STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
SMag wrote:U nas w ostatnim cyklu było podobnie po owulacji posucha ale zaczęliśmy nowy maraton
Karolcia prowadzisz wykres i nie udostępniasz czy nie prowadzisz na OF ?
Prowadzę, prowadzę, oczywiście do momentu zablokowania przez OF, ale też po owu nie mierzyłam we wszystkie dni tempki, zaraz udostępnie:) wkurza mnie strasznie, że tak wymyślili, mam wrażenie, że przez to mniej osób będzie tu zaglądać. Przynajmniej u mnie było tak, że jak wstawałam uzupełniałam wykres, a później forum. Teraz ściągnęłam sobie jakąś apkę na telefon, ale nie jest tak fajna jak OF, a potrzebuję mieć wszystko w jednym miejscu.
Serena, racja, możesz poprosić na recepcji u gina o wypisanie samej recepty, widziałam, że u mojego kosztuje to 20 zł.4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Od tego czasu, serduszko tylko wczoraj, leki nadal biorę te same, nadal ból i wrażliwość piersi, zmęczenie, trochę ból @, plus jakby troszkę mi niedobrze, ale do wytrzymania, ale to chyba coś wczoraj zjadłam. Tempka wczoraj 37.14, a dzisiaj 37.00.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 12:04
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
serena1989 wrote:Dziewczyny, zapytam też tutaj: czy któraś z Was ma niepotrzebny Duphaston na sprzedaż? Mam jeszcze 1 opakowanie, ale to nie wystarczy do wizyty... A nie chcę za bardzo ustalać kolejnej wcześniej niż ten 30.01 bo znów nic nie będzie widać na usg i będę się stresować i przechodzić to samo co poprzednio...
-
nick nieaktualnySung wrote:Mam nadzieję że naturalnego to nie dotyczy. Tzn z tego co wiem nie dotyczy.
Mi temp raz się trzyma, raz spada przed okresem. Ostatnie 5 cykli spadała w dzień okresu.
Hania a ile miałaś progesteron?
Wiesz co nie mam pojęcia aż tak się nie zagłębialam w temat ale chyba zaczne no bo jakby nie patrzec u mnie również jest ryzyko. A co dziwne matka nigdy żadnych tabletek anty nie brala, nie miala żadnych spiral itd i mnie karmiła piersia także to chyba nie ma wpływu az tak, jak masz miec to dostaniesz:/
Uważać należy w wieku okolomenopauzalnym z tymi lekami stymulacjami to niewskazane bo wszystko juz sie przygotowuje do wyciszenia, tak onkolog stwierdził. Co lekarz to opinia. -
Karolcia27 wrote:Prowadzę, prowadzę, oczywiście do momentu zablokowania przez OF, ale też po owu nie mierzyłam we wszystkie dni tempki, zaraz udostępnie:) wkurza mnie strasznie, że tak wymyślili, mam wrażenie, że przez to mniej osób będzie tu zaglądać. Przynajmniej u mnie było tak, że jak wstawałam uzupełniałam wykres, a później forum. Teraz ściągnęłam sobie jakąś apkę na telefon, ale nie jest tak fajna jak OF, a potrzebuję mieć wszystko w jednym miejscu.
Serena, racja, możesz poprosić na recepcji u gina o wypisanie samej recepty, widziałam, że u mojego kosztuje to 20 zł.
Moim zdaniem przejadą się na tym abonamencie. Zawsze się szuka bezpłatnych i tańszych form. Napewno spadnie im ilość użytkowniczek wykresów. Ja mam teraz 3 apki Clue, Flo i Ovuview. Każda ma jakieś plusy i minusy. W Clue nie widzę funkcji wykresu, chyba nie ma. W Ovuview jest fajny czytelny wykres, natomiast ogólnie najlepsza jest dla mnie Flo.
Ja mam jeszcze z 50dni abonamentu tutaj więc póki co spoko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 12:40
-
Dziewczyny zrobiłam drugi test, bo nie wierzyłam do konca. I na drugim jest też 2 kreska. Chyba do mnie dociera, że się udało.
https://zapodaj.net/b76153731d025.jpg.html - to ten drugi test, zrobiony chwilę temu.
dorot, MiSia :), pumka1990, Paula_30 lubią tę wiadomość
Księżniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
https://zapodaj.net/8ed571793c2d1.jpg.html
A tu dwa testy, ten u góry to ten z teraz, a ten na dole to z rana.
