STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Almond wrote:Hahah tak mam w poniedziałek ja mam dluzsze cykle, to w 7dc tam nic nie bylo widac, ale uroslo cos wiec moze cos ruszyło:) ! Mam nadzieje, ze wsyztskie na walentynki dostaniemy piekny prezent! Ja juz rwz ujrzalam 14 II kreseczki, licze na to samo:)
Czyli naprawdę łeb w łeb dobre czyli w następnym tygodniu obie zachodzimy w ciąże? Bo ja mam właśnie taki planSMag, Almond lubią tę wiadomość
-
1000 wrote:Czyli naprawdę łeb w łeb dobre czyli w następnym tygodniu obie zachodzimy w ciąże? Bo ja mam właśnie taki plan
1000, Almond lubią tę wiadomość
-
Widzę, że rzeczywiście duzo nas stymulowanych i w trakcie monitoringu. Obym dołączyła do grona szczęśliwych posiadaczek pęcherzyków A potem fasolki!
Almond, SMag lubią tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
SMag wrote:Wszystkie zachodzimy ! Trzymam za nas kciuki :*
No jasne, ze wszystkie, nie ma bata, tylko niektóre z nas jeszcze w tym tygodniu, a inne jeszcze w następnym po tym co będzie od poniedziałku ja tez trzymam za nas wszystkie kciuki!SMag lubi tę wiadomość
-
U mnie podobnie, bo 8 dzień cyklu, ale @ mam 6, nawet 7 dniowe, licząc te końcowe plamienia. Do gina idę dopiero w 15 DC, bo mam długie i nieregularne, ale zaczęłam brać ovarin, więc liczę, że trochę mi się skrócą dla mnie jeszcze na testowanie 14.02 będzie chyba za wcześnie, ale mam nadzieję, że luty będzie pozytywny u każdej z Nas odkąd nie mierzę tempki jakoś tak mniej o tym wszystkim myślę i mniej się stresuje4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
nick nieaktualny_Hania wrote:Almon, jeszcze mają chwilę, żeby urosnąć Nie stresuj się na zapas, za kilka dni mogą być piękne, a może owu będziesz miała koło 16 dc?
Dałaś mi nadzieję, że obudził Ci się jajnik Ja się dowiem w poniedziałek.
Sung, objawy ciążowe mogą nie nadejść przez kilka tygodni od owulacji Chyba, że brak @ traktujesz jako objaw i wtedy będziesz testować Ja też będę testować w 14 dpo dopiero. A objawy to pewnie będę i tak mieć ciążowe ;p
Byłam w ciąży 3 razy. Wiem jakie mam objawy. W ostatniej zaczęło się 6 dpo. -
nick nieaktualny
-
Dokladnie dziewczyny! Trzeba ustalic jakis nowy rekordowy wynik w lutym!!
Na kazda z Nas czeka fasoleczka !
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
U mnie dziś pomimo nocnych wędrówek temp 37,06 troszkę wstąpiła we mnie nadzieja tym bardziej że ostatnio fazę lutealną miałam 9 dniową a dziś jest 9-10dpo. Mam nadzieję że nawet jeśli nic się nie uda to chociaż ta faza lutealna unormuje mi się
NiecierpliwaKarolina, Sung lubią tę wiadomość
-
Zmieniając temat może polecicie jakiś fajny film na weekend ? Kryminał, thriller, psychologiczny - coś z tego gatunku.
-
staraczka24 wrote:ja mysle ze u mnie nic z tego nie bedzie
Może być jeszcze za wcześnie ;* spróbuj w niedzielę zatestowac trzymam kciuki ! -
Witam Was dziewczęta ;*
W niedzielę testuje, małpa ma planowo przyjść dopiero w poniedziałek, dolegliwości ciążowych żadnych nie mam (właściwie na siłę ich szukam).
Ale testować i tak zamierzam ;P
Zatem moje drogie panie bardzo Was proszę o trzymanie kciukolców Oczywiście ja za Was również mocno mocno ściskam, to musi być nasz rok!
Miłego dnia -
Paula2702 wrote:Witam Was dziewczęta ;*
W niedzielę testuje, małpa ma planowo przyjść dopiero w poniedziałek, dolegliwości ciążowych żadnych nie mam (właściwie na siłę ich szukam).
Ale testować i tak zamierzam ;P
Zatem moje drogie panie bardzo Was proszę o trzymanie kciukolców Oczywiście ja za Was również mocno mocno ściskam, to musi być nasz rok!
Miłego dniaNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Witam Was w piąteczek!
Dzisiaj rano było mi tak niedobrze, że wymiotowałam ;/
Myślicie, że to przez luteinę? Czytałam ulotkę, ale nie ma wymiotów wymienionych jako skutek uboczny. Mogłam ją przedawkować? Lekarz przepisał mi ją bez badań ;/28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach"