STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaKarolina wrote:
No pewnie ze jest!! i to wcale wpatrywac się nie trzeba żeby ją zobaczyć, robiłaś dzisiaj też? Powinna być już bardziej widoczna! Gratuluję
Ps.w pierwszej ciąży z synkiem właśnie taką miałam na tym samym teścieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 09:16
dorot, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
_magda87_ wrote:https://zapodaj.net/fb05bcc27c99e.png.html Taki był po godzinie
O matko toż to dwie ciemne krechy! ciąża jak nic! Gratuluję!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 09:24
-
Iskierka21 wrote:Przepieknie tempka rośnie. Kciuki mega mocni zaciśnięte
Teraz najważniejszy relaks, duzo spokoju i optymmizn. Jak się pojawią II kreski na teście to od razu poprosze o receptę na sukces
SMag widze, że bierzesz cynk? W jakiej ilości? -
MiSia :) wrote:No pewnie ze jest!! i to wcale wpatrywac się nie trzeba żeby ją zobaczyć, robiłaś dzisiaj też? Powinna być już bardziej widoczna! Gratuluję
Ps.w pierwszej ciąży z synkiem właśnie taką miałam na tym samym teścieDorka -
KlaudyŚ wrote:Mam mój kalendarzyk i w owulacje super celuje
Kalendarzyki zainstalowałam sobie 3 i mega sugerują się testami owu. Zaznaczyłam test + i tego samego dnia zaznaczyło owu. Flo mnie zaskoczyło bo mimo testu owu zaznaczyło na nastepny dzień. Ja mam w tym momencie dokładnie 6 aplikacji zainstalowanych i testuje -
SMag wrote:Dziękuję :* kciuki napewno się przydadzą a cynku biorę 15mg. Bardziej dla cery piłam, ale później wyczytałam że też pomaga w staraniach
Też brałam 15mg. Kupiłam se Swansona i tam piszą aby dzielić tabletke, a niestety one strasznie sie rozsypują i zastanawiam się czy moge zaryzykować i pić 30 mg. -
SMag wrote:Dzień dobry w sobotę
Widziałam ładne kreseczki przeglądając wczorajsze rozmowy więc gratuluję ! :*
U mnie OF wyznaczyło dziś owulację na 16 dc- dzień w którym wstrzyknelam ovitrelle. Temperatura jest wyższa niż w pierwszej połowie cyklu więc wnioskuję myśląc pozytywnie że doszło do owulacji. A czy się udało zobaczę za niecałe dwa tygodnie. Naprawdę mam nadzieję, dużo więc może się wstrzelilismy.
Nurtuje mnie tylko taka kwestia czy ten zastrzyk miał w ogóle wpływ na owulację czy wystąpiła ona samoistnie, mogła też być np w czwartek... Ale to takie moje gdybanie teraz
Jeśli któraś może coś doradzić to link do wykresu jest w stopce, będę wdzięczna
Miłej soboty wszystkim :*
Wydaje mi się, że owu dobrze Ci wyznaczyło i że była.
No i z idealnie
Moja teoria sprawdziła się już drugi raz - w okresie okołowulacyjnym trzeba codziennie i dzień po owu też.
Także macie dużą szansę na fasolę trzymam kciuki!SMag lubi tę wiadomość
-
MiSia :) wrote:No pewnie ze jest!! i to wcale wpatrywac się nie trzeba żeby ją zobaczyć, robiłaś dzisiaj też? Powinna być już bardziej widoczna! Gratuluję
Ps.w pierwszej ciąży z synkiem właśnie taką miałam na tym samym teście
dziękuję :-*
Dzisiaj nie robiłam. Zrobię jutro, żeby była wyraźniejsza
Moim zdaniem to są najlepsze testy ciążowe! W pierwszej ciąży takie coś pokazała mi już w 8 dpo. Także im ufam najbardziej!
Muszę z ciekawości zrobić ten z allegro, bo dostałam w gratisie do owulaków.MiSia :) lubi tę wiadomość
-
Iskierka21 wrote:Kalendarzyki zainstalowałam sobie 3 i mega sugerują się testami owu. Zaznaczyłam test + i tego samego dnia zaznaczyło owu. Flo mnie zaskoczyło bo mimo testu owu zaznaczyło na nastepny dzień. Ja mam w tym momencie dokładnie 6 aplikacji zainstalowanych i testuje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31cb2a262d3d.png
Tu jest z flo
Identycznie wyznaczyło owulacje jednak miesiączka na tym wypada za 4 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 09:59