Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • SMag Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia27 wrote:
    Dzięki ;-) to nie wiem co mi się pomyliło z tymi dniami, ale kreseczki piękne trzeba przyznać ;-) objawy mam takie same, oprócz tych słodyczy :-P heh ale równie dobrze mogą to być objawy @. Ale wiesz co? Tak sobie myślę, że skoro u mnie dziś też 12 dpo i Tobie się udało to może i mi też;-) a który to Twój cykl starań?pierwszy chyba? I w ogóle ostatnio co któraś testuje to II kreseczki, także jakoś tak optymistycznie to nastawia :-)
    Ja trzymam mocno kciuki :* tesuj jutro !!
    Jak oko ?

LISTA STARACZEK

• Lisaveta_ Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina testuj i zobaczysz co i jak. Tak to mój pierwszy cykl, jestem w szoku.

Karolcia27 lubi tę wiadomość

Księżniczka styczeń 2013
    Aniołek [*] luty 2018 - 10t

• Karolcia27 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisaveta_ wrote:
    Karolina testuj i zobaczysz co i jak. Tak to mój pierwszy cykl, jestem w szoku.

Boję się, że z nieporannego sikańca już w ogóle nic nie wyjdzie:( jestem cierpliwa, poczekam chociaż do jutra:P oczywiście jeśli wstrętna @ nie przyjdzie z nienacka... na razie brzuch nie boli, czuję się okej, zabieram się do papierów, bo jeszcze teściowa zaprosiła Nas na obiad ;) jak dobrze, że nie muszę nic gotować:P

4 cs - 29 marca II kreseczki <3

7v8r9n73wz5zsofj.png

heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

• Karolcia27 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SMag wrote:
    Ja trzymam mocno kciuki :* tesuj jutro !!
    Jak oko ?

Dzięki, że pytasz:) bez zmian w wyglądzie, ale jak na razie nie boli, więc jest okej:) może się zagoi:)

SMag lubi tę wiadomość

7v8r9n73wz5zsofj.png

• Lisaveta_ Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia27 wrote:
    Boję się, że z nieporannego sikańca już w ogóle nic nie wyjdzie:( jestem cierpliwa, poczekam chociaż do jutra:P oczywiście jeśli wstrętna @ nie przyjdzie z nienacka... na razie brzuch nie boli, czuję się okej, zabieram się do papierów, bo jeszcze teściowa zaprosiła Nas na obiad ;) jak dobrze, że nie muszę nic gotować:P
    Mnie podbrzusze boli cały czas, jajnik również. Ale dopóki nie zobaczę serducha na USG to chyba nie uwierzę do końca.

Księżniczka styczeń 2013

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam pytanie z innej beczki, wiecie jak długo po owulacji widać płyn w zatoce douglasa? :)
    Bo wyczytałam, że może być wifoczny do samej @ i nie wiem czy to prawda...

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • _Hania Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisaveta gratuluję!

Karolcia - nadal tzrymam kcuki! :*

U mnie już typowo okresowo. Brzuch tak daje o sobie znać, że masakra.
    Temperatura jeszcze się trzyma, ale ona to nic nie mowi jak widać a szyjka już taka miękka, że obstawiam @ wieczorem/jutro.

SMag 10.01 miałam progesteron 23,5 przy normie 23,9. Nigdy nie miałam tak wysokiego, więc jestem z siebie dumna :-) Szkoda mi tylko czasu, bo gdyby @ była normalnie już bym pewnie była po stymolowanej owulacji

syn 2019
    ____

03.2021 wpadka - biochem
    06.2021 - starania czas start!
    07.2021 - biochem
    08.2021 - przerwa
    11.2021 - ?
  • Lisaveta_ Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2018, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Trzymam za was wszystkie kciuki mocno, za te 2 kreski.

MiSia :) lubi tę wiadomość

Księżniczka styczeń 2013

• Almond Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia testuj jutro:-)! Trzymam mocno kciuki!

A u mnie w koncu @! Alez mnie to ucieszyło! Od 4dc zaczynamy:) jestem pelna nadziei, ze tak jak w 1szej ciazy zobacze II kreseczki na walentynki!

SMag lubi tę wiadomość

f2w3dqk36x7eedzr.png

7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje <3

1cs z Lametta - cb 02.2018
    2 cs z Lametta - Chyba się udało :)

• Lisaveta_ Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almond wrote:

A u mnie w koncu @! Alez mnie to ucieszyło! Od 4dc zaczynamy:) jestem pelna nadziei, ze tak jak w 1szej ciazy zobacze II kreseczki na walentynki!
    Trzymam kciuki ❤️

Księżniczka styczeń 2013

• NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisaveta_ wrote:
    Dziewczyny u mnie 2 kreski, ta druga pojawiła się dosłownie odrazu. Mam nadzieję, że test nie kłamie, jutro bete chyba pójdę zrobić, aby mieć pewność.
    https://zapodaj.net/2b4344b116a5e.jpg.html

Pięknie <3 gratuluję!

