STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia27 wrote:Dzięki to nie wiem co mi się pomyliło z tymi dniami, ale kreseczki piękne trzeba przyznać objawy mam takie same, oprócz tych słodyczy heh ale równie dobrze mogą to być objawy @. Ale wiesz co? Tak sobie myślę, że skoro u mnie dziś też 12 dpo i Tobie się udało to może i mi też a który to Twój cykl starań?pierwszy chyba? I w ogóle ostatnio co któraś testuje to II kreseczki, także jakoś tak optymistycznie to nastawia
Jak oko ? -
Lisaveta_ wrote:Karolina testuj i zobaczysz co i jak. Tak to mój pierwszy cykl, jestem w szoku.
Boję się, że z nieporannego sikańca już w ogóle nic nie wyjdzie:( jestem cierpliwa, poczekam chociaż do jutra:P oczywiście jeśli wstrętna @ nie przyjdzie z nienacka... na razie brzuch nie boli, czuję się okej, zabieram się do papierów, bo jeszcze teściowa zaprosiła Nas na obiad jak dobrze, że nie muszę nic gotować4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
SMag wrote:Ja trzymam mocno kciuki :* tesuj jutro !!
Jak oko ?
Dzięki, że pytasz:) bez zmian w wyglądzie, ale jak na razie nie boli, więc jest okej:) może się zagoi:)SMag lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Karolcia27 wrote:Boję się, że z nieporannego sikańca już w ogóle nic nie wyjdzie:( jestem cierpliwa, poczekam chociaż do jutra:P oczywiście jeśli wstrętna @ nie przyjdzie z nienacka... na razie brzuch nie boli, czuję się okej, zabieram się do papierów, bo jeszcze teściowa zaprosiła Nas na obiad jak dobrze, że nie muszę nic gotowaćKsiężniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
Lisaveta gratuluję!
Karolcia - nadal tzrymam kcuki! :*
U mnie już typowo okresowo. Brzuch tak daje o sobie znać, że masakra.
Temperatura jeszcze się trzyma, ale ona to nic nie mowi jak widać a szyjka już taka miękka, że obstawiam @ wieczorem/jutro.
SMag 10.01 miałam progesteron 23,5 przy normie 23,9. Nigdy nie miałam tak wysokiego, więc jestem z siebie dumna Szkoda mi tylko czasu, bo gdyby @ była normalnie już bym pewnie była po stymolowanej owulacjisyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Karolcia testuj jutro:-)! Trzymam mocno kciuki!
A u mnie w koncu @! Alez mnie to ucieszyło! Od 4dc zaczynamy:) jestem pelna nadziei, ze tak jak w 1szej ciazy zobacze II kreseczki na walentynki!SMag lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond wrote:Karolcia testuj jutro:-)! Trzymam mocno kciuki!
A u mnie w koncu @! Alez mnie to ucieszyło! Od 4dc zaczynamy:) jestem pelna nadziei, ze tak jak w 1szej ciazy zobacze II kreseczki na walentynki!Księżniczka styczeń 2013
-
Almond wrote:Karolcia testuj jutro:-)! Trzymam mocno kciuki!
A u mnie w koncu @! Alez mnie to ucieszyło! Od 4dc zaczynamy:) jestem pelna nadziei, ze tak jak w 1szej ciazy zobacze II kreseczki na walentynki! -
karolkaa22 wrote:Wychodziłam właśnie do apteki po test i zakulo mnie w brzuchu, idę do łazienki a tam @... Także ja zmykam, do lutowego wątku się nie przenoszę, zrobimy sobie przerwę po 7 cyklach muszę trochę odpocząć. Powodzenia dziewczyny!
Szkoda, że nie ma opcji "nie lubię" bo bym kliknęła przykro mi, ale kurczę właśnie tak to jest, że ta wstrętna @ zawsze przychodzi znienacka. My wczoraj z mężem serduszkowaliśmy w nocy, a później mówię mu, że zawsze jak przed okresem to za chwilę on przychodzi, nie wiem czemu ale tak mam:P no, ale był już trochę wyposzczony, i śmiać mi się zawsze chce, że na większości naszych wykresów do owulacji i w jej czasie maraton serduszkowy, a już po to te biedne chłopy takie wyposzczone chodzą4 cs - 29 marca II kreseczki
-
_Hania wrote:Lisaveta gratuluję!
Karolcia - nadal tzrymam kcuki! :*
U mnie już typowo okresowo. Brzuch tak daje o sobie znać, że masakra.
Temperatura jeszcze się trzyma, ale ona to nic nie mowi jak widać a szyjka już taka miękka, że obstawiam @ wieczorem/jutro.
SMag 10.01 miałam progesteron 23,5 przy normie 23,9. Nigdy nie miałam tak wysokiego, więc jestem z siebie dumna Szkoda mi tylko czasu, bo gdyby @ była normalnie już bym pewnie była po stymolowanej owulacji
Haniu a testowałaś jeszcze w między czasie?4 cs - 29 marca II kreseczki
-
karolkaa22 wrote:Wychodziłam właśnie do apteki po test i zakulo mnie w brzuchu, idę do łazienki a tam @... Także ja zmykam, do lutowego wątku się nie przenoszę, zrobimy sobie przerwę po 7 cyklach muszę trochę odpocząć. Powodzenia dziewczyny!
karolkaa22 lubi tę wiadomość
Księżniczka styczeń 2013
-
Dziewczyny, zapytam też tutaj: czy któraś z Was ma niepotrzebny Duphaston na sprzedaż? Mam jeszcze 1 opakowanie, ale to nie wystarczy do wizyty... A nie chcę za bardzo ustalać kolejnej wcześniej niż ten 30.01 bo znów nic nie będzie widać na usg i będę się stresować i przechodzić to samo co poprzednio...
-
Dziewczyny, bardzo Wam gratuluję! Wreszcie posypały się troszkę pozytywów. ☺️ U mnie 10d.p.o., nie myślę, żeby się udało no ale czekam, jak co cykl, zobaczymy co styczeń nam przyniesie.
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Karolcia27 wrote:Szkoda, że nie ma opcji "nie lubię" bo bym kliknęła przykro mi, ale kurczę właśnie tak to jest, że ta wstrętna @ zawsze przychodzi znienacka. My wczoraj z mężem serduszkowaliśmy w nocy, a później mówię mu, że zawsze jak przed okresem to za chwilę on przychodzi, nie wiem czemu ale tak mam:P no, ale był już trochę wyposzczony, i śmiać mi się zawsze chce, że na większości naszych wykresów do owulacji i w jej czasie maraton serduszkowy, a już po to te biedne chłopy takie wyposzczone chodzą
U nas w ostatnim cyklu było podobnie po owulacji posucha ale zaczęliśmy nowy maraton
Karolcia prowadzisz wykres i nie udostępniasz czy nie prowadzisz na OF ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 11:40
-
Lisaveta gratulacje!
Karolcia u nas tak samo z seruszkami Może to przez te, że przed @ boje się, że jeśli się udało to żeby nie zaszkodzić.
Serena a gin nie może samej recepty wypisać i zostawić w recepcji? Albo może rodzinny?