STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ikulinka to na szczęście, jak Cukierkowa pisze!
A u mnie zaczęło się źle, a skończy dzień jeszcze gorzej. Przy robieniu badania męża na frgmentację DNA powtórzyli podstawowe badania i ilość plemników spadła nam 3razy w dół w ciągu 5 dni
Nie wiem,czy my mamy szasnę jeszcze na naturalne zajście. Ręce mi opadły. Mam już tak dość, że mam ochotę zawiesić broń i zrobić w życiu coś innego...
Ale nie chcę was dołować, już na wątku męskim próbuje uzyskać jakieś informacje, czy to w ogóle normalne.
Lepiej napiszcie jakie plany na sylwestra!
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania ja się wprawdzie na nasienie zbyt nie znam, ale swojemu daje sok z granata, bo słyszałam, że rewelacyjnie działa na "te" sprawy u mężczyzn. Samo zdrowie, więc nie zaszkodzi...
Ja na Sylwestra wybieram się tradycyjnie na domówkęBasia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Hania A czy tego badania nie robi się trzy razy? Może to jakiś jednorazowy spadek?
Ja zaczynam się dolowac jeszcze bardziej. @powinnam dostać dopiero 6 stycznia Ale jak już pisałam nam bardzo dziwny cykl. I coś czuję że @ przyjdzie szybciej...jestem wnerwiona, bolą mnie piersi i od dzisiaj mam ogrooomny apetyt... a jeszcze mój mąz ma dzisiaj przypływ dziecięcej miłości i co chwile mi mowi ze mnie kocha i ze ma ochoty i co chwile mnie dotyka a mnie to wnerwia jeszcze bardziej...moje nadzieje na dwie kreski tuz przed moimi urodzinami spadają... -
Szimi wrote:Hania A czy tego badania nie robi się trzy razy? Może to jakiś jednorazowy spadek?
Ja zaczynam się dolowac jeszcze bardziej. @powinnam dostać dopiero 6 stycznia Ale jak już pisałam nam bardzo dziwny cykl. I coś czuję że @ przyjdzie szybciej...jestem wnerwiona, bolą mnie piersi i od dzisiaj mam ogrooomny apetyt... a jeszcze mój mąz ma dzisiaj przypływ dziecięcej miłości i co chwile mi mowi ze mnie kocha i ze ma ochoty i co chwile mnie dotyka a mnie to wnerwia jeszcze bardziej...moje nadzieje na dwie kreski tuz przed moimi urodzinami spadają...
Mój jak ostatnio był trochę ciachniety jak się kładliśmy spać to tak ładnie mówił że chciałby już małego Jasia albo mała Julcie taka piękna jak ja
Ale pamiętaj że im szybciej przyjdzie @ tym szybciej nowy cykl :*
Hania trzymam kciuki żeby wszystko było ok :* :*
My na sylwestra idziemy do lokalu, alkohol no limit i barmani mają drinki serwowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 17:30
_Hania lubi tę wiadomość
-
Cukierkowa, mój wróci do suplementów, ale zabronię mu kąpieli, już tylko prysznic i to zimny! (:p) i ma dostać coś od lekarza na następnej wizycie.
Badania się raz robi na 2-3 mc podobno. Czekanie kolejnych miesięcy na poprawę jest dołujące
Szimi a może to własnie dobre znaki przybliżające II kreseczki?
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Aha...myślałam że odstępy mogą być krótsze...nie znam się ma tym Ale jak sie nie uda w tym miesiącu to się pewnie zaznajomie z tematami bliżej i nie będę głupot pisać...
Czy te objawy mogą być aż tak podobne? -
Nie piszesz głupot Ja sama się nie znam, ale lekarz nam mówił, że wymiana materiału to ok 3 miesięcy, ale już nie chcę czekać, czekanie jest najgorsze!
Objawy są niemal identyczne, a niektóre osoby mówią, że były pewne że to @ i są w szoku, że się udało. Nie ma co się sugerować, że to na pewno okres Dopóki @ nie ma, jest nadzieja! - jak tutaj nie raz czytałam.
