X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • KAL Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa mi też endo mówiła że jak będą II na teście to brać pół tabletki dziennie więcej :)

Akceptacja!
  • serena1989 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny. W takim razie wezmę skierowanie na obdywa (o ile dostanę :P).
    Jeszcze jedno - czy Duphaston podwyższa progesteron w badaniach krwi? Coś chyba czytałam, że on nie jest naturalnym progesteronem i nie wyjdzie w wynikach. Wczoraj zaczęłam brać i zastanawiam się czy nie zawyży sztucznie wyniku.

Eve25 GRATULACJE!!!! :)

f2w3yx8dpvozw3pf.png
    I c - 2 cs - <3 Aleks ur. 03.07.2015 <3
    II c - 1 cs - Aniołek [*] 25.09.2017 (8 tc)
    III c - 4 cs - Danielek [*] 17.02.2018 (10 tc)
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ogóle mam kolejny dzień z temperaturą ciała powyżej 37 a jestem zdrowa. I teraz nie wiem, czy będę chora, czy może to coś innego :P

_Hania, Kitkat lubią tę wiadomość

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • ignite Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve25 wrote:
    Dziewczyny nie pisałam się na styczniowe testowanie, bo nie wiedziałam kiedy zatestuje i czy w ogóle. Czytałam was jak szalona i cieszyła się z waszych powodzenia i smucilam z niepowodzeń. Dziś w dniu spodziewanej @ temp w górze, więc testowałam i są dwie krechy!! :)

https://naforum.zapodaj.net/360ed5ffca75.jpg.html
    Gratuluje

ignite
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serena moja gin też tak mówiła, że to syntetyk i w badaniu krwi powinien wyjść tylko ten, który wytwarza organizm.

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa_Panna wrote:
    Serena moja gin też tak mówiła, że to syntetyk i w badaniu krwi powinien wyjść tylko ten, który wytwarza organizm.

Makowa, widzę, że powinnyśmy testować w tym samym dniu, ale ja jednak będę czekać na @, jak się poważnie opóźni to zatestuję :)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda zobaczę jaka jutro temperatura będzie to może i nawet jutro się skusze. przy pozytywnym teście muszę zacząć brać clexane, wiec możne lepiej szybciej.
    A Ty n kiedy masz termin @?

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • SMag Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve25 wrote:
    Dziewczyny nie pisałam się na styczniowe testowanie, bo nie wiedziałam kiedy zatestuje i czy w ogóle. Czytałam was jak szalona i cieszyła się z waszych powodzenia i smucilam z niepowodzeń. Dziś w dniu spodziewanej @ temp w górze, więc testowałam i są dwie krechy!! :)

Cudowne wieści !!! Gratulacje :* mówiłam !
    Sprzedaj swój sposób na II kreseczki :)

LISTA STARACZEK

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa_Panna wrote:
    Magda zobaczę jaka jutro temperatura będzie to może i nawet jutro się skusze. przy pozytywnym teście muszę zacząć brać clexane, wiec możne lepiej szybciej.
    A Ty n kiedy masz termin @?

na 15.01, ale w tym cyklu mąż mi się strasznie pochorował i mało serduszkowania, więc musielibyśmy przypadkiem utrafić. Ja nie mierzę tempki, ale tak jak pisałam, mam podwyższoną temp. ciała i teraz nie wiem, czy do mnie choroba lezie, czy może jednak coś się tam udało.
    Także jeśli ta moja temp. ciała się utrzyma, a się nie pochoruje, to może w ndz. zatestuję. Jak byłam w pon. u gina, to owulacja była, pęcherzyk pękł, widać było ciałko żółte na lewym jajniku, więc albo się zrobi ciałko ciążowe albo się nie zrobi, haha :P

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Karolcia27 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisaveta_ wrote:
    Zrobiłam test i jedna kreska, ale do terminu jeszcze jest czas, więc poczekam. Bo przy pierwszej ciąży w dniu @terminu była blada że ledwo ją widziałam. Tak więc jeszcze się nie załamuje i czekam. Zatestuje we wtorek.

Do mnie jak @ nie przyjdzie do tego czasu to też testuję we wtorek:-) także teraz znowu czekamy moja droga;-) ale martwię się,bo piersi mnie dziwnie bolą, sutki są większe i z boku jakby rwie ale trochę jakby pierś a trochę jakby bliżej pachy.

4 cs - 29 marca II kreseczki <3

7v8r9n73wz5zsofj.png

heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

• Karolcia27 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny coś mi się stało z OF - nie mogę dzisiaj edytować wykresu bo jest napisane że muszę wykupić abonament. W tamtym miesiącu nic takiego się nie działo. Miała ktoras tak?