Więc raczej 2 testy się nie mylą. I to nawet z popołudniowego siusiania.jestem_M, MiSia :), pumka1990, ams lubią tę wiadomość
Księżniczka styczeń 2013
-
Dziewczyny, skoro ostatnia miesiączkę miałam 12.12.2017 to teraz we wtorek zacznie się 6 tydzień ciąży ? Dobrze to policzyłam ? To moja pierwsza ciąża w która sama jeszcze nie wierze i nie jestem pewna jak to wyznaczyć. Kiedy mam się umówić do lekarza ? Jest możliwość, ze usłyszę bijące serduszko jeśli umowie się w tym tygodniu?
Pozytywny test 23.02 -
Karolcia27 wrote:Oczywiście, że się nie mylą jeszcze raz gratulacje:) a robiłaś testy o jakiej czułości?Dzisiaj był Twój termin @?Księżniczka styczeń 2013
-
happywife wrote:Dziewczyny, skoro ostatnia miesiączkę miałam 12.12.2017 to teraz we wtorek zacznie się 6 tydzień ciąży ? Dobrze to policzyłam ? To moja pierwsza ciąża w która sama jeszcze nie wierze i nie jestem pewna jak to wyznaczyć. Kiedy mam się umówić do lekarza ? Jest możliwość, ze usłyszę bijące serduszko jeśli umowie się w tym tygodniu?Księżniczka styczeń 2013
-
Lisaveta_ wrote:https://zapodaj.net/8ed571793c2d1.jpg.html
A tu dwa testy, ten u góry to ten z teraz, a ten na dole to z rana.
Więc raczej 2 testy się nie mylą. I to nawet z popołudniowego siusiania.
A czy brzuch Cię boli cały czas? Czy czujesz się trochę jak na @ czy jednak zupelnie inaczej?Nie pamiętam jak się czułam w poprzedniej ciąży i już jestem skolowana mocno - bardzo boje się rozczarowania .. Ale tyle pozytywów tu na forum i ze ja wiąże z jutrzejszym sikaniem nadzieję!
1 ciąża - rok starań - 💔👼
2 ciąża - Mieszko 👨👩👦
3 ciąża - czekamy na Polę 🤰❤️
-
jestem_M wrote:Gratuluję!
A czy brzuch Cię boli cały czas? Czy czujesz się trochę jak na @ czy jednak zupelnie inaczej?Nie pamiętam jak się czułam w poprzedniej ciąży i już jestem skolowana mocno - bardzo boje się rozczarowania .. Ale tyle pozytywów tu na forum i ze ja wiąże z jutrzejszym sikaniem nadzieję!Księżniczka styczeń 2013
-
Cześć, gratuluję wszystkim zafasolkowanym a za resztę trzymam kciuki
Ja muszę postarać się przestać tyle o tym wszystkim rozmyślać. Myślałam, że kolejna jedna kreska nie wywoła we mnie ogromnego smutku i na spokojnie, z optymizmem przejdę do kolejnego cyklu.. ale dotknęło mnie to i to bardzo. Męża nie ma w domu, a ja siedzę i ryczę. Trzeba się ogarnąć, bo to w niczym nie pomoże.
Wszystkiego dobrego dziewczyny -
Ewelinaaaa wrote:Cześć, gratuluję wszystkim zafasolkowanym a za resztę trzymam kciuki
Ja muszę postarać się przestać tyle o tym wszystkim rozmyślać. Myślałam, że kolejna jedna kreska nie wywoła we mnie ogromnego smutku i na spokojnie, z optymizmem przejdę do kolejnego cyklu.. ale dotknęło mnie to i to bardzo. Męża nie ma w domu, a ja siedzę i ryczę. Trzeba się ogarnąć, bo to w niczym nie pomoże.
Wszystkiego dobrego dziewczyny
Wiem co czujesz, mam to samo. Niby sie nie nastawiałam na styczeń a jednak mocno sie zdolowalam po kolejnym negatywnym teście... Ryczalam i wczoraj, i dzis, i pewnie jutro tez mnie weźmie byle do następnego cyklu, powodzenia w lutym -
Ewelinaaaa wrote:Cześć, gratuluję wszystkim zafasolkowanym a za resztę trzymam kciuki
Wszystkiego dobrego dziewczynyKsiężniczka styczeń 2013