STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej piękne.Ja w tym cyklu rozpoczęłam donga .Brałam go do 14 dc a teraz jestem w 17 dc.Dawkę rozpoczęłam od 1x2 .Przestałam, bo moja temperatura skakała.I teraz czekam.Szyjka była otwarta i dużo śluzu, ale temperatura nie wskazywała na wystąpienie owulacji.Dlatego tez odstawiłam.Bo wczoraj już szyjka była zamknięta.Wcześniej kilka miesięcy z przerwą piłam zioła O.Sroki, ale przeterminowały się i chyba przez to w zeszłym miesiącu owulacja była 20dc.Ale cykl był szczęśliwy, no ale szybko doszło do straty..znowu:(Jednak zioła super u mnie zadziałały na owulacje.
Moje pytanie do Was czy wy próbowałyście tego suplementu?Konktretne starania od 2015
2 wczesne straty
2017 In Vitro -niestety bez skutku
AMH -1
2018 In Vitro KD klapa:(
2019 Badanie gdzie leży problem..
Kir AA totalny brak kirów implantacyjnych
Komórki nk
Mąż Hla C C1 -
Ewelinaaaa wrote:Cześć dziewczyny. U mnie tempka poleciała w dół, objawy na @. Może powtórzę test dla świętego spokoju, ale raczej nie mam na co liczyć. Trzymam za Was kciuki
Luty nasz :*Ewelinaaaa lubi tę wiadomość
-
Paula_30 wrote:Chciałabym a jak się czujesz?
SMag, pumka1990 lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnyCzesiowa wrote:Moja ginekolog powiedziała, że jak tylko dowiem sie, że jestem w ciąży to powinnam odstawić i zacząć brać kwas foliowy albo witaminy dla kobiet w ciąży
masakra, ze są tacy lekarze witaminy i kwas foliowy powinno się zacząć brać pare miesięcy PRZED zajściem w ciążę, nie po dwóch kreskach.
Oglądam Jane the Virgin. Amerykanie są jednak inni... dziecko miało problemy ze snem i wygrała metoda.. wypłakiwania horror!
Mam pytanie do tych z Was, które są na "wspomagaczach". Czy dostałyście je na konkretne problemy, czy po prostu po jakimś czasie bez owocnych starań? -
MeggiGirl wrote:A ja dzisiaj bylam u gin. Zobaczyla wyniki mojego TSH, powiedziala, ze to niedoczynność i kazała brać Eutyrox (czy coś podobnego ). Pytanie za sto punktów: czy któraś schudła przy braniu go?
Nawet mi nie zajrzała w podwozie, chyba uznała, że nie ma sensu przy takich wynikach.
Biorę kilka lat.
Waga +15kg...... -
Sung wrote:masakra, ze są tacy lekarze witaminy i kwas foliowy powinno się zacząć brać pare miesięcy PRZED zajściem w ciążę, nie po dwóch kreskach.
Oglądam Jane the Virgin. Amerykanie są jednak inni... dziecko miało problemy ze snem i wygrała metoda.. wypłakiwania horror!
Mam pytanie do tych z Was, które są na "wspomagaczach". Czy dostałyście je na konkretne problemy, czy po prostu po jakimś czasie bez owocnych starań?
Teraz biorę ovarin, w którym jest kwas foliowy i witaminy, ale też kwas izolinowy (mam nadzieję że dobrze napisałam) ginekolog kazała mi go brać z uwagi na długie cykle około 50 dyniowe i odkad go biorę to cykle skróciły się do około 35 dni -
Lisaveta_ wrote:Ja jutro zatestuje, mam kupione 3 testy, zobaczymy. Mam podobne objawy jak przy ierwszej ciąży, więc zobaczymy.
Daj znać jak u Ciebie;-) powodzenia !!4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Czesiowa wrote:Teraz biorę ovarin, w którym jest kwas foliowy i witaminy, ale też kwas izolinowy (mam nadzieję że dobrze napisałam) ginekolog kazała mi go brać z uwagi na długie cykle około 50 dyniowe i odkad go biorę to cykle skróciły się do około 35 dni
Ja mam długie o nieregularne cykle, 38-28dni i jak powiedziałam teraz ginowi, że biorę sobie Ovarin, to kazał mi go odstawić, bo to jest podobno niesprawdzony i nieprzebadany środek, bo jest suplementem, a nie lekiem i na takie nieregularne cykle, po zrobieniu badań przepisuje się leki. Nie powiem, trafiło to do mnie. Już nic sama
mke biorę!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Karolcia może za wcześnie :*
Dziewczyny ma któraś z Was tak że pierwszy dzień @ umiera z bólu, drugi w sumie tez albo jest ciut lepiej, w trzecim już mało boli a w czwartym znów taki wielki ból jak w pierwszym dniu ? Ja mam tak w kazdym cyklu, 3 dzień już spoko, da się znieść bez tabletek a w czwartym masakra... -
SMag wrote:Karolcia może za wcześnie :*
Dziewczyny ma któraś z Was tak że pierwszy dzień @ umiera z bólu, drugi w sumie tez albo jest ciut lepiej, w trzecim już mało boli a w czwartym znów taki wielki ból jak w pierwszym dniu ? Ja mam tak w kazdym cyklu, 3 dzień już spoko, da się znieść bez tabletek a w czwartym masakra...
Ja mam najgorszy drugi dzień ... I czasem noc, ból masakryczny, biorę stos tabletek, mdli mnie, jest mi słabo itd. Chyba raz tak miałam jak ty mówisz, że w 4 dniu znowu mnie tak brzuch bolał4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Marudaruda wrote:Chciałam i ja przeczytać z ciekawości ten post z Twojego linku, ale nie ma już tego artykułu...
Edit: wpisałam tytuł tego artykułu w wyszukiwarkę i znalazło http://progesteronnaukowo.blogspot.com/2013/07/owuluje-czy-nie-owuluje-oto-jest-pytanie.htmlams lubi tę wiadomość
-
Hej!
U mnie już 11 dc, odebrałam w końcu paczkę z testami ovu. Z ciekawości wczoraj siknęłam, wyszły 2 krechy, z tym, że ta druga była jaśniejsza niż testowa. Wg instrukcji negatyw. Kiedy mam powtórzyć? Dzisiaj czy lepiej jutro? Zostały mi 4 testy28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Karolcia27 wrote:Daj znać jak u Ciebie;-) powodzenia !!Księżniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t