STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sung wrote:Prawda? Ile dramatów można by uniknąć.
Kurcze zapomniałam Ci powiedzieć, że homocysteina powonna być robiona w labje gdzie od razu się robi badanie, nie wozi...
Heterozygote którą?
Kurczę, zrobiłam w labie przy szpitalu, kazali mi czekać do tygodnia, więc nie mam pojęcia czy wożą czy nie, możliwe że tak, ale w diagnostyce chyba też wożą, skoro nawet estradiol wysyłają do KRK i też czekam na wyniki do wtorku.
Sung ni cholery Ci nie powiem, bo siostra miała dużo załatwień przez ostatnich kilka dni i powiedziała że dopiero jutro nad tym na spokojnie siadzie, ale z tego co tam wyczytała to nie ta najgorsza mutacja (o ile mogę to tak nazwać).
Jeszcze jakbyś mogła podesłać linka do dokładnej stronki gdzie zamawiasz ten kwas foliowy. A co z Wit. B w przypadku tej mutacji?
Sanka ściskam mocno kciuki :-* ja już nie dam się nabrać na żadne symptomy ciąży, bo w tamtym miesiącu się zawiodłam, ale oczywiście u każdej może być inaczej :-* ja się w tym miesiącu nie nakręcam w ogóle, nie myślę o tym, tyle co zaglądne na forum, ale to chyba uzależnienie już lecę ogladac dwa ostatnie odcinki "Dark".Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 20:19
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Wszystko już wiemy, ale jakby któraś chciała do poczytania:
https://mamaginekolog.pl/o-cyklu-kobiecym/Natalia91!, staraczka24, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja jutro ide na bete do kliniki po ivf. Jutro 29dc.
Boje sie jak Cholera, zgrywam odwazna przed mezem ale czuje ze test moze byc negatywny...
Nie mam prawie zadnych objawow.
Powinnam cos czuc? -
Aleksa87 wrote:Dziewczyny ja jutro ide na bete do kliniki po ivf. Jutro 29dc.
Boje sie jak Cholera, zgrywam odwazna przed mezem ale czuje ze test moze byc negatywny...
Nie mam prawie zadnych objawow.
Powinnam cos czuc? -
Na tym teście jest tylko jedna kreska...
-
Natalia dzieki za info. Gratuluje twojej ciazy!
No wlasnie tak przypuszczam ze nie udalo sie embrionikowi zagniezdzic.
Jedyne moje Ew. Objawy to leciusienkie bole miesiaczkowe ale to sporadycznie.
Piersi nie czuje ani troche.
Czasem w jajnikach mnie zakluje ale to pewnie nie SA ciazowe objawy.
Sanka trzymam kciuki -
Ja też miałam bóle jak na miesiączkę, facet namawiał mnie na test a ja, że nie bo brzuch mnie boli jak na miesiączkę. Nie trać nadziei Zawsze fajnie się pozytywnie zaskoczyć. U mnie np tempka absolutnie nie wskazywała na ciążę, rano A prosił żebym zrobiła test a ja pół poranka z nim wojowałam, że bez sensu bo niska temperatura przecież! Zrobiłam dla świętego spokoju... latałam po domu, płakałam, robiłam kolejny jak wariatka To był 3t6d. Jutro już wchodzimy w 8 tc. Bierzesz dopochwowo luteinę i duphaston?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 22:14
-
Sanka wrote:Ech zaczynam się nakręcać... czuję że palą mnie policzki z gorąca, oczywiście nie mam rumieńców, wyglądam normalnie. Do tego trochę mi teraz niedobrze, byliśmy w Ikei i jak prowadziłam w drodze powrotnej to tak nie za fajnie mi było. Ale momentami troszke mnie łapie brzuch tak lekko jak na @ i sprawdzam ale jest czysto. Tak bardzo nie chcę się rozczarować, ale mam nadzieję że się udało...
No nic, jutro rano testuję -
staraczka24 wrote:
Ja uparcie twierdzę, że u Ciebie coś jest! Rób Facelle!!! -
nick nieaktualny
-
staraczka24 wrote:
Ja też twierdzę, że coś tam jest! Jak masz test to zrób jutro rano Ten kiedy robiłaś? Mi wyszedł pozytywny w 12 dp a robiłam testy od 8dp bo wiedziałam, czułam że się udało