STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po monitoringu - urósł tylko jeden pęcherzyk, drugi od czwartku nie drgnął, ale ten jeden ma 20 mm i dziś biore Ovitrelle, a wtorek i środa według harmonogramu w czwartek idę zobaczyć czy pęcherzyk pekl... bardzo bardzo proszę was o kciuki
Almond, jak u Ciebie?_Hania, Paula_30 lubią tę wiadomość
-
1000 wrote:Ja już po monitoringu - urósł tylko jeden pęcherzyk, drugi od czwartku nie drgnął, ale ten jeden ma 20 mm i dziś biore Ovitrelle, a wtorek i środa według harmonogramu w czwartek idę zobaczyć czy pęcherzyk pekl... bardzo bardzo proszę was o kciuki
Almond, jak u Ciebie?
Byłam w podobnej sytuacji trzymam kciuki żeby pękł
Nie wolisz dziś zacząć ? Jakby pękł sam ?Paula_30 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny która z was bierze duphaston ? Macie jakieś skutki uboczne ? Ja biorę od środy i póki co cisza, nic nie odczuwam.
-
1000 wrote:Ja już po monitoringu - urósł tylko jeden pęcherzyk, drugi od czwartku nie drgnął, ale ten jeden ma 20 mm i dziś biore Ovitrelle, a wtorek i środa według harmonogramu w czwartek idę zobaczyć czy pęcherzyk pekl... bardzo bardzo proszę was o kciuki
Trzymam bardzo mocno! Musi się udać! 20 mm to już pięknie dojrzał! Tez bym już dzis w razie czego zaczęła
SMag a Ty byłaś już na monitoringu po zastrzyku, wiesz czy pękł pęcherzyk? Mam nadzieje ze się tam już u Ciebie coś zagnieżdża :* -
Natalia91! wrote:Trzymam bardzo mocno! Musi się udać! 20 mm to już pięknie dojrzał! Tez bym już dzis w razie czego zaczęła
SMag a Ty byłaś już na monitoringu po zastrzyku, wiesz czy pękł pęcherzyk? Mam nadzieje ze się tam już u Ciebie coś zagnieżdża :*
Nie byłam, bo nie miała terminu. Więc czekam w sumie to i tak nic by to nie zmieniło . Uczę się cierpliwości -
SMag wrote:Nie byłam, bo nie miała terminu. Więc czekam w sumie to i tak nic by to nie zmieniło . Uczę się cierpliwości
No tak, teraz już pamietam ze pisałaś ze nie było terminu słuszne podejscie, może to i lepiej niż tak co chwile latać do lekarza i wszystko sprawdzać... trzymam kciuki bo wiernie Ci kibicuje
Staraczka24 myśle ze to dobry pomysł, beta prawdę Ci powie i oszczędzisz sobie nerwów i tej dobijającej nieraz niepewności -
nick nieaktualny
-
1000 wrote:Dzięki dziewczyny
Może i macie racje, w sumie mamy z mężem postanowienie ze codziennie działamy, wiec może warto trzymać się planu a wiadomo po jakim mniej więcej czasie od zastrzyku pęka pęcherzyk czy nie ma zasady?1000 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Natalia dzięki :*
1000 lepiej zacząć dziś, bo może np być tak że w nocy pęknie jak będzie już na tyle dojrzaly. -
SMag wrote:Dziewczyny która z was bierze duphaston ? Macie jakieś skutki uboczne ? Ja biorę od środy i póki co cisza, nic nie odczuwam.
Ja brałam i też nie miałam skutków ubocznychSMag lubi tę wiadomość
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
SMag wrote:Dziewczyny która z was bierze duphaston ? Macie jakieś skutki uboczne ? Ja biorę od środy i póki co cisza, nic nie odczuwam.
Natalia91!, SMag lubią tę wiadomość
-
nie wudalo sie test z krwi negatywny
takze brak objawow byl brakiem ciazy...
jutro o 10 termin. u lekarki.
dobrze ze tak szybko.
tylko zeby @ szybko przyszla -
Natalia1984 wrote:Kochana u mnie jedynym skutkiem ubocznym była ciążą, czego również Tobie życzę Ja w cyklu z dupkiem miałam bardzo wyraźną owulację, bardzo bolał mnie brzuch, piersi, wiedziałam, że to TEN cykl, bo czułam to. Poza tym żadnych dolegliwości nie miałam po dupku.
-
Hej dziewczyny, ja właśnie dostałam wyniki z dzisiejszych badań, moja prolaktyna to tragedia... 759 mIU/l przy normie 102-496, a po obciążeniu MCP to już w ogole poleciała w kosmos bo 9484mIU/I w środę idę do ginekologa żeby powiedział co dalej bo z tego co się orientuje to przy wysokiej prolaktyne może być słabo z zajsciem w ciaze nawet się zastanawiam czy nie powinnam isc do endokrynologa dodatkowo... co myślicie, miałyście problem z prolaktyna kiedys?
-
Ok faktycznie nieciekawy wynik niech Ci gin przepisze coś na obniżenie, ja miałam w innych jednostkach, ale mój wynik to ok. 40, a norma była jakoś do 28. Na początku brałam norprolack, ma mniej skutków ubocznych, ale opakowanie kosztuje ok. 150zl, po skończeniu opakowania moja prl nie ruszyła w dół, więc gin zmienił mi na bromergon, ma dużo skutków ubocznych, ale akurat mi się nic nie działo. I aktualnie prl spadła mi do 3.75.Takze od razu trzeba działać z lekami
Natalia91! lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Natalia91! wrote:Hej dziewczyny, ja właśnie dostałam wyniki z dzisiejszych badań, moja prolaktyna to tragedia... 759 mIU/l przy normie 102-496, a po obciążeniu MCP to już w ogole poleciała w kosmos bo 9484mIU/I w środę idę do ginekologa żeby powiedział co dalej bo z tego co się orientuje to przy wysokiej prolaktyne może być słabo z zajsciem w ciaze nawet się zastanawiam czy nie powinnam isc do endokrynologa dodatkowo... co myślicie, miałyście problem z prolaktyna kiedys?
I najlepiej chyba iść do endokrynologa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 13:31
Natalia91! lubi tę wiadomość