X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • karmelówka Znajoma

Wysłany: 7 stycznia 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, zaledwie kilka dni temu dołączyłam na forum i chyba przyniosłyście mi szczęście, bo 4.01 (24dc, cykle mam dość krótkie, ostatnio 26-27 dni) zrobiłam test i wyszła blada druga kreska. Następnego dnia była już wyraźna na płytkowym, a test cyfrowy Clearblue pokazał Pregnant :D :)))))))
    Nie mogę uwierzyć, więc zrobiłam już łącznie 5 testów :P

Tak więc jutro lecę na betę, stresuję się bardzo, ale wygląda na to, że po ładnym roku starań, w pierwszym stymulowanym cyklu (!) się udało !!!!!! :)))))

Ps. Hania, trzymam mocno za Ciebie kciuki. Za was (nas) wszystkie!

Ewelinaaaa, Majaaa, NiecierpliwaKarolina, karolkaa22, Helenka_mała, KAL, NiecierpliwaOna, MiSia :), pumka1990 lubią tę wiadomość

• ignite Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie szyjka jest tak z lewej strony,a na środku szyjki jest taka dziurka.Też czytałam o tym że mierzenie w pochwie jest najlepsze.Ja mierzę w ustach dla pewności sprawdzam 3 razy i za każdym razem jest inna temperatura.Od następnego cyklu chyba też zacznę mierzyć w pochwie.

ignite
  • ignite Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelówka wrote:
    Cześć dziewczyny, zaledwie kilka dni temu dołączyłam na forum i chyba przyniosłyście mi szczęście, bo 4.01 (24dc, cykle mam dość krótkie, ostatnio 26-27 dni) zrobiłam test i wyszła blada druga kreska. Następnego dnia była już wyraźna na płytkowym, a test cyfrowy Clearblue pokazał Pregnant :D :)))))))

Tak więc jutro lecę na betę, stresuję się bardzo, ale wygląda na to, że po ładnym roku starań, w pierwszym stymulowanym cyklu (!) się udało !!!!!! :)))))

Trzymam kciuki w takim razie.

ignite
  • Cukierkowa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak to jest. Betę mam zrobić jutro i w środę, tak? I sprawdzić czy wzrasta?

Basia - wrzesień 2018
    Gosia - maj 2024
  • Karolcia27 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :-) gratulacje :-) ja mierzę " na dole" termometrem elektronicznym i wydaje mi się, że jest ok ;-)

4 cs - 29 marca II kreseczki <3

7v8r9n73wz5zsofj.png

heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

• klitra Przyjaciółka

Wysłany: 7 stycznia 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelówka wrote:

Gratuluje jakies objawy masz?

20111119580114.png

iv09e6yd1yzy4wvd.png
  • Cukierkowa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukierkowa wrote:
    Dziewczyny jak to jest. Betę mam zrobić jutro i w środę, tak? I sprawdzić czy wzrasta?
    Czy jutro i w czwartek?

Basia - wrzesień 2018
    Gosia - maj 2024
  • SMag Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ignite wrote:
    U mnie szyjka jest tak z lewej strony,a na środku szyjki jest taka dziurka.Też czytałam o tym że mierzenie w pochwie jest najlepsze.Ja mierzę w ustach dla pewności sprawdzam 3 razy i za każdym razem jest inna temperatura.Od następnego cyklu chyba też zacznę mierzyć w pochwie.
    U mnie jak mierze drugi raz to też inna jest :/

LISTA STARACZEK

• Cukierkowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karmelówka- baaaaardzo Ci gratuluję ! :* szczęśliwy dla nas ten 7my ;)

Basia - wrzesień 2018
    Gosia - maj 2024
  • Ewelinaaaa Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukierkowa - poniedziałek i środa :) po 48 h

3jgx43r8qbfa8f9b.png
  • karmelówka Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klitra wrote:
    Gratuluje jakies objawy masz?

Właśnie dlatego zrobiłam test tak wcześnie, że od sylwestra aż do czwartku miałam nieznośną biegunkę, która dokuczała mi głównie w nocy, ale do tego stopnia, że płakałam w łazience :/ Myślałam, że zjadłam coś na imprezie. W czwartek doszło to, że usiadłam po południu do ulubionej kawki i nie byłam w stanie jej przełknąć. Wtedy pomyślałam, że albo jestem chora albo ciąża. Na szczęście to drugie :)))

Poza tym nic, biały śluz może, którego nie miewałam przed okresem.

• karmelówka Znajoma

Wysłany: 7 stycznia 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukierkowa wrote:
    karmelówka- baaaaardzo Ci gratuluję ! :* szczęśliwy dla nas ten 7my ;)

ja Tobie też!!! Wygląda na to, że obie będziemy się stresować jutro i w środe na Becie

• NiecierpliwaKarolina Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenka_mała wrote:
    Dziewczyny a jaka powinna być szyjka macicy przed @ a jaka w ciąży, różnią się? KAL,piszesz ze po tym rozpoznalas ze coś może być na rzeczy? :)

Pamiętam, że w ciąży miałam wszystko mega rozpulchnione i miękko.
    A przed @ jest zwykle twarda.

Helenka_mała lubi tę wiadomość

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png

Wysłany: 7 stycznia 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SMag wrote:
    Zastanawiam się czy od nowego cyklu (oczywiście nie chciałabym żeby nadszedł) nie zacząć mierzyć temperatury w pochwie. Dziś pod wykresem jest informacja że jest bardziej miarodajna od tej mierzonej w ustach.
    Co o tym myślicie ?

Ja i przy poprzednich staraniach i teraz mierzę w pochwie. Myślę, że to bardziej miarodajne.

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png

Wysłany: 7 stycznia 2018, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukierkowa wrote:

Jutro i w środę (po 48h)
    Powinna się przynajmniej podwoić.

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png

Wysłany: 7 stycznia 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelowka super <3 gratulacje!

karmelówka lubi tę wiadomość

n59y8u69xkreiife.png
    n59y20mm7mm8z66z.png
  • karolkaa22 Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelowka gratulacje :-)

karmelówka lubi tę wiadomość

• karolkaa22 Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam problem, jestem teraz w pracy i 4h temu zauważyłam u siebie bardzo dziwne upławy, takie przezroczyste, było tego bardzo dużo i z takimi jakby malenkimi pomarańczowymi plamkami. Bardzo się boję co to jest. A no i zapach był nieciekawy. Czy to infekcja? Nigdy nie miałam, więc nie wiem nawet co z tym zrobić, jestem w Anglii do lekarza nie pójdę. Od 2h nie ma nic,ale pewnie wróci...

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenka_mała wrote:
    Gratuluję zafasolkowanym dziewczynom!
    Ja mam 10dpo,a wg of mam mieć okres dopiero w środę wiec nie testuje. Nie mam testu w domu, poza tym w tym miesiącu opuściłam w ogóle obserwacje a ostatni sex był 3 dni przed owu. Nie wiąże z tym cyklem żadnych nadziei
    Ja z ostatniego serduszka 3dni przed owu mam synka w brzuchu wiec nic straconego :)

Gratuluje nowych fasolek!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 19:54

karmelówka, Helenka_mała, Magda - mbc lubią tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Karolcia667 Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja nadal nie zrobiłam testu czekam 10 ma być @ mam nadzieje że się nie pojawi no i nadal lewy jajnik lewa strona daje siwe znaki :/

‹‹ 79 80 81 82 83 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