STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa88 wrote:I okres przyszedł nawet nie wiem co napisać.
przykro mi... Ale wiesz... nie teraz, to w kolejnym cyklu nie ma co się załamywać i nakręcać, że nie będzie źle i już nigdy nie zostaniemy mamusiami... Bo będziemy.Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Eh....
Ja jak zawsze niczego nie dowiedziałam się na temat robienia dziecka. Tylko znowu prolaktyny mniej i przyjść za dwa miesiące...a teraz siedzę w pracy na dyżurze sama. Nie ma ani jednego dziecka. Dobrze, ze wzięłam sobie książkę.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
nick nieaktualny
-
SMag wrote:Dziewczyny sprawdzalam szyjkę (już umiem rozróżniać ) jest miękka i wysoko. Zrobiłam test owu i mogę powiedzieć ze kreski są takie same.. czy jest możliwość że z takiej później owulacji ( u mnie to będzie 21 DC) jest jeszcze szansa na ciaze?
Już straciłam nadzieję w tym cyklu ... a tu jakaś iskierka się pojawila..
Jeszcze dziś po długich poszukiwaniach gina zadzwoniłam a terminy dopiero na luty ..
To w lutym jak znalazł, żeby potwierdził ciążę Owocnego serduszkowaniaSzimi lubi tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Cześć,
chciałam dołączyć do waszego wątku, ale na razie nie wiem, którego styczna będę testować, bo czekam na @, a nie wiem, kiedy przyjdzie, bo miałam w tym cyklu HSG i chyba zniknęła mi owulacja.
Jeżeli przyjdzie o czasie za 2 dni, to będę testować pod koniec stycznia, to może się jeszcze załapię
Mogę dołączyć?Sung lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Dziewczyny ! Jak tam po świętach ?! Opowiadajcie. Na dziś się przykro zderzyłam z rzeczywistością jak po 4 wolnych dniach wstałam do pracy, dzięki Bogu miałam olimpiadę sportowa i jakoś tak szybciej zleciało ale całkowicie bez mocy byłam, jutro mam urlop za 11 listopada. Ja dzisiaj kończę okres płodny ktory powiedzmy miałam (w zapasie) od 9 do 15 dc przy moich 27-28 dniowych cyklach, okres wypada na 9 stycznia także czekam pełna nadziei!
-
Xxboo ja też miałam testować 9 stycznia Ale taki mam mega dziwny cykl że ja już sama nie wiem kiedy... gdzie Ty pracujesz że w pracy olimpiady masz? mi też nawet zleciało, ale pierońsko mi się nie chciało tam siedzieć. Trzymam kciuki za 9 stycznia!
-
U mnie dzis szoping tajm to zawsze humor poprawia. Do pracy dopiero we wtorek idę więc żyć nie umierać.
KAL lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa88 wrote:I okres przyszedł nawet nie wiem co napisać.
-
ja poświętach to tak ze dwa kg w przód ale ogólnie ok dni płodne wypadały od urodzin 22 grudia do wczoraj bo wydaje mi się że wczoraj była owulka bo fatalnie się czułam jajnik bolał jak nigdy ale może co z tego będzie oby ja testuję 9 stycznia licze na dwie grube krechy
_Hania, Sung lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
Szimi wrote:Xxboo ja też miałam testować 9 stycznia Ale taki mam mega dziwny cykl że ja już sama nie wiem kiedy... gdzie Ty pracujesz że w pracy olimpiady masz? mi też nawet zleciało, ale pierońsko mi się nie chciało tam siedzieć. Trzymam kciuki za 9 stycznia!
I nas trener który ma zajęcia sportowe u nas wymyślił sobie olimpiadę dla 3 oddziałów naszego przedszkola. Ale w sumie na prawdę fajnie dzieciaki się wyszalaly, potem były grzeczne jak owieczkiKAL, Szimi lubią tę wiadomość
-
_Hania wrote:Cześć,
chciałam dołączyć do waszego wątku, ale na razie nie wiem, którego styczna będę testować, bo czekam na @, a nie wiem, kiedy przyjdzie, bo miałam w tym cyklu HSG i chyba zniknęła mi owulacja.
Jeżeli przyjdzie o czasie za 2 dni, to będę testować pod koniec stycznia, to może się jeszcze załapię
Mogę dołączyć?
rozgość się byle nie na długo owocnego przytulania_Hania lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
Oby, ale ja już w swój nie wierzę byłam dzis u koleżanki, znowu się napiłam...skoro nie umiem nawet ginekologowi powiedzieć, że chcę mieć dziecko...porażka ze mną. W sobotę idę na prywatną wizytę do innej babeczki zweryfikować te wszystkie wyniki...Może wreszcie się odważę i może ona powie mi coś sensownego
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Meggi... nie rozumiem... dlaczego ginekologowi nie umiesz powiedzieć, ze starasz się o dziecko? Co w tym dziwnego? Z lekarzem rozmawiasz o wszystkim!!! Ja nie mam obiekcji jak mi ciś nie pasi lub nie rozumiem to pytam a nie udaje, ze wszystko rozumiem i wiem. Nie jestem lekarzem a on księgowym więc ja swoim klientom odpowiadam na pytania jak pytają i lekarz też odpowiada na pytania jak ja pytam.Akceptacja!
-
KAL wrote:Meggi... nie rozumiem... dlaczego ginekologowi nie umiesz powiedzieć, ze starasz się o dziecko? Co w tym dziwnego? Z lekarzem rozmawiasz o wszystkim!!! Ja nie mam obiekcji jak mi ciś nie pasi lub nie rozumiem to pytam a nie udaje, ze wszystko rozumiem i wiem. Nie jestem lekarzem a on księgowym więc ja swoim klientom odpowiadam na pytania jak pytają i lekarz też odpowiada na pytania jak ja pytam.
Po prostu ja chyba nie umiem się głośno przyznać do tego. Tutaj przed Wami - ok. Przed moim facetem - jak najbardziej. A gdzieś indziej? Czuję, że ta kobieta mogłaby mnie wyśmiać. Że gówniara, że co sobie wyobrażam, że nawet nie jesteśmy małżeństwem, nie mamy własnego mieszkania...Ot. wszystko.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko