STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
dorot wrote:Chyba się udało:-)
-
A jak wczoraj robiłaś to była kreska czy w ogóle nie było?,dziś jest,co prawda nie jest mocna ale jest,ta druga zresztą też nie jest mocna(może taki test),Może gdybyś robiła póżniej to byłaby mocna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 10:19
ignite -
Naukowcy ustalili, że stężenie w surowicy krwi i w moczu hormonu luteinizującego (LH) – wydzielanego przez przysadkę mózgową – zwiększa się szybko w okresie przedowulacyjnym, osiągając maksymalne wartości na 24-36 godzin przed owulacją. Owulacja pojawia się zatem 24 do 48 godzin po wyniku pozytywnym testu. Testy owulacyjne pozwalają na zaplanowanie ciąży lub jej unikniecie.ignite
-
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Mi dziewczyny mówiły, że te testy tak pokazują owu. Ja ich więcej nie kupuję. Lepsze są facelle.
Meggi a który masz dpo?ignite -
dorot wrote:Próbowałam.wstawic na zapytaj pl Ale ciągle że jest za duży plik..już to poniedziałek Ale nie mogę bo wrzucić.
. Nie robiłam testu z porannego..wstaje o 4.30 do pracy a test wczoraj i dzisiaj robiłam.o 8.30 -
ignite wrote:A jak wczoraj robiłaś to była kreska czy w ogóle nie było?,dziś jest,co prawda nie jest mocna ale jest,ta druga zresztą też nie jest mocna(może taki test),Może gdybyś robiła póżniej to byłaby mocna
Wczoraj była mało widoczna ta druga kreskaDorka