STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro mam 12dc, gin kazala sie pojawic miedzy 11-13dc:) mam nadzieje, ze letrazol na mnie pieknie podziałał bo od czasu do czasu czuje prawy jajnik, ten co jest uśpiony, moze sie obudzil
SMag lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond trzymam kciuki za jutro. Podchodzilas do ivf?
-
Kathrine wrote:pumka1990 to fajnie że u Was wszystko dobrze i ładnie rośniecie Ja za tydzień mam pierwszą wizytę i nie ukrywam że trochę się stresuje.. Chciałabym wiedzieć że wszystko będzie dobrze ehh..
pumka1990 lubi tę wiadomość
Księżniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
Belinda wrote:Hej. Byłam wczoraj u ginekolog.
Dokładnie wczoraj 6 tydzień od ostatniej @.
Nic nie było widać.
Mam przyjść 2 lutego.
Bardzo się bojęKsiężniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
MałaMi90 wrote:Dziękuje za podpowiedź nie miałam pojęcia że jeszcze takie coś muszę zbadać
Trzymam kciuki dziewczyny gratulacje dla nowych fasolek:) My wczoraj byliśmy na usg test pappa wyszedł dobrze tak się bałam o te wyniki no i gin stwierdziła, ze juz wie prswie na 100% kto mieszka w brzuszku tak się dziecko obróciło i będziemy mieli synka FrankaMiSia :), MałaMi90, KAL, Karolcia27, Szimi, 1000, Sanka, pumka1990 lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ja też Was czytam na bieżąco i trzymam kciuki za każdą z osobna
Lisaveta mamy pierwsza wizytę tego samego dnia Też się bardzo boję, ale musimy być dobrej myśli! Z objawów to bolą mnie piersi i to wcale nie tak mega.. No i senna jestem bardziej niż zwykle, mdłości miałam na początku ale też ustąpiły. Także głowa do góry!pumka1990 lubi tę wiadomość
-
Ineczka wrote:Tez zaczynałam od najmniejszej dawki euthyroxu do tego dostałam jodid to jest akurat na recepte ważne, żeby przy niedoczynnosci suplementowac jod oraz wit d3 2000 u mnie sprawdził się Molekin ładnie się wchłaniał.Do tego miałam jeszcze dawkę wit d w Ovarinie,ale endo stwierdził,ze jest za mała dlatego dodatkowo Molekin.I tak brałam pół roku potem zrobiłam sobie poziom wit d i był super Dxiwne, ze po lekach tsh nie spadło a jak wyglada prolaktyna ?U mnie było tak, ze musiałam brac i Jan tsh i na PRL bo była wysoka dopiero jak się obniżyła spadło i tsh
Trzymam kciuki dziewczyny gratulacje dla nowych fasolek:) My wczoraj byliśmy na usg test pappa wyszedł dobrze tak się bałam o te wyniki no i gin stwierdziła, ze juz wie prswie na 100% kto mieszka w brzuszku tak się dziecko obróciło i będziemy mieli synka Franka
Ineczka, nie pamiętam jaki miałam wynik prolaktyny ale z tego co mam w stopce musiała być w normie mam nadzieje że przyjmie mnie dzisiaj ta gin na wizytę i zobaczymy co powie ... też zaczęłam brać ovarin od tego cyklu.Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Ineczka dobrze że wszystko ok :* rosnijcie zdrowo !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 07:50
-
Almond wrote:Jutro mam 12dc, gin kazala sie pojawic miedzy 11-13dc:) mam nadzieje, ze letrazol na mnie pieknie podziałał bo od czasu do czasu czuje prawy jajnik, ten co jest uśpiony, moze sie obudzil
-
Ineczka - super! Niech rośnie silny chłopak
Ja się dzisiaj źle czuję. Pobolewa mnie ciut podbrzusze, do tego po luteinie mam mdłości i bolą mnie piersi.
Testować będę jednak w planowanym dniu (o ile wcześniej nie przyjdzie @), nie zniosłabym tej okropnej bieli vizira.
Dzisiaj się oparłam pokusie, jeszcze tylko jutro, a w weekend jedziemy na wycieczkę z mężem, więc mam nadzieję, że nie będę o tym obsesyjnie myśleć
28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
nick nieaktualny
-
Ineczka- gratuluje synka! Oby rósł zdrowo I piękne imię wybraliście!
Dziewczyny chciałam was tez podpytać jako bardziej doświadczone o pakiet badań dostępny w Diagnostyce dla kobiet starających się o dziecko, a mianowicie o te badania: https://diag.pl/sklep/pakiet/pakiet-dla-planujacych-ciaze/
Od lekarza narazie dostałam zalecenia na hormony i idę właśnie w poniedziałek i myśle czy przy okazji tych jeszcze nie zrobić, co myślicie? -
Natalia91! wrote:Ineczka- gratuluje synka! Oby rósł zdrowo I piękne imię wybraliście!
Dziewczyny chciałam was tez podpytać jako bardziej doświadczone o pakiet badań dostępny w Diagnostyce dla kobiet starających się o dziecko, a mianowicie o te badania: https://diag.pl/sklep/pakiet/pakiet-dla-planujacych-ciaze/
Od lekarza narazie dostałam zalecenia na hormony i idę właśnie w poniedziałek i myśle czy przy okazji tych jeszcze nie zrobić, co myślicie?Natalia91! lubi tę wiadomość
-
SMag wrote:Spoko te badania, ja bym zrobiła
Dzieki, tez mi się tak wydawało zwłaszcza ze nigdy nie robiłam takich badań a wydaje mi się ze mogą mi już pokazać jak tam z tym moim organizmem jest ten brak owulacji w tym cyklu mnie przeraził ale tez trochę zmotywował do działania i zadbania o swoje zdrowie co by maluszek mógł się prawidłowo rozwijać...SMag lubi tę wiadomość
-
Natalia91! wrote:Dzieki, tez mi się tak wydawało zwłaszcza ze nigdy nie robiłam takich badań a wydaje mi się ze mogą mi już pokazać jak tam z tym moim organizmem jest ten brak owulacji w tym cyklu mnie przeraził ale tez trochę zmotywował do działania i zadbania o swoje zdrowie co by maluszek mógł się prawidłowo rozwijać...
Jakbym trafiła na te badania wcześniej to też bym zrobiła taki pakiet, ale część z nich mam zrobionych więc póki co czekam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 10:22