U mnie np. też każdy cykl jest nieco inny, raz bolą piersi, raz nie, raz mam plamienie, raz nie, raz mnie brzuch boli od oouwalcji, a czasami tylko dzień przed, więc ja to mam wesoło co cykl się zastawiam czy się udało :p
Trzymam jednak kciuki, żeby u Ciebie były II kreski )
Szimi lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Kobiety, proszę mnie zapisać na testowanie na 8.01.18 r. A propos kupy. Moja piesełka pojadła dziś na mojej nieświadomce kocich kupek, którymi zwymiotowała na dywan. Dobrze, że A nie było w domu, bo by nas obie wyeksmitował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 17:56
-
SMag wrote:Też mam mieć @ 6 i miałam testować wtedy
Mój jak ostatnio był trochę ciachniety jak się kładliśmy spać to tak ładnie mówił że chciałby już małego Jasia albo mała Julcie taka piękna jak ja
Ale pamiętaj że im szybciej przyjdzie @ tym szybciej nowy cykl :*
Hania trzymam kciuki żeby wszystko było ok :* :*
My na sylwestra idziemy do lokalu, alkohol no limit i barmani mają drinki serwować
Przestań marudzić Przebrzydłą babo, tylko bierz mężulka w obroty! OD gadania nikt jeszcze nie zafasolkował Nie wiem na ile wiarygodne sa testy owu, nie robiłaś więcej tylko jeden dzień. Ja dwa dni pod rząd miałam plusiki. Nie wiadomo, czy ten Twój plusik, to pierszy dzień plusikowania, czy juz drugi. Jeśli pierwszy, to jeszcze masz szanse na Złoty Strzał. Poza tym nie znalazłam jednozcaznej odpowiedzi, czy skok temp.jest 3 dni przed owu, czy 3 dni po - co dziewczyna to inna teoria, zatem powtarzam.
Zamiast marudzić, że dałas dupy, to po prostu idź i tą dupeczkę daj walcz do konca, a nie potem będziesz sobie w brode plućWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
NiecierpliwaOna nie ma to jak kogoś porządnie zmotywować
SMag nie zauważyłam Twojej wiadomości, ale nie ma co się poddawać. Po pierwsze owulacja to kobieta, mówię wam, ma więc prawo być niezdecydowana i się spóźniać :p
Po drugie po pęknięciu pęcherzyka jest jeszcze od 12-24 h żeby jajko zapłodnić, bo tyle mniej więcej jeszcze raczy oczekiwać na plemniki
Działajcie aż do samego okresu, bo naprawdę nigdy nie wiadomo jak się dany cykl poukłada.
Moja siostra twierdzi, że zaszła w ciąże w 8dc, chociaż ma zawsze regularne miesiączki 28 dni. Może ten jej jeden jedyny był nieregularny i owu była wcześniej? A może plemniki tyle wytrzymały. Miła taka wpadka patrząc z perspektywy czasu na już sporą moją siostrzenicę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 18:39
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Mój pierworodny powstał w 10 dniu cyklu. Nie wiem kiedy wtedy miałam owulację,bo mnie to nie intetesowało,ale z Karty ciąży wiem kiedy był pierwszy dzień cyklu,a sex wtedy był wyłacznie w noc poślubną,bo potem było straszne zamieszanie i duzo rozjazdów,a potem zwymiotowałam na zapach gotowanej kapusty i wtedy pomyślałam o zakupie testu
Więc zgadzam się z _Hanią-wszystko jest możliwe. I dopóki piłka w grze,czyli @ nie ma,to wdzystko jest możliwe.
A któraś dziewczyna w tym tyg pisała,że się okazało że owszem jest w ciąży,ale 6 tyg a nie 4 jak sądziła.
Wszystko się może zdarzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 18:59
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Tak, już nie pierwszy raz słyszę, że ktoś miał @, a okazało się, że jest w ciąży mimo to. Chociaż to duuuża rzadkość, ale jakie to miłe zaskoczeniesyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Szimi wrote:SMag u Ciebie żadnych szans nie ma? Żadnego W okolicy nie było?
-
ale podgonilyscie wątek !
Ja tez mam każdy cykl po odstawieniu tabletek w lipcu inny. Raz to myślałam ze już na sto procent jestem w ciazy, nawet kawa zwymiotowała a potem rak mi było słabo k kręciło mi się w głowie ze musiałam się położyć na 20 minut mówię - ciąża. Okres nie przyszedł a jednak ciaza to noe była tylko rozregulowany cykl po tańcach. W kolejnym dostałam krwotoku zamiast okresu mówię - Jezus Maria poroniłam -
NiecierpliwaOna wrote:Przestań marudzić Przebrzydłą babo, tylko bierz mężulka w obroty! OD gadania nikt jeszcze nie zafasolkował Nie wiem na ile wiarygodne sa testy owu, nie robiłaś więcej tylko jeden dzień. Ja dwa dni pod rząd miałam plusiki. Nie wiadomo, czy ten Twój plusik, to pierszy dzień plusikowania, czy juz drugi. Jeśli pierwszy, to jeszcze masz szanse na Złoty Strzał. Poza tym nie znalazłam jednozcaznej odpowiedzi, czy skok temp.jest 3 dni przed owu, czy 3 dni po - co dziewczyna to inna teoria, zatem powtarzam.
Zamiast marudzić, że dałas dupy, to po prostu idź i tą dupeczkę daj walcz do konca, a nie potem będziesz sobie w brode plućNiecierpliwaOna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jak myślicie, jak szybko po zapłodnieniu widać chociaż cień cienia drugiej kreski? Jak do tej pory testowalam, tylko dzień po spodziewanej @.... Tak z ciekawości tylko pytam
NiecierpliwaOna lubi tę wiadomość
Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Cukierkowa mnie druga kreska wyszła dwa dni przed @
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.