STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Robiłam te hormony rano. Wieczorem mają być wyniki. Trochę się stresuje czy będzie wszystko ok.
Już nawet dobrze się czuje, jednak jak człowiek wstanie , rozrusza się to jakoś te objawy mijają szybciej niż jak zalega w łóżku ( chociaż teraz leżę :p ). Dziś jeszcze sobie odpuszczę jakieś większe sprzątanie, jutro się wezmę. -
Lisaveta_ wrote:A jak można zobaczyć twój wykres??
Marryy lubi tę wiadomość
-
Marryy wrote:Dziewczyny zobaczcie mój wykres. Myślicie że jest bezowulacyjny mimo testów?
. -
Marry jeżeli bezowulacyjny to @ może się spóźnić, podobno sporo. Chociaż nie trać nadziei bo ja mam 42 dc chyba, a okazało się, że owulacja była bardzo późno
Nawet nie wiedziałam, że można zobaczyć czyjś wykres, jak go nie udostępnił czy coś. Mój też widać? :p
Ja właśnie zobaczyłam na swoim że nie z mężem już tyle dni, bo boli mnie brzuch i myślę, że zaraz mam @, a nie lubię wtedy "działać". Poza tym nie mam w ogóle przez to ochoty. Ale może jutro jakąś romantyczną kolację zrobię i spędzimy miło czas
Chociaz znając życie wtedy przyjdzie @ hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 11:51
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
"Przyrządź kolację z ostrygami. Ostrygi z racji dużej zawartości cynku uważane są za jedzenie zwiększające płodność u mężczyzny..."
Haha nawet ovu mi podpowiada, żebym zrobiła kolację :p Ale ostrygi odpadają!Marryy lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Dziękuję dziewczyny, szczerze mówiąc nie wiem jak to się stało. Biorę dupka i clostilbegyt, to był pierwszy cykl z Conveive. Myślę że owulacje miałam jednak 26, a nie jak zaznaczył OF 28, bo serduszkowalismy 24,25,26 rano i 29 wieczorem, a 28 byłam u gina i już było po owulacji.zrobilam betke, wieczorem wyniki, trzymajcie kciuki. Powiem Wam że akurat mąż był w domu i chyba dobrze, bo ręce mi się trzesly jak szalone a zryczalam sie, że nie wiem ale narazie na spokojnie, poczekam na wizytę u doktorka.
SMag lubi tę wiadomość
-
Hania Twojego nie widać, nie masz udostępnionego
EVE trzymam kciuki :*! też zamówiłam ten żel zobaczymy. Oby wyniki były dobre ! Trzymajcie kciuki . -
Eve25 wrote:Dziękuję dziewczyny, szczerze mówiąc nie wiem jak to się stało. Biorę dupka i clostilbegyt, to był pierwszy cykl z Conveive. Myślę że owulacje miałam jednak 26, a nie jak zaznaczył OF 28, bo serduszkowalismy 24,25,26 rano i 29 wieczorem, a 28 byłam u gina i już było po owulacji.zrobilam betke, wieczorem wyniki, trzymajcie kciuki. Powiem Wam że akurat mąż był w domu i chyba dobrze, bo ręce mi się trzesly jak szalone a zryczalam sie, że nie wiem ale narazie na spokojnie, poczekam na wizytę u doktorka.
Gratulacje trzymam kciukasy :-*4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Lisaveta_ wrote:EVE poczytałam o tym żelu, jak się nie uda to też spróbuję w następnym cyklu. Chociaż przez ostatnie 2 miesiące jadłam Castagnusa, ale czy pomógł to się okaże.
-
KAL wrote:ja zamówiłam 2 tube żelu conceive dla nas świetnie się sprawdza jako wspomagacz przy "ślizganiu"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 13:03
-
nick nieaktualny
-
SMag wrote:Mi przyszedł taki mail :
Witaj,
z początkiem Nowego Roku przygotowaliśmy dla Ciebie kilka zmian w OvuFriend!
Chcemy wspierać Twoje starania o ciążę w bardziej kompleksowy sposób, na kilku płaszczyznach:
analiza płodności pod kątem szans na zajście w ciążę
dobór diety płodności do Twoich potrzeb i profilu
wsparcie w przypadku nieudanych starań o ciążę - pokierujemy Cię do jednej z najlepszych klinik na bezpłatną wizytę diagnostyczną.
wsparcie w przypadku zajścia w ciążę - zaprosimy Cię do naszego Kalendarza Ciąży!
W związku z powyższymi zmianami wdrożyliśmy jednolitą politykę cenową - od 12 stycznia za dostęp do wszystkich powyższych funkcjonalności będzie obowiązowyała jedna cena - 29 zł miesięcznej opłaty. Płacisz raz a my odnowimy dla Ciebie opłatę co miesiąc! W każdym momencie możesz zrezygnować. Zależy nam na szczęśliwych użytkowniczkach, dlatego jeśli nie spełnimy Twoich oczekiwań w przeciągu pierwszych 30 dni korzystania z OvuFriend możesz zażądać zwrotu, a my bez żadnych pytań w przeciągu dwóch dni zwrócimy Ci zainwestowaną kwotę.
Jeśli nie zdecydujesz się na abonament Premium w dalszym ciągu możesz korzystać ze społeczności OvuFriend, jednak w tej wersji abonamentu nie będzie już możliwe korzystanie z kalendarza cyklu, z żadnych jego funkcjonalności.
Staramy się dla Was ulepszać, aby jeszcze lepiej być w stanie pomóc kobietom zajść w ciążę i jeśli trzeba pokonywać problemy z niepłodnością - pracujemy teraz nad wdrożeniem algorytmów sztucznej inteligencji do analityki cykli miesiączkowych. Już wkrótce dostępna będzie również aplikacja mobilna.
Czyli ogólnie chyba lipa będzie..
Nie ładnie z ich strony
Myślę, że skutek będzie dokładnie odwrotny niż zakładają. -
Ja też teraz kupiłam ten żel, bo u mnie trochę problem z powodu karmienia.
Mąż narzeka, że po nim go coś tam piecze pierdzielę, niech się przemęczy. Kilka dni chyba może się poświęcić.
Tylko mam problem dzień po tym żelu z rozpoznawaniem śluzu. Nie wiem czy to pozostałość po żelu, po , czy może śluz wodnisty.
Jak to rozpoznajecie? -
NiecierpliwaKarolina wrote:Ja też teraz kupiłam ten żel, bo u mnie trochę problem z powodu karmienia.
Mąż narzeka, że po nim go coś tam piecze pierdzielę, niech się przemęczy. Kilka dni chyba może się poświęcić.
Tylko mam problem dzień po tym żelu z rozpoznawaniem śluzu. Nie wiem czy to pozostałość po żelu, po , czy może śluz wodnisty.
Jak to rozpoznajecie?
ja po też mam problem rozpoznawaniem śluzu..niestety.. nie wiem czy to pozostałości czy śluz. Z żelem pewnie bedzie podobnie..