STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny. W takim razie wezmę skierowanie na obdywa (o ile dostanę ).
Jeszcze jedno - czy Duphaston podwyższa progesteron w badaniach krwi? Coś chyba czytałam, że on nie jest naturalnym progesteronem i nie wyjdzie w wynikach. Wczoraj zaczęłam brać i zastanawiam się czy nie zawyży sztucznie wyniku.
Eve25 GRATULACJE!!!! -
Eve25 wrote:Dziewczyny nie pisałam się na styczniowe testowanie, bo nie wiedziałam kiedy zatestuje i czy w ogóle. Czytałam was jak szalona i cieszyła się z waszych powodzenia i smucilam z niepowodzeń. Dziś w dniu spodziewanej @ temp w górze, więc testowałam i są dwie krechy!!
https://naforum.zapodaj.net/360ed5ffca75.jpg.htmlignite -
Makowa_Panna wrote:Serena moja gin też tak mówiła, że to syntetyk i w badaniu krwi powinien wyjść tylko ten, który wytwarza organizm.
Makowa, widzę, że powinnyśmy testować w tym samym dniu, ale ja jednak będę czekać na @, jak się poważnie opóźni to zatestuję💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Eve25 wrote:Dziewczyny nie pisałam się na styczniowe testowanie, bo nie wiedziałam kiedy zatestuje i czy w ogóle. Czytałam was jak szalona i cieszyła się z waszych powodzenia i smucilam z niepowodzeń. Dziś w dniu spodziewanej @ temp w górze, więc testowałam i są dwie krechy!!
https://naforum.zapodaj.net/360ed5ffca75.jpg.html
Sprzedaj swój sposób na II kreseczki -
Makowa_Panna wrote:Magda zobaczę jaka jutro temperatura będzie to może i nawet jutro się skusze. przy pozytywnym teście muszę zacząć brać clexane, wiec możne lepiej szybciej.
A Ty n kiedy masz termin @?
na 15.01, ale w tym cyklu mąż mi się strasznie pochorował i mało serduszkowania, więc musielibyśmy przypadkiem utrafić. Ja nie mierzę tempki, ale tak jak pisałam, mam podwyższoną temp. ciała i teraz nie wiem, czy do mnie choroba lezie, czy może jednak coś się tam udało.
Także jeśli ta moja temp. ciała się utrzyma, a się nie pochoruje, to może w ndz. zatestuję. Jak byłam w pon. u gina, to owulacja była, pęcherzyk pękł, widać było ciałko żółte na lewym jajniku, więc albo się zrobi ciałko ciążowe albo się nie zrobi, haha
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Lisaveta_ wrote:Zrobiłam test i jedna kreska, ale do terminu jeszcze jest czas, więc poczekam. Bo przy pierwszej ciąży w dniu @terminu była blada że ledwo ją widziałam. Tak więc jeszcze się nie załamuje i czekam. Zatestuje we wtorek.
Do mnie jak @ nie przyjdzie do tego czasu to też testuję we wtorek:-) także teraz znowu czekamy moja droga;-) ale martwię się,bo piersi mnie dziwnie bolą, sutki są większe i z boku jakby rwie ale trochę jakby pierś a trochę jakby bliżej pachy.4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Dziewczyny coś mi się stało z OF - nie mogę dzisiaj edytować wykresu bo jest napisane że muszę wykupić abonament. W tamtym miesiącu nic takiego się nie działo. Miała ktoras tak?4 cs - 29 marca II kreseczki
-
https://naforum.zapodaj.net/360ed5ffca75.jpg.htmlKsiężniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
Karolcia27 wrote:Do mnie jak @ nie przyjdzie do tego czasu to też testuję we wtorek:-) także teraz znowu czekamy moja droga;-) ale martwię się,bo piersi mnie dziwnie bolą, sutki są większe i z boku jakby rwie ale trochę jakby pierś a trochę jakby bliżej pachy.Księżniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
Karolcia27 wrote:Dziewczyny coś mi się stało z OF - nie mogę dzisiaj edytować wykresu bo jest napisane że muszę wykupić abonament. W tamtym miesiącu nic takiego się nie działo. Miała ktoras tak?18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
Karolcia27 wrote:Dziewczyny coś mi się stało z OF - nie mogę dzisiaj edytować wykresu bo jest napisane że muszę wykupić abonament. W tamtym miesiącu nic takiego się nie działo. Miała ktoras tak?
Witaj,
z początkiem Nowego Roku przygotowaliśmy dla Ciebie kilka zmian w OvuFriend!
Chcemy wspierać Twoje starania o ciążę w bardziej kompleksowy sposób, na kilku płaszczyznach:
analiza płodności pod kątem szans na zajście w ciążę
dobór diety płodności do Twoich potrzeb i profilu
wsparcie w przypadku nieudanych starań o ciążę - pokierujemy Cię do jednej z najlepszych klinik na bezpłatną wizytę diagnostyczną.
wsparcie w przypadku zajścia w ciążę - zaprosimy Cię do naszego Kalendarza Ciąży!
W związku z powyższymi zmianami wdrożyliśmy jednolitą politykę cenową - od 12 stycznia za dostęp do wszystkich powyższych funkcjonalności będzie obowiązowyała jedna cena - 29 zł miesięcznej opłaty. Płacisz raz a my odnowimy dla Ciebie opłatę co miesiąc! W każdym momencie możesz zrezygnować. Zależy nam na szczęśliwych użytkowniczkach, dlatego jeśli nie spełnimy Twoich oczekiwań w przeciągu pierwszych 30 dni korzystania z OvuFriend możesz zażądać zwrotu, a my bez żadnych pytań w przeciągu dwóch dni zwrócimy Ci zainwestowaną kwotę.
Jeśli nie zdecydujesz się na abonament Premium w dalszym ciągu możesz korzystać ze społeczności OvuFriend, jednak w tej wersji abonamentu nie będzie już możliwe korzystanie z kalendarza cyklu, z żadnych jego funkcjonalności.
Staramy się dla Was ulepszać, aby jeszcze lepiej być w stanie pomóc kobietom zajść w ciążę i jeśli trzeba pokonywać problemy z niepłodnością - pracujemy teraz nad wdrożeniem algorytmów sztucznej inteligencji do analityki cykli miesiączkowych. Już wkrótce dostępna będzie również aplikacja mobilna.
Czyli ogólnie chyba lipa będzie..
-
Dlatego zrobili ta promocje na koniec roku. Ja sobie kupiłam i mam jeszcze abonament ważny przez 55 dni. A te dziewczyny które nie miały premium to w ogóle nie mogą już korzystać z wykresów albo wykupic za 29 zł
-
Ja założylam konto 20.12 i mam jeszcze 7 dni abonament. W ogóle przez to, że nie ogarniałam tego wykresu mam że cykl zaczęlam 20.12
Ale przez te 7 dni na pewno przyjdzie @, a potem będę wpisywać na aplikacji w telefonie, chyba nie będę tu nic wykupywać.
Eva25 super kreski!!
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
SMag wrote:Dlatego zrobili ta promocje na koniec roku. Ja sobie kupiłam i mam jeszcze abonament ważny przez 55 dni. A te dziewczyny które nie miały premium to w ogóle nie mogą już korzystać z wykresów albo wykupic za 29 zł
Faktycznie no co za... Polecacie jakąś apke?Bo ja nie wykupuję abonamentu...4 cs - 29 marca II kreseczki