STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kurka dziewczyny chyba zaziebilam pecherz! szlak by to trafil lekko mnie pobolewa pecherz. a na to wszystko chyba zqczyna sie grzybica. smaruje sie od wczoraj clotrimazolum ale chyba skonczy sie na globulkach..Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Ikulinka29 wrote:U mnie przyszla @ kolejny cykl stracony .Dzisiaj sobie poplacze bo nie zwytrzymam
Ikulinka29 lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:kurka dziewczyny chyba zaziebilam pecherz! szlak by to trafil lekko mnie pobolewa pecherz. a na to wszystko chyba zqczyna sie grzybica. smaruje sie od wczoraj clotrimazolum ale chyba skonczy sie na globulkach..
Ratuj się żurawiną albo sokiem z żurawiny i zaopatrz się w gynomed active. Bierz się 2 tabletki w cyklu. Najpierw jedna a później kolejna 5 dnia. Zanim się jeszcze coś rozwinęło na maksa może się uda zadziałać -
Cześć Dziewczyny!
Starałam się nadrobić ale tyle wpisów, wątków, że pomylę pewnie osoby i tyle z tego będzie.
Widzę jednak, że w najbliższych dnia mamy kilka testujących dziewczyn Cały czas czekam z niecierpliwoscią na wasze wyniki
U mnie ciągle brązowe plamienie po okresie, bardzo dużo tego, noszę wkładkę. Nie wiem co jest Już 7dc, zazwyczaj 4 już miałam troche plamienia i tyle. Ale o 50 dniowym cyklu pewnie mogą wystąpić anomalie.
SMAG miłych działań! Jajniki pracują, super!! Szkoda, że aż 2 tyg czekania na potwierdzenie czy się udało
Ja w ogóle nie czuje jajników po tej stymulacji
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Ikulinka29 wrote:U mnie przyszla @ kolejny cykl stracony .Dzisiaj sobie poplacze bo nie zwytrzymam
Wiem co czujesz ja za chwilę też przywitam @ najpóźniej pojutrze Musimy myśleć że kolejny cykl to nowe starania, które skończą się fasolkąIkulinka29 lubi tę wiadomość
-
Iskierka21 wrote:Ratuj się żurawiną albo sokiem z żurawiny i zaopatrz się w gynomed active. Bierz się 2 tabletki w cyklu. Najpierw jedna a później kolejna 5 dnia. Zanim się jeszcze coś rozwinęło na maksa może się uda zadziałaćNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
dorot wrote:Fsh 6.62mlU/ml
Faza folikularna 3.5 12.5
Faza owulacyjna 4.7 21.5
Faza lutealna 1.7 7.7
Prl 16.350ng/ml 4.8 23.3
LH 4.71 mlU/ml
ESTRADIOL 144pg/ml
Faza folikularna 12.5 166
Faza owulacji 88.8 498
Faza lutealna 43.8 211
Co myślicie o tych wynikach ?
A który to dzień cyklu?Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
staraczka24 wrote:dostalam od gin na zapas pimafucin kazala brac gdyby sie pojawila grzybica bo to bezpieczne w razie ciazy.
Ja zawsze zaczynam od mniejszego kalibru. Gynomed uwalnia się stopniowo i to bardziej probiotyk.. mnie już parę razy uratował przed antybiotykiem -
Sanka wrote:Ojejku NiecierpliwaOna co się stało? Bardzo mi przykro, mam nadzieję że długo tu u nas nie zabawisz i szybko wrócisz na fioletową :*
Poronienie zatrzymane
A tak naprawdę,to co niektóre się zasiedziały na tej różowej i musiałam po nie wrócićWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Podobny ale podobno nie to samo.. U mnie po Lactovaginalu i tak kończyło się antybiotykiem...a ten nie zapeszając (tfu,tfu) jak na razie sprawuje się idealnie. Na początku tego cyklu zaraz po okresie zaczynała się za mną pałętać jakaś paskuda więc bach tablety i do tej pory nic się nie dzieje.. poza tym że @ się zbliża wielkimi krokami.
Natalia Ty stosowałaś conceive plus?? Możesz coś o nim napisać? Myślę o zakupie tego w tubce ale nie bardzo wiem jak jakm go używać. Sprawdzą się zwykłe strzykawki? -
Ja juz po wizycie.. i w sumie nie wiem czy sie cieszyc czy nie, ale generalnie endo piekne idealne, co so pecherzykow juz mniej optymistycznie, ale prawy jajnik sie obudzil 1szy raz od 6mcy pecherzyki teoche male, mam 2 dominujace na prawym 12 i 14mm. Gin mowila, ze nie wyglada to tak jakbysmy chcialy ale ze nie jest tez zle i mam przyjsc we wtorek i zonaczyc czy cos uroslo i peklo albo poda mi wtedy zastrzyk... no i znowu czekanie..
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
nick nieaktualny
-
Almond wrote:Ja juz po wizycie.. i w sumie nie wiem czy sie cieszyc czy nie, ale generalnie endo piekne idealne, co so pecherzykow juz mniej optymistycznie, ale prawy jajnik sie obudzil 1szy raz od 6mcy pecherzyki teoche male, mam 2 dominujace na prawym 12 i 14mm. Gin mowila, ze nie wyglada to tak jakbysmy chcialy ale ze nie jest tez zle i mam przyjsc we wtorek i zonaczyc czy cos uroslo i peklo albo poda mi wtedy zastrzyk... no i znowu czekanie..
Ja trzymam kciuki żeby ładnie urosły :* no i super że jajnik się obudził
Iskierka ja używam od tego cyklu conceive plus. Kupiłam w tubie 75 ml w aptece Geminii za 49 zł. Osobno dokupiłam strzykawki i przed wstrzykuje sobie. 4 ml -
SMag wrote:A który to Twój dzień cyklu ?
Ja trzymam kciuki żeby ładnie urosły :* no i super że jajnik się obudził
Iskierka ja używam od tego cyklu conceive plus. Kupiłam w tubie 75 ml w aptece Geminii za 49 zł. Osobno dokupiłam strzykawki i przed wstrzykuje sobie. 4 ml
Almond najważniejsze że coś się dzieje i że jajnik ruszył. Powolutku się rozkręci. Może potrzebuje odrobinkę więcej czasu??
Smag takie najzwyklejsze strzykawki czy musza być jakies specjalne??
Dziewczyny podpowiedzcie co jest naistotniejsze i co można dołożyć do prolaktyny w 3dc?? Licze że jak pójdę do nowego gina to coś mi zleci dlatego nie za bardzo chce szaleć z badaniami, ale ta prolaktyna jakoś nie daje mi spokoju..