X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • Niecierpliwa88 Znajoma

Wysłany: 27 grudnia 2017, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I okres przyszedł :( nawet nie wiem co napisać.

3cykl staran
  • Cukierkowa Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa88 wrote:

:( przykro mi... Ale wiesz... nie teraz, to w kolejnym cyklu ;) nie ma co się załamywać i nakręcać, że nie będzie źle i już nigdy nie zostaniemy mamusiami... Bo będziemy.

Basia - wrzesień 2018
    Gosia - maj 2024
  • Ewelinaaaa Przyjaciółka

Wysłany: 27 grudnia 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa88 wrote:
    Kochana, następny cykl będzie Twój! chwilę trzeba się wypłakać, a potem działać od nowa :) głowa do góry :)

3jgx43r8qbfa8f9b.png
  • MeggiGirl Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh....

Ja jak zawsze niczego nie dowiedziałam się na temat robienia dziecka. Tylko znowu prolaktyny mniej i przyjść za dwa miesiące...a teraz siedzę w pracy na dyżurze sama. Nie ma ani jednego dziecka. Dobrze, ze wzięłam sobie książkę.

010is65gtxk93h3j.png

Beta HCG:
    23.02. - 32,8 mIU/ml
    25.02 - 121.1 mIU/ml

starania wspomagane od 08.2020.

👩 27 l.
    👨 28 l.

Nasze pierwsze dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o wpisanie mnie na 3 stycznia na testowanie:):)

• NiecierpliwaOna Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SMag wrote:
    Dziewczyny sprawdzalam szyjkę (już umiem rozróżniać ) jest miękka i wysoko. Zrobiłam test owu i mogę powiedzieć ze kreski są takie same.. czy jest możliwość że z takiej później owulacji ( u mnie to będzie 21 DC) jest jeszcze szansa na ciaze?
    Już straciłam nadzieję w tym cyklu ... a tu jakaś iskierka się pojawila..
    Jeszcze dziś po długich poszukiwaniach gina zadzwoniłam a terminy dopiero na luty ..

To w lutym jak znalazł, żeby potwierdził ciążę :) Owocnego serduszkowania :)

Szimi lubi tę wiadomość

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
    Aniołek Bogusia <3 24.01.2018 <3 [*] 10 tc
    Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 klz9hdgexq2u0dlm.png
  • _Hania Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    chciałam dołączyć do waszego wątku, ale na razie nie wiem, którego styczna będę testować, bo czekam na @, a nie wiem, kiedy przyjdzie, bo miałam w tym cyklu HSG i chyba zniknęła mi owulacja.

Jeżeli przyjdzie o czasie za 2 dni, to będę testować pod koniec stycznia, to może się jeszcze załapię :-)

Mogę dołączyć?

Sung lubi tę wiadomość

syn 2019
    ____

03.2021 wpadka - biochem
    06.2021 - starania czas start!
    07.2021 - biochem
    08.2021 - przerwa
    11.2021 - ?
  • Xxboo Przyjaciółka

Wysłany: 27 grudnia 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ! Jak tam po świętach ?! Opowiadajcie. Na dziś się przykro zderzyłam z rzeczywistością jak po 4 wolnych dniach wstałam do pracy, dzięki Bogu miałam olimpiadę sportowa i jakoś tak szybciej zleciało ale całkowicie bez mocy byłam, jutro mam urlop za 11 listopada. Ja dzisiaj kończę okres płodny ktory powiedzmy miałam (w zapasie) od 9 do 15 dc przy moich 27-28 dniowych cyklach, okres wypada na 9 stycznia także czekam pełna nadziei!

715d7c48aeb895ef7206b2c9bd3947ed.png
  • Szimi Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Xxboo ja też miałam testować 9 stycznia Ale taki mam mega dziwny cykl że ja już sama nie wiem kiedy... gdzie Ty pracujesz że w pracy olimpiady masz?:D mi też nawet zleciało, ale pierońsko mi się nie chciało tam siedzieć. Trzymam kciuki za 9 stycznia!

31.01.2018- dwie kreski. Cudzie rośnij zdrowo <3
    zi133e3kabsyhy15.png
  • SMag Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis szoping tajm :) to zawsze humor poprawia. Do pracy dopiero we wtorek idę więc żyć nie umierać.

