STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A powiedzcie mi proszę czy branie inozytolu, wg Was, znacząco pomaga? Bo pierwsze słyszę i aż wyguglowałam no i rzeczywiście... O kwasie foliowym oczywiście wiedziałam, że należy brać przed dzidziusiem. Ale inozytol? Kupię od razu, jeśli tylko któraś z Was powie, że warto!Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Ja postanowiłam nie mierzyć temp w tym cyklu.... Stwierdzam że mnie to nie potrzebnie niepokoi... Bo najpierw stres kiedy owulka a po to już w ogóle każdy spadek temp nawet o 0.02 st to już stres że na pewno się nie udało... Mimo że testów owu miałam nie robić to mam sporo to je wykorzystam i sprawdzać będę śluz i tyle... Termometr do pudełeczka staraniowego na dno...
Helenka_mała lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Cukierkowa wrote:A powiedzcie mi proszę czy branie inozytolu, wg Was, znacząco pomaga? Bo pierwsze słyszę i aż wyguglowałam no i rzeczywiście... O kwasie foliowym oczywiście wiedziałam, że należy brać przed dzidziusiem. Ale inozytol? Kupię od razu, jeśli tylko któraś z Was powie, że warto!
Na własnej skórze się jeszcze nie przekonałam bo biorę od 2 tyg... Wiele dziewczyn poleca od siebie dodam że mi go i ginka i endo poleciły więc coś musi być na rzeczy. Na pewno nie zaszkodzi a pomóc możeAkceptacja! -
Też jestem ciekawa tego inozylu.
Ja biorę niepokalanek, czy któraś stosowała? -
#chichot losu,
clue przestawiło mi cykl i wg niego jestem dziś 9dpo więc zaraz się zastrzelę! Będę jedną nogą w grudniu, drugą w styczniu. Choć powiem Wam, że wg tego nowego wyznaczenia ostatnie serduszko było dwa dni przed owulką i koniec. Czekam na okres - mam go dostać teraz zamiast 12.12 to 16.12, w czwartek 14.12 mam alkoholową imprezę więc jeśli nie dostanę @ to będę testować jeszcze raz, hahaha. Siknę sobie jeszcze raz, ot bonusik!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 22:24
KAL lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Mogę prosić o wpisanie na 4 stycznia?
Ja w tym cyklu mam monitoring co 2 dni, więc postanowiłam od jutra mierzyć tempkę i na własnej skórze sprawdzić czy ovu z temperatury pokrywa się z monitoringiem ten cykl rozstrzygnie czy termometr zostaje przy łóżku czy wyląduje na dnie szuflady na wieczność.Magda - mbc, KAL lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Magda - mbc wrote:#chichot losu,
clue przestawiło mi cykl i wg niego jestem dziś 9dpo więc zaraz się zastrzelę! Będę jedną nogą w grudniu, drugą w styczniu. Choć powiem Wam, że wg tego nowego wyznaczenia ostatnie serduszko było dwa dni przed owulką i koniec. Czekam na okres - mam go dostać teraz zamiast 12.12 to 16.12, w czwartek 14.12 mam alkoholową imprezę więc jeśli nie dostanę @ to będę testować jeszcze raz, hahaha. Siknę sobie jeszcze raz, ot bonusik!
Magda to ja kciukam za Ciebie jeszcze w tym miesiącu&&&&&&&&Magda - mbc lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Cukierkowa wrote:KAL - https://www.doz.pl/apteka/p47968-Inozytol_kapsulki_45_szt.
Taki będzie ok?
Zamawia kurierem że stanów do tygodnia dostarczają. Ja jak się nie uda w styczniu to go zamówię....Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 22:46
Akceptacja! -
5 cykl
Płacę 80 zł za jeden, a będzie ich w tym cyklu co najmniej 5, a jak do tego czasu nie będzie owulki to więcej. Finansowo lekko nie jest, ale ja już na gonadotropinach jestem, więc trzeba to monitorować dokładnie. Do tego jeszcze SonoHSG w tym cyklu dojdzie.
Trzymajcie mocno kciuki aby się udało w tym cyklu. Ja mam ogromne nadzieje, no ale zobaczymy.👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Kurczę wychodzi na to, że ja wśród Was jestem weteranka hehe
Ja brałam Ovarin ok 3 miesięcy. Mi nie pomógł. Za to o myo-inosytolu słyszałam wiele dobrego
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min)