STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ineczka wrote:My wczoraj byliśmy na usg test pappa wyszedł dobrze tak się bałam o te wyniki no i gin stwierdziła, ze juz wie prswie na 100% kto mieszka w brzuszku tak się dziecko obróciło i będziemy mieli synka Franka
Franek moje ulubione imię super ze wszystko jest okej
Ja właśnie wróciłam z monitoringu. Mam ładne endometrium i dwa pecherzyki 12 i 13 mm w prawym jajniku pani doktor uprzedziła o ryzyku ciąży mnogiej, ale biorac pod uwagę ze staramy się już 7 miesiąc o pojedyncza, to ta wizja jest dla mnie zbyt odległa, aby mogła mnie przerazić Do niedzieli cisne z Fostimonem, potem znów podglad cyklu. Wszystko wskazuje na to, ze następny tydzień będzie tygodniem intensywnych starańSMag, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
SMag wrote:Wiem co czujesz, ja jak usłyszałam, że jeden jajnik nie pracuje i niby w poprzednim cyklu nie było owulacji to też byłam zdołowana. No ale działam, jak się teraz nie uda to może w następnym cyklu . Trzeba być dobrej myśli.
Jakbym trafiła na te badania wcześniej to też bym zrobiła taki pakiet, ale część z nich mam zrobionych więc póki co czekam.
Dzieki SMag! Staram sie tak samo myslec- teraz się nie udało ale przebadam się, jak będzie trzeba to podlecze a później urodzę zdrowego bobaska ale wiadomo, jak słyszy się takie rzeczy to mózg świruje i zakłada wszystkie najgorsze scenariusze Kibicuje Ci mocno i wierze ze uda Ci się już w tym cyklu! A czy będziesz miała monitoring jakos niebawem po tym zastrzyku żeby stwierdzić co tam się wydarzyło?SMag, 1000 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny1000 wrote:Franek moje ulubione imię super ze wszystko jest okej
Ja właśnie wróciłam z monitoringu. Mam ładne endometrium i dwa pecherzyki 12 i 13 mm w prawym jajniku pani doktor uprzedziła o ryzyku ciąży mnogiej, ale biorac pod uwagę ze staramy się już 7 miesiąc o pojedyncza, to ta wizja jest dla mnie zbyt odległa, aby mogła mnie przerazić Do niedzieli cisne z Fostimonem, potem znów podglad cyklu. Wszystko wskazuje na to, ze następny tydzień będzie tygodniem intensywnych starań
Trzymam kciuki1000 lubi tę wiadomość
-
Belinda wrote:Chyba zwariuje z tego czekania...
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Klaudyś, jak u Ciebie?
Temperatura spadła z 37.16 do 37.02 (mierzone o 6)
Poszłam soac wstałam o 9 i zmierzyłam jeszcze raz i 37.22
I dużo śluzuedit : zrobiłam test i kreska w polu T szybko się pojawiła. Jednak potem znikla nie wie co myślećWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 10:57
-
Natalia91! wrote:Dzieki SMag! Staram sie tak samo myslec- teraz się nie udało ale przebadam się, jak będzie trzeba to podlecze a później urodzę zdrowego bobaska ale wiadomo, jak słyszy się takie rzeczy to mózg świruje i zakłada wszystkie najgorsze scenariusze Kibicuje Ci mocno i wierze ze uda Ci się już w tym cyklu! A czy będziesz miała monitoring jakos niebawem po tym zastrzyku żeby stwierdzić co tam się wydarzyło?
Kazała mi się zjawić na początku cyklu żeby zobaczyć co się tam dzieje. Więc tak zrobię. Jak się do niej nie dostanę to pójdę do tej, która polecały mi dziewczyny tutaj.
U Ciebie to mogło być to jednorazowe, że pęcherzyk przerósł. Wierzę że tak było
Dzięki za słowa wsparcia! Też mam cichą nadzieję, że się uda, ale nie chce się za bardzo nastawiać. Lepiej się miło zaskoczyć niż nie miło rozczarować.
1000 piękne pęcherzyki ! Trzymam kciuki żeby ładnie rosły i zdawaj nam relacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 11:33
Natalia91! lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Temperatura spadła z 37.16 do 37.02 (mierzone o 6)
I dużo śluzuedit : zrobiłam test i kreska w polu T szybko się pojawiła. Jednak potem znikla nie wie co myśleć -
Dzięki dziewczyny Heh dopiero jak wybraliśmy imię to doczytałam, ze teraz bardzo dużo chl ma takie no nic trudno zgodność była co do imienia dla chl w 100% )
Każda się doczeka swojego maleństwa ja w to wierze i codziennie zaglądam, żeby zobaczyć kogo przeszedł czas :)Oczywisice uważam, ze trzeba się badać i drążyć temat jak czujecie, ze coś jest nie tak wiruski zostawiam
Natalia91!, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
KlaudyŚ, ja dzisiaj zrobiłam tak samo jak Ty obudziłam się z budzikiem o 6.30, zmierzyłam temp i się załamałam bo spadła do 36,4 potem stwierdziłam że jestem wykończona i robię sobie wagary, nie poszłam do pracy i spałam jeszcze do 10.30, po czym zmierzyłam temp i było 37,22.
U mnie pewnie obie temp są niewiarygodne bo ta pierwsza zmierzona po licznych spacerach w nocy do córki, ostatni raz byłam u niej ok 5.30 a potem jeszcze troche po 6 sie przebudzila, na szczescie mąż juz do niej poszedł. Tak więc bardzo kiepsko spałam dziś w nocy. No nic, jeśli @ nie pojawi się do soboty to może w niedzielę zatestuję -
MiSia :) wrote:Ja też Was czytam na bieżąco i trzymam kciuki za każdą z osobna
Lisaveta mamy pierwsza wizytę tego samego dnia Też się bardzo boję, ale musimy być dobrej myśli! Z objawów to bolą mnie piersi i to wcale nie tak mega.. No i senna jestem bardziej niż zwykle, mdłości miałam na początku ale też ustąpiły. Także głowa do góry!
Przyziebienie nie odpuszcza. Wzięłam antybiotyk, bo już od piątku się męczę i nic nie przechodzi.Księżniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
KlaudyŚ wrote:Temperatura spadła z 37.16 do 37.02 (mierzone o 6)
I dużo śluzuedit : zrobiłam test i kreska w polu T szybko się pojawiła. Jednak potem znikla nie wie co myślećKsiężniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
NiecierpliwaOna wrote:HEJ dziewczynki. Troszkę się ogarnę i wracam do Was
-
Bardzo mi przykro, trzymaj się kochana :*28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Lisaveta termin mam za 2 dni
Betę w 7 dpo i była negatywna,te 2 dni jeszcze wytrzymam później pojedziemy znów na betę
Moj maluszek budzi się dwa razy o północy i 3 ale tylko żeby smoczka mu dacWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 12:57
-
-
Hej dziewczyny!! Przepraszam, że tak się wtrącam.
Czy któras może mi podpowiedzieć czy jak zapiszę się do ginekologa na czerwiec na NFZ to wcześniej mogę chodzić do innych też na NFZ?? NFZ nie będzie robił problemów? Niestety napotykam na straszny opór materii. Moja pani doktor każe czekać rok. Do tej pory nie miałam robionych żadnych hormonów poza TSH, FT3 i FT4. Chciałabym co się uda zrobić na nfz a co nie no to wtedy już prywatnie.
Dziewczyny bardzo prosze o odpowiedź. Jestem w tych kwestiach zielona a już trochę zaczynam się martwić Plisss podpowiedzcie jak ugryźć ten temat... -
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615