STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaKarolina wrote:dziękuję :-*
Dzisiaj nie robiłam. Zrobię jutro, żeby była wyraźniejsza
Moim zdaniem to są najlepsze testy ciążowe! W pierwszej ciąży takie coś pokazała mi już w 8 dpo. Także im ufam najbardziej!
Muszę z ciekawości zrobić ten z allegro, bo dostałam w gratisie do owulaków.
Swego czasu na forum jak starałam się o pierwsze dziecko właśnie one były takie nasze szczęśliwe i testowałysmy tylko na nich -
NiecierpliwaKarolina wrote:Facelle paskowy z Rossmanna. 7,99 chyba. Są mega!
-
nick nieaktualnyKarolcia27 wrote:A właśnie kwas foliowy może zawyżać wynik?
Sung bardzo proszę Cię o pomoc... Możesz coś powiedzieć więcej o mthfr w Twoim przypadku? Bierzesz ten " czysty " kwas foliowy? Fachowa nazwa wypadła mi z głowy, a nie chce mi się już szukać...Siostrze dzisiaj dotarły wyniki dziecka, o którym już pisałam Wam, że jest niepełnosprawne i okazało się, że ma ta mutacje, a siostra wysoka homocysteine i tez będzie robiła sobie to badanie, więc ja zapewne tez, chociaż planowałam w przyszłym miesiącu, ale teraz chce zrobić jak najszybciej... Czy mam odłożyć starania dopoki nie będę miała wyniku?
Homocysteine zrób koniecznie jak najszybciej. Przy wysokiej możesz stracić ciążę powiina być 6-8. Kwas od razu możesz zmienić na metylowany, bo on jest lepszy niż syntetyczny dla każdego chociaż nie każdy dobrze toleruje. Są 3 formy kwasu i 4 formy b12. Ja akurat biorę pół na pół metylowany i folinian (też dobra forma przy mthfr). Jeśli chodzi o firmy to na iherb jest dużo: thorne, jarrow. A w Polsce na muscle zone jest najlelsza firma dla mutantow seeking health.
Najlepiej zbadaj i homocysteine i kwas i b12 ( tylko nie bierz przez 3 dni witamin). A mthfr na spokojnie na testdna.
A która mutacja wyszła dziecku? -
nick nieaktualny
-
Iskierka21 wrote:Klaudyś i jak wychodzi porównanie z Mój kalendarzyk?? Zaznaczyły tak samo??
Wpisałas daty kilku wcześniejszych cykli aby aplikacja miała czym się sugerować??
Tak wszystko wpisałam temperatur niestety nie bo nie mierzyła ale daty @ wpisane i ich długość
Zjeszcze zanim wpisałam te temperatury wyświetliło mi ze 4 dni .
Tylko ze aż tylu dniowe cykle nie miałam może raz 30 dniowy -
Iskierka21 wrote:Ja własnie spojrzalam w mój kalendarzyk i mnie powalił. Ta aplikacja liczy mi cykle 28 dni. Zostawia dzień przerwy i nowy cykl zaczyna liczyć od kolejnego dnia... Serioo???
-
KlaudyŚ wrote:Ooo to dziwne ja dopiero pierwszy cykl z tym mam i jestem w szoku
Aż się cofnełam wcześniej gdzie miałam cykl 31 dni. Policzył 28 dni i zostawił 3 dni przerwy. I znów zaczął liczyć od pierwszego dnia okresu, a te 3 dni to mają wyparować czy jak??
Którą masz wersję kalendarzyka?? -
To mój bladzioch z 21 https://zapodaj.net/39087d4eb53ab.jpg.html ;p
ps wybaczcie za to z boku ale byłam tak zaskoczona że aż podrapałam test hah
A to dzień później https://zapodaj.net/b655de19a17f8.jpg.html
Więcej już postanowiłam nie robić , bo moim zdaniem każdy test jest inny i na każdym wychodzi inna intensywność kreski ;p Betę też zrobiłam raz nie robiłam dalszej chociaż chciałam ale nawet M mi powiedział żebym odpuściła bo potem będę się tylko stresować.. Może to i dobrze bo staram się myśleć pozytywnie i nie przejmować się tym aż tak ;p Co ma być to i tak się stanie ;p Jak to się mówi wszystko zawierzam sile wyższejMiSia :) lubi tę wiadomość
-
Zmieniłam właśnie na flo i zdecydowanie lepsza.
Czekam na dalszy rozwój sytuacji u siebie na bieliźnie zauważyłam minimalna ilość różowego śluzu jakby suchego.
Szyjka wysoko i wydaje mi się twarda. Nie wiem jak to z ta szyjka im bliżej okresu jak ona wygląda?
A moze jak we wczesnej ciąży wygląda? Któraś ma doświadczenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 11:03
-
Marryy wrote:Ja sciagnelam mój kalendarzyk ale nie jestem zadowolona, bez sensu. Jak ten wasz się dokładnie nazywa?
Byłam przed chwila w WC mega dużo Kremowego gęstego śluzu aż myślałam że @ przyszła jak poczułam.
Zawsze masz takie dlugie cykle??
Mój kalendarzyk wersja 1.25.22C. Na ikonce jest kobieta z długimi włosami. Jak zaczęłam patrzeć to bez sensu jest ta aplikacja
-
Iskierka21 wrote:Zawsze masz takie dlugie cykle??
Mój kalendarzyk wersja 1.25.22C. Na ikonce jest kobieta z długimi włosami. Jak zaczęłam patrzeć to bez sensu jest ta aplikacja
Mam pcos przy anty wiadomo regularne po odstawieniu to jest 4cs i co każdy jest dłuższy ale ostatni 38 więc ten to już przegina dobrze chociaż że wczoraj gin potwierdził owulacje parę dni temu.
Tak na ikonie kobitka zainstaluje flo tylko czy będzie możliwość transmisji danych z kalendarzyka2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Poczekam jeszcze z testem jeżeli faktycznie owu był tak jak temp pokazuje to jeszcze chwilkę. Gin mówił że na badaniu nie wskazuje że się udało ale. Zawsze cień szansy jest. Może jutro spróbuję albo w tygodniu nosi mnie trochę ale się trzymam2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017