STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Ten cykl jakoś szybko mi leci, już w przyszłym tygodniu planowana @. Oby nie dotarła! Jak Wam mijają święta?
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Ja to jeszcze nic nie wiem czekam cierpliwie dzisiaj 28 dzień cyklu i okresu brak ale po testach owulacyjnych które wychodziły pozytywne powinnam dostać 30 grudnia dostać czekam na okres dosylwka jak dam radę jak nie przyjdzie to test:) mam nadzieję że to będzie cudowna informacja na nowy rok
MeggiGirl lubi tę wiadomość
3cykl staran -
Niecierpliwa88 wrote:Ja to jeszcze nic nie wiem czekam cierpliwie dzisiaj 28 dzień cyklu i okresu brak ale po testach owulacyjnych które wychodziły pozytywne powinnam dostać 30 grudnia dostać czekam na okres dosylwka jak dam radę jak nie przyjdzie to test:) mam nadzieję że to będzie cudowna informacja na nowy rok
No to lepiej niech nie przychodzi! Trzymam kciuki za to!
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa88 wrote:Nie dziękuję meggigirl a Ty za tydzień testujesz? Posalas wcześniej że czujesz że się udało ale to jakieś objawy?
Coś mnie kluje w lewym jajniku, ale to akurat średni objaw. Ja mam jeszcze 10 dni do okresu, więc średnio z objawami. Raczej zwykle przeczucia. To zabawne, ale mam silna intuicję. Możecie nie wierzyć, ale parę razy miałam taką myśl "ta koleżanka będzie w tym roku w ciąży". I jak do tej pory się nie mylilam:D
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
MeggiGirl wrote:Coś mnie kluje w lewym jajniku, ale to akurat średni objaw. Ja mam jeszcze 10 dni do okresu, więc średnio z objawami. Raczej zwykle przeczucia. To zabawne, ale mam silna intuicję. Możecie nie wierzyć, ale parę razy miałam taką myśl "ta koleżanka będzie w tym roku w ciąży". I jak do tej pory się nie mylilam:D
A możesz to też o mnie powiedzieć odwdzięczę się wtedy czekolada3cykl staran -
Z chęcią pomyślę tak o każdej z Was Wracam własnie ze spotkania z koleżanką, ona też zaczyna się starać o bobasa. Fajnie byłoby razem kroczyć z wózkami
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Meggi, polecam święta wyjazdowe. My właśnie w hotelu i jest bosko . zero kwasów rodzinnych.
U mnie 2 dpo i spadek temp. Przejrzałam cykle i miałam tak tylko raz. W cyklu ciazowym tak, wkrecam sobie.
Mierze od roku. Na 15 cykli miałam 6 bez owu. 5 ostatnich z owu. Uważam że to zasługa ziół. -
Hej dziewczyny. Powiem Wam że złapała poświątecznego doła. Cykl rozregulowany chyba przez ziółka, obu dużo wcześniej, serduszkowalismy chyba tylko że trzy razy. I jak tylko dni płodne mi się skończyły to mam taką niechcicę że nawet nie myślę o żadnych deskach. Smutne to no teoretycznie bym poserduszkowala Ale w praktyce mi się nie chce. No i przy takiej częstotliwości raczej nie ma co liczyć że @ nie przyjdzie...
-
Hej, do mnie właśnie zawitała @, dopiszcie mnie proszę do stycznia. Aczkolwiek moje miesiączki są tak punktualne, że nawet nie mam szans testować. Widzę, że na tle innych jestem już starą wyjadaczką, bo rozpoczynam 18cs o pierwszego maluszka i zaczynam wątpić czy kiedykolwiek będzie mi dane zostać mamą. Nikt nie mówił, że życie jest sprawiedliwe, może akurat mnie się oberwie...
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Chyba dzisiaj taki dzień. Też mam jakiegoś doła, wrażenie, że wcale nie mam owulacji i nigdy nie będę mama. Zaraz mam wizytę u gin...nie rozmawiałam z nią wprost o tym, że będę się starać o dziecko. Wolałabym, żeby to była wpadka... Heh, szkoda, że nie wszystko jest takie proste. U mnie teraz dużo koleżanek w ciąży. Moja przyjaciółka w zeszłym roku o tej porze rozpaczala właśnie z powodu ciazy. A teraz synek jest jej całym światem... A ja zawsze chciałam mieć dziecko...
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Też tak chciałam, nie zabezpieczać się po prostu i zajść w ciążę. Żeby się nie nakręcać i nie stresować. Ale oczywiście los miał inny plan. U mnie szwagierka w ciąży zaawansowanej, z tego powodu nie pojechaliśmy ich odwiedzić na święta.
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Dziewczyny sprawdzalam szyjkę (już umiem rozróżniać ) jest miękka i wysoko. Zrobiłam test owu i mogę powiedzieć ze kreski są takie same.. czy jest możliwość że z takiej później owulacji ( u mnie to będzie 21 DC) jest jeszcze szansa na ciaze?
Już straciłam nadzieję w tym cyklu ... a tu jakaś iskierka się pojawila..
Jeszcze dziś po długich poszukiwaniach gina zadzwoniłam a terminy dopiero na luty ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2017, 10:14
-
SMag wrote:Dziewczyny sprawdzalam szyjkę (już umiem rozróżniać ) jest miękka i wysoko. Zrobiłam test owu i mogę powiedzieć ze kreski są takie same.. czy jest możliwość że z takiej później owulacji ( u mnie to będzie 21 DC) jest jeszcze szansa na ciaze?
Już straciłam nadzieję w tym cyklu ... a tu jakaś iskierka się pojawila..
Jeszcze dziś po długich poszukiwaniach gina zadzwoniłam a terminy dopiero na luty ..
Myślę, że jest, skoro wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że jest owulacja to trzeba działać. Na pewno nie zaszkodzi. Ja jestem chyba nienormalna. 19 dc a ja robię test ciążowy w nadziei, że coś wykryje.... Gdzie mój mózg?
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Hej, jak tam po świętach?
U mnie dobrze, obyło się bez niewygodnych pytań
Zostały mi jeszcze 4 tabletki luteiny na ten cykl i zastanawiam się co będzie po odstawieniu - oczywiście nie zapytałam lekarza.
Jeśli zabraknie progesteronu to organizm nie utrzyma ewentualnej ciąży? Czy powinien sobie poradzić?
28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach"