STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny u mnie dziwny cykl... podejrzewam, ze owu była w piątek ale nie mogę to niczym potwierxzzić jak jedynie odczuwalnym bólem... podbrzusze mnie boli od kilku dni... hmmm a dziś cyce mega zaczęły ból nie orzypominam sobie wcześniej takiego bólu w sensie tak szybkiego i intensywnego...
Almond, paula 1000 trzymam kciuki ja w tym cyklu jestem obojętna jak będzie ciąża to się bardzo ucieszę i jak jej nie bedzie to też będą szczęśliwa bo 2-5 marzec wyjeżdżamy babską ekipą w góry bęz mężów i dzieci rezerwujemy spa, wjazd na kasprowy a wieczorami gorące źródla ot taki relaks więc jak zaciąże to będzie bez winka a jak nie zaciąże to będa grzańce mam 9 dni urlopu początkiem marca yyyhaaaaaa
dobra idę do łóża bo dziś dosłownie padam na pyskPaula_30, Almond, Helenka_mała lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
Sung wrote:Insulina źle. Wrzuć sobie eyniki glukozy i insuliny w kalkulator homa.
Shbg mega niskie. Przyznam, że nie wiem co się z tym robi, bo ja miałam za wtsokie.
Jak wrzuciłam wyniki na czczo, to w kalkulatorze jest ok...KAL lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ale Ci zazdroszczę KAL ja miałam identyko w tamtym cyklu, ból jajników, piersi aż do samej @, która niestety przyszła, jeszcze z lekkim opóźnieniem więc ja już nie wierzę żadnym objawom...ale za Ciebie ściskam mocno kciuki:-*
KAL lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Paula_30 wrote:ja tez mialam wczoraj ovitrelle a dzisija bylam na usg i juz podobno pekł, chyba dopiero co bo lekarz powiedzial,że zaraz bedze sie w miejscu pecherzyk azbierac ciałko żółte
Dzięki, właśnie pamiętałam, ze brałaś i nie mogłam sobie przypomnieć kiedy ale szybko wyszukałam wpis i wyliczyłam ze minęło jakieś 30 godzin
Almond, ekstrasnie „przerosłam” Cię, ale za to Ty masz dwa
Śmieje się tak tylko oczywiście - żeby nie było
KAL, cudowne podejście, miałabym podobne gdyby nie to, ze cierpię na brak urlopu wiem, ze brzmi dziwnie biorąc pod uwagę, ze jest styczeń, ale niestety - w tym roku urlop muszę poświecić w dużej mierze na naukę a grzaniec w górach to jest taki must have, tam smakuje najlepiej jak się w lutym nie uda, to uda się w marcu - po takim relaksie nie ma rady by było inaczejKAL, Paula_30, Almond lubią tę wiadomość
-
KAL wrote:happywife tule mocno wiem co przeszłaś bo miałam to samo... też w styczniu przeszłam biochemiczną... ale dalej walczę bo jest o co prawda!!!
Pozytywny test 23.02 -
nick nieaktualnyKarolcia27 wrote:Czemu insulina źle? Ja miałam glukozę 5, a insulinę 5.5 i wskaźnik wyszedł mi dobry. Konieczne jest badanie z obciążeniem?
Konieczne.
Nie wróciła do poziomu sprzed. Przyjrzałabym się temu.
Magda - mbc wrote:Jak wrzuciłam wyniki na czczo, to w kalkulatorze jest ok...
To dobrze. Nie ma IO. POkazałabym jednak na wszelki wypadek endokrynologowi. Miałam podobne mniej więcej... musiałabym odkopać, ale jakoś tak.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja już nie mam siły do siebie. Wczoraj test negatywny, @ nadal brak, piersi bolą jak nigdy. Przecież gdybym była w ciąży to by nie było tej bieli.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Wczoraj całe popołudnie, wieczór a nawet noc bolała mnie głowa, do niczego byłam. Wzięłam w sumie 3 tabletki paracetamolu, ale nic nie pomogło więc się wkurzyłam i rano już ibuprom łyknęłam bo jakoś muszę w pracy funkcjonować i dziś rano temp poleciała ostro w dół. Albo to na @ albo to przez te leki, bo ostatni paracetamol brałam w srodku nocy. No nic, zobaczymy. Choć ja już nie wierzę w ten cykl
-
Dziewczyny :* ja trzymam za Was kciuki póki nie ma @ zawsze jest nadzieja !
Kto jeszcze dziś testuje i podniesie statystyki stycznia ?Paula_30 lubi tę wiadomość
-
MeggiGirl wrote:Dziewczyny, ja już nie mam siły do siebie. Wczoraj test negatywny, @ nadal brak, piersi bolą jak nigdy. Przecież gdybym była w ciąży to by nie było tej bieli.ignite
-
Sanka wrote:Wczoraj całe popołudnie, wieczór a nawet noc bolała mnie głowa, do niczego byłam. Wzięłam w sumie 3 tabletki paracetamolu, ale nic nie pomogło więc się wkurzyłam i rano już ibuprom łyknęłam bo jakoś muszę w pracy funkcjonować i dziś rano temp poleciała ostro w dół. Albo to na @ albo to przez te leki, bo ostatni paracetamol brałam w srodku nocy. No nic, zobaczymy. Choć ja już nie wierzę w ten cyklignite
-
happywife wrote:To ja odsyłam uściski. Kochana, i jak u Ciebie z cyklem? Dostałaś miesiączkę ? Kurczę, boje się ze teraz będę miała rozregulowany cykl..
wiesz co no miałam pierwszy okres po biochemicznej taki normalny... 10 stycznia teraz jestem po owu chyba (nie miałam monitoringu ale śluz i szyjka na to wskazuje) i kolrjna @ ma być 8-9 lutyAkceptacja! -
KAL wrote:Dziewczyny u mnie dziwny cykl... podejrzewam, ze owu była w piątek ale nie mogę to niczym potwierxzzić jak jedynie odczuwalnym bólem... podbrzusze mnie boli od kilku dni... hmmm a dziś cyce mega zaczęły ból nie orzypominam sobie wcześniej takiego bólu w sensie tak szybkiego i intensywnego...
Almond, paula 1000 trzymam kciuki ja w tym cyklu jestem obojętna jak będzie ciąża to się bardzo ucieszę i jak jej nie bedzie to też będą szczęśliwa bo 2-5 marzec wyjeżdżamy babską ekipą w góry bęz mężów i dzieci rezerwujemy spa, wjazd na kasprowy a wieczorami gorące źródla ot taki relaks więc jak zaciąże to będzie bez winka a jak nie zaciąże to będa grzańce mam 9 dni urlopu początkiem marca yyyhaaaaaa
dobra idę do łóża bo dziś dosłownie padam na pysk
U mnie też dziwny cykl, śluz płodny w ilościach ogromnych pojawił mi się w 3 dzień po @, dobrze, że od 2 dnia po @ serduszkujemy. Może mi się skróci ten cykl, w każdym razie działamy.
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dorot, musisz wstawić fotkę testu
rocznik '85. AMH 1,3. Starania od 06.2017.Czynnik męski. Asthenozoospermia. Morfologia 3%, FDNA 8%. Invicta Gdańsk. Pierwsze ivf: 10.11.2018 - transfer blastki 4AB; 16.11 - bHCG - 46.28; 20.11 - bHCG - 285.81; ❄❄ w zapasie
30.07.2019 - poród SN, dziewczynka
18.07.2023 - kriotransfer 4BB, 24.07. bHCG <0,2
18.08.2023 - kriotransfer ostatniej blastki 2BB na cyklu naturalnym
23.08.2023 - pozytywne testy, bHCG- 29,77
24.08.2023 - bHCG- 63,90
28.08.2023 - bHCG - 571,00 -
Karolcia27 wrote:Dziewczyny ale super świetnie słyszeć że Wasze pęcherzyki pękły albo są duże i ładne to teraz działać codziennie no i czekać pozostaje oj czuję, że początek lutego tez będzie zielony
A po czym poznalyscie lub gin, że te pęcherzyki rosną ale nie pękają? Robiły się później torbiele? Czy jak to u Was było?
Ja byłam na monitoringu i przed owu pęcherzyk miał 13 mm a jak poszłam po teoretycznej owu to okazało się ze ten pecherzyk nie pękł i miał 31,5 mm wiec to już była torbielka... po tym gin stwierdził ze owu nie było (był ślad wolnego płynu w zatoce douglasa), chociaż dziwiło mnie to bo miałam bardzo dużo płodnego śluzu ale chyba to nie wyznacznik... No i co dziwne jak wczoraj robiłam progesteron to był dosyć wysoki (ponad 13) i dziewczyny mi pisały ze świadczy on o tym, ze owu jednak była wiec ja już zgłupiałam, jutro idę na wizytę to o wszystko wypytam
Dziewczyny gdzie te pozytywne testy z dzisiaj? Czekam na dobre wieści! I podobnie jak Karolcia wydaje mi się ze luty przywita nas zielona tabelką przez te pękające pecherzyki -
Helenka_mała wrote:Dorot, musisz wstawić fotkę testu
. Nie robiłam testu z porannego..wstaje o 4.30 do pracy a test wczoraj i dzisiaj robiłam.o 8.30Dorka