KAL lubi tę wiadomość

LISTA STARACZEK

• SMag Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa88 wrote:
    Przykro mi :* tulę mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl :*

LISTA STARACZEK

• KAL Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja poświętach to tak ze dwa kg w przód :D ale ogólnie ok :) dni płodne wypadały od urodzin 22 grudia do wczoraj bo wydaje mi się że wczoraj była owulka bo fatalnie się czułam jajnik bolał jak nigdy :( ale może co z tego będzie :) oby :) ja testuję 9 stycznia :) licze na dwie grube krechy :)

_Hania, Sung lubią tę wiadomość

Akceptacja!
  • Xxboo Przyjaciółka

Wysłany: 27 grudnia 2017, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szimi wrote:
    Xxboo ja też miałam testować 9 stycznia Ale taki mam mega dziwny cykl że ja już sama nie wiem kiedy... gdzie Ty pracujesz że w pracy olimpiady masz?:D mi też nawet zleciało, ale pierońsko mi się nie chciało tam siedzieć. Trzymam kciuki za 9 stycznia!
    Ja w przedszkolu pracuje jestem wychowawca maluchów :)
    I nas trener który ma zajęcia sportowe u nas wymyślił sobie olimpiadę dla 3 oddziałów naszego przedszkola. Ale w sumie na prawdę fajnie dzieciaki się wyszalaly, potem były grzeczne jak owieczki

KAL, Szimi lubią tę wiadomość

• KAL Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Hania wrote:
    Cześć,
    chciałam dołączyć do waszego wątku, ale na razie nie wiem, którego styczna będę testować, bo czekam na @, a nie wiem, kiedy przyjdzie, bo miałam w tym cyklu HSG i chyba zniknęła mi owulacja.

Jeżeli przyjdzie o czasie za 2 dni, to będę testować pod koniec stycznia, to może się jeszcze załapię :-)

Mogę dołączyć?

rozgość się :) byle nie na długo :) owocnego przytulania :)

_Hania lubi tę wiadomość

Akceptacja!
  • Cukierkowa Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam czytam ile nas przybywa na styczniowe testowania to aż jestem mega ciekawa ile sikańców wyjdzie pozytywnych! Oby wszystkie!!!!!! Co nie? :P

KAL lubi tę wiadomość

Basia - wrzesień 2018
    Gosia - maj 2024
  • Xxboo Przyjaciółka

Wysłany: 27 grudnia 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukierkowa wrote:
    Jak tam czytam ile nas przybywa na styczniowe testowania to aż jestem mega ciekawa ile sikańców wyjdzie pozytywnych! Oby wszystkie!!!!!! Co nie? :P
    No ja mam nadzieje ze wszystkie wyjdą pozytywne !!!!!

KAL lubi tę wiadomość

• MeggiGirl Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby, ale ja już w swój nie wierzę :( byłam dzis u koleżanki, znowu się napiłam...skoro nie umiem nawet ginekologowi powiedzieć, że chcę mieć dziecko...porażka ze mną. W sobotę idę na prywatną wizytę do innej babeczki zweryfikować te wszystkie wyniki...Może wreszcie się odważę i może ona powie mi coś sensownego

010is65gtxk93h3j.png

Beta HCG:
    23.02. - 32,8 mIU/ml
    25.02 - 121.1 mIU/ml

👩 27 l.
    👨 28 l.

Nasze pierwsze dziecko
  • KAL Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi... nie rozumiem... dlaczego ginekologowi nie umiesz powiedzieć, ze starasz się o dziecko? Co w tym dziwnego? Z lekarzem rozmawiasz o wszystkim!!! Ja nie mam obiekcji jak mi ciś nie pasi lub nie rozumiem to pytam a nie udaje, ze wszystko rozumiem i wiem. Nie jestem lekarzem a on księgowym więc ja swoim klientom odpowiadam na pytania jak pytają i lekarz też odpowiada na pytania jak ja pytam.

Akceptacja!
  • Szimi Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja raczej też nie liczę na cud przy takiej marnej ilości <3 ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 21:42

31.01.2018- dwie kreski. Cudzie rośnij zdrowo <3
    zi133e3kabsyhy15.png
  • MeggiGirl Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2017, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAL wrote:
    Meggi... nie rozumiem... dlaczego ginekologowi nie umiesz powiedzieć, ze starasz się o dziecko? Co w tym dziwnego? Z lekarzem rozmawiasz o wszystkim!!! Ja nie mam obiekcji jak mi ciś nie pasi lub nie rozumiem to pytam a nie udaje, ze wszystko rozumiem i wiem. Nie jestem lekarzem a on księgowym więc ja swoim klientom odpowiadam na pytania jak pytają i lekarz też odpowiada na pytania jak ja pytam.

Po prostu ja chyba nie umiem się głośno przyznać do tego. Tutaj przed Wami - ok. Przed moim facetem - jak najbardziej. A gdzieś indziej? Czuję, że ta kobieta mogłaby mnie wyśmiać. Że gówniara, że co sobie wyobrażam, że nawet nie jesteśmy małżeństwem, nie mamy własnego mieszkania...Ot. wszystko.

010is65gtxk93h3j.png

Beta HCG:
    23.02. - 32,8 mIU/ml
    25.02 - 121.1 mIU/ml

👩 27 l.
    👨 28 l.

Nasze pierwsze dziecko
‹‹ 19 20 21 22 23 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