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • SMag Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almond wrote:

Trzymam mocno kciuki :* też mam taką nadzieję że luty będzie mój.

LISTA STARACZEK

• karolkaa22 Koleżanka

Wysłany: 14 stycznia 2018, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wychodziłam właśnie do apteki po test i zakulo mnie w brzuchu, idę do łazienki a tam @... Także ja zmykam, do lutowego wątku się nie przenoszę, zrobimy sobie przerwę po 7 cyklach muszę trochę odpocząć. Powodzenia dziewczyny!

• Karolcia27 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolkaa22 wrote:
    Wychodziłam właśnie do apteki po test i zakulo mnie w brzuchu, idę do łazienki a tam @... Także ja zmykam, do lutowego wątku się nie przenoszę, zrobimy sobie przerwę po 7 cyklach muszę trochę odpocząć. Powodzenia dziewczyny!

Szkoda, że nie ma opcji "nie lubię" bo bym kliknęła :( przykro mi, ale kurczę właśnie tak to jest, że ta wstrętna @ zawsze przychodzi znienacka. My wczoraj z mężem serduszkowaliśmy w nocy, a później mówię mu, że zawsze jak <3 przed okresem to za chwilę on przychodzi, nie wiem czemu ale tak mam:P no, ale był już trochę wyposzczony, i śmiać mi się zawsze chce, że na większości naszych wykresów do owulacji i w jej czasie maraton serduszkowy, a już po to te biedne chłopy takie wyposzczone chodzą:P

7v8r9n73wz5zsofj.png

• Karolcia27 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hania wrote:
    Lisaveta gratuluję!

Karolcia - nadal tzrymam kcuki! :*

U mnie już typowo okresowo. Brzuch tak daje o sobie znać, że masakra.
    Temperatura jeszcze się trzyma, ale ona to nic nie mowi jak widać a szyjka już taka miękka, że obstawiam @ wieczorem/jutro.

SMag 10.01 miałam progesteron 23,5 przy normie 23,9. Nigdy nie miałam tak wysokiego, więc jestem z siebie dumna :-) Szkoda mi tylko czasu, bo gdyby @ była normalnie już bym pewnie była po stymolowanej owulacji

Haniu a testowałaś jeszcze w między czasie?

7v8r9n73wz5zsofj.png

• Lisaveta_ Ekspertka

Wysłany: 14 stycznia 2018, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolkaa22 wrote:
    Trzymam kciuki aby się w końcu udało

karolkaa22 lubi tę wiadomość

Księżniczka styczeń 2013

• serena1989 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zapytam też tutaj: czy któraś z Was ma niepotrzebny Duphaston na sprzedaż? Mam jeszcze 1 opakowanie, ale to nie wystarczy do wizyty... A nie chcę za bardzo ustalać kolejnej wcześniej niż ten 30.01 bo znów nic nie będzie widać na usg i będę się stresować i przechodzić to samo co poprzednio... :(

f2w3yx8dpvozw3pf.png
    I c - 2 cs - <3 Aleks ur. 03.07.2015 <3
    II c - 1 cs - Aniołek [*] 25.09.2017 (8 tc)
    III c - 4 cs - Danielek [*] 17.02.2018 (10 tc)
  • kasiulka1082 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, bardzo Wam gratuluję! Wreszcie posypały się troszkę pozytywów. ☺️ U mnie 10d.p.o., nie myślę, żeby się udało no ale czekam, jak co cykl, zobaczymy co styczeń nam przyniesie.

13.05.2005 - córka <3
    11.06.2008 - syn
    <3gannqqmzrgeqpltq.png

05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb <3
  • SMag Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia27 wrote:
    Szkoda, że nie ma opcji "nie lubię" bo bym kliknęła :( przykro mi, ale kurczę właśnie tak to jest, że ta wstrętna @ zawsze przychodzi znienacka. My wczoraj z mężem serduszkowaliśmy w nocy, a później mówię mu, że zawsze jak <3 przed okresem to za chwilę on przychodzi, nie wiem czemu ale tak mam:P no, ale był już trochę wyposzczony, i śmiać mi się zawsze chce, że na większości naszych wykresów do owulacji i w jej czasie maraton serduszkowy, a już po to te biedne chłopy takie wyposzczone chodzą:P

U nas w ostatnim cyklu było podobnie :D po owulacji posucha ale zaczęliśmy nowy maraton ;)
    Karolcia prowadzisz wykres i nie udostępniasz czy nie prowadzisz na OF ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 11:40

LISTA STARACZEK

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisaveta gratulacje!
    Karolcia u nas tak samo z seruszkami ;) Może to przez te, że przed @ boje się, że jeśli się udało to żeby nie zaszkodzić.
    Serena a gin nie może samej recepty wypisać i zostawić w recepcji? Albo może rodzinny?

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
‹‹ 125 126 127 128 129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