7v8r9n73wz5zsofj.png

• MiSia :) Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve gratuluję!!

hchygov3n960krj6.png
    f2wl2n0adjltluvt.png
    Mikołaj <3
    Przyszedł na świat 16.02.2016r. o godzinie 18:35 przez cc.
    3580 g , 56 cm :-)
  • Lisaveta_ Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2018, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve25 wrote:

Gratulacje

Księżniczka styczeń 2013
    Aniołek [*] luty 2018 - 10t

• Lisaveta_ Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia27 wrote:
    Do mnie jak @ nie przyjdzie do tego czasu to też testuję we wtorek:-) także teraz znowu czekamy moja droga;-) ale martwię się,bo piersi mnie dziwnie bolą, sutki są większe i z boku jakby rwie ale trochę jakby pierś a trochę jakby bliżej pachy.
    Zostało nam czekanie. Trzymam mocno kciuki A 2 kreski. Mnie coraz bardziej boli podbrzusze, dziś zaczęły piersi też boleć, więc nie wiem czy to na @ się co raz bardziej nie zbilza.

Księżniczka styczeń 2013
    Aniołek [*] luty 2018 - 10t

• NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve gratulacje!!!! <3

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • MARIKA12 Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia27 wrote:
    Dziewczyny coś mi się stało z OF - nie mogę dzisiaj edytować wykresu bo jest napisane że muszę wykupić abonament. W tamtym miesiącu nic takiego się nie działo. Miała ktoras tak?
    U mnie to samo chyba zmienili ze trzeba miec premium by cokolwiek dodac

18.03.2020 Pozytywny test
    02.2020 Invimed Poznan
    01.2019 brak akcji serca
    24.12.2018 pozytywny test
    11+2 [*] Aniołek, puste jajo :(
    8cs o 2 maluszka UDANY !!!
    06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
    02.2017 zdrowa córka
  • SMag Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia27 wrote:
    Mi przyszedł taki mail :

Witaj,

z początkiem Nowego Roku przygotowaliśmy dla Ciebie kilka zmian w OvuFriend!

Chcemy wspierać Twoje starania o ciążę w bardziej kompleksowy sposób, na kilku płaszczyznach:

analiza płodności pod kątem szans na zajście w ciążę
    dobór diety płodności do Twoich potrzeb i profilu
    wsparcie w przypadku nieudanych starań o ciążę - pokierujemy Cię do jednej z najlepszych klinik na bezpłatną wizytę diagnostyczną.
    wsparcie w przypadku zajścia w ciążę - zaprosimy Cię do naszego Kalendarza Ciąży!
    W związku z powyższymi zmianami wdrożyliśmy jednolitą politykę cenową - od 12 stycznia za dostęp do wszystkich powyższych funkcjonalności będzie obowiązowyała jedna cena - 29 zł miesięcznej opłaty. Płacisz raz a my odnowimy dla Ciebie opłatę co miesiąc! W każdym momencie możesz zrezygnować. Zależy nam na szczęśliwych użytkowniczkach, dlatego jeśli nie spełnimy Twoich oczekiwań w przeciągu pierwszych 30 dni korzystania z OvuFriend możesz zażądać zwrotu, a my bez żadnych pytań w przeciągu dwóch dni zwrócimy Ci zainwestowaną kwotę.

Jeśli nie zdecydujesz się na abonament Premium w dalszym ciągu możesz korzystać ze społeczności OvuFriend, jednak w tej wersji abonamentu nie będzie już możliwe korzystanie z kalendarza cyklu, z żadnych jego funkcjonalności.

Staramy się dla Was ulepszać, aby jeszcze lepiej być w stanie pomóc kobietom zajść w ciążę i jeśli trzeba pokonywać problemy z niepłodnością - pracujemy teraz nad wdrożeniem algorytmów sztucznej inteligencji do analityki cykli miesiączkowych. Już wkrótce dostępna będzie również aplikacja mobilna.

Czyli ogólnie chyba lipa będzie..

LISTA STARACZEK

• SMag Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego zrobili ta promocje na koniec roku. Ja sobie kupiłam i mam jeszcze abonament ważny przez 55 dni. A te dziewczyny które nie miały premium to w ogóle nie mogą już korzystać z wykresów albo wykupic za 29 zł o.O :/

LISTA STARACZEK

• _Hania Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja założylam konto 20.12 i mam jeszcze 7 dni abonament. W ogóle przez to, że nie ogarniałam tego wykresu mam że cykl zaczęlam 20.12 :D

Ale przez te 7 dni na pewno przyjdzie @, a potem będę wpisywać na aplikacji w telefonie, chyba nie będę tu nic wykupywać.

Eva25 super kreski!! <3

syn 2019
    ____

03.2021 wpadka - biochem
    06.2021 - starania czas start!
    07.2021 - biochem
    08.2021 - przerwa
    11.2021 - ?
  • Karolcia27 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SMag wrote:
    Dlatego zrobili ta promocje na koniec roku. Ja sobie kupiłam i mam jeszcze abonament ważny przez 55 dni. A te dziewczyny które nie miały premium to w ogóle nie mogą już korzystać z wykresów albo wykupic za 29 zł o.O :/

Faktycznie :-( no co za... Polecacie jakąś apke?Bo ja nie wykupuję abonamentu...

7v8r9n73wz5zsofj.png

‹‹ 112 113 114 115 116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