy łatwiej zachodzi Jak chodzi o to drugie to może coś w tym jest noc przed szczesliwym strzałem mąż mnie tak wkurzył, ze spał na kanapie. CHodzilo właśnie o zmęczenie ble ble, ze to nie jest tak jak faceci myślą, ze kobieta jest płodna cały miesiac i akurat zawsze w ten dzień przychodzi jego zmęczenie a ja robię testy,mierze pieprzona temp i łykam drogie tabletki. No i wylądował w salonie przemyślał sobie kilka spraw pogadaliśmy wiecie, ze on chyba naprawdę nie wiedział jak krótko komórka jajowa żyje ? Heh faceci no i potem trzeba było się intensywnie pogodzić i oto jest zelek Wiec dziewczyny teraz pełno pracy wiec zmęczenie pewnie odczuwacie do tego męża na kanapę bo zupa była za słona i działajcie :)Oczywiście życzę wam spokoju a nie kłótni czasami los i tak zrobi psikusa A no i bardzo dużo dzieci powstaje w sylwestrowa noc ekhm albo przy Kevinie w Nowym Yorku po świątecznej uczcie
-
Xxboo wrote:ja powinnam miec wlasnie owu w okolicy swiat wiec mam nadzieje ze wlasnie po tym swiatcznym obzarstwie, bo czekaja nas 2 wigilie i zmeczeniu z tym zwiazanym cos podzialamy i moze sie uda !!
No moja droga, kalorie trzeba spalaćWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Xxboo wrote:ja powinnam miec wlasnie owu w okolicy swiat wiec mam nadzieje ze wlasnie po tym swiatcznym obzarstwie, bo czekaja nas 2 wigilie i zmeczeniu z tym zwiazanym cos podzialamy i moze sie uda !!
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
U mnie owu wypada w weekend ( wiadomo zależy od temperatury.), także w sobotę i niedzielę podziałamy rano Zobaczymy wczoraj było dziś może przerwa. Takie planowanie też jest średnie, no ale jak inaczej się wstrzelić ?
Śluz póki co słabo płodny ale dziś dopiero wtorek to może mu się odmieni. Lykam wiesiołka i pije wodę -
U nas teraz codziennie . Nigdy nie było tak często, aż się martwię, że nie dociągniemy do owulacji haha. A testów nadal brak
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
A u mnie jak na złość apka pokazuje jutro owulkę, a mój chłop do świąt w pracy dzień w dzień do 21
Jakoś będę musiała go dopaść
Heh, mężu tak się wkręcił w starania, że mówi o sobie "inseminator" Waszym też tak odbija?MeggiGirl, Almond lubią tę wiadomość
28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Madame_butterly wrote:A u mnie jak na złość apka pokazuje jutro owulkę, a mój chłop do świąt w pracy dzień w dzień do 21
Jakoś będę musiała go dopaść
Heh, mężu tak się wkręcił w starania, że mówi o sobie "inseminator" Waszym też tak odbija?
Mój nie do końca jest przekonany, chociaż ostatnio mówi do mnie "może teraz jesteś już taka płodna, że ci zrobię czworaczki od razu" haha.Almond lubi tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Mój ma na mnie "focha". Takiego z przymrużeniem oka, chociaż kto wie Mówi, że przeze mnie rozstorju dostanie, bo najpierw serduszkujemy co drugi dzień (zmęczony, nie zmęczony - nie ma zmiłuj) a teraz Sahara w tym temacie (moje libido jest głęęęęboko poniżej zera)
Wczoraj stwierdził (niby żartem), że no tak Michałek zrobił swoje, to juz nie jest potrzebnyWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Ale te Chłopy czasem udane są. Mój się czasem ze mną droczy że nie ma siły i idzie spać, to mu mówię że po owulacji i wczasie @ będzie odpoczywał
Dziewczyny powiedzcie mi czy jak wczoraj i dziś sprawdzałam śluz, jest trochę rozciągliwy, taki białawy (pewnie zła odmiana ) to jest to śluz czy pozostałości po ?