STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, zaledwie kilka dni temu dołączyłam na forum i chyba przyniosłyście mi szczęście, bo 4.01 (24dc, cykle mam dość krótkie, ostatnio 26-27 dni) zrobiłam test i wyszła blada druga kreska. Następnego dnia była już wyraźna na płytkowym, a test cyfrowy Clearblue pokazał Pregnant ))))))
Nie mogę uwierzyć, więc zrobiłam już łącznie 5 testów
Tak więc jutro lecę na betę, stresuję się bardzo, ale wygląda na to, że po ładnym roku starań, w pierwszym stymulowanym cyklu (!) się udało !!!!!! ))))
Ps. Hania, trzymam mocno za Ciebie kciuki. Za was (nas) wszystkie!Ewelinaaaa, Majaaa, NiecierpliwaKarolina, karolkaa22, Helenka_mała, KAL, NiecierpliwaOna, MiSia :), pumka1990 lubią tę wiadomość
-
U mnie szyjka jest tak z lewej strony,a na środku szyjki jest taka dziurka.Też czytałam o tym że mierzenie w pochwie jest najlepsze.Ja mierzę w ustach dla pewności sprawdzam 3 razy i za każdym razem jest inna temperatura.Od następnego cyklu chyba też zacznę mierzyć w pochwie.ignite
-
karmelówka wrote:Cześć dziewczyny, zaledwie kilka dni temu dołączyłam na forum i chyba przyniosłyście mi szczęście, bo 4.01 (24dc, cykle mam dość krótkie, ostatnio 26-27 dni) zrobiłam test i wyszła blada druga kreska. Następnego dnia była już wyraźna na płytkowym, a test cyfrowy Clearblue pokazał Pregnant ))))))
Tak więc jutro lecę na betę, stresuję się bardzo, ale wygląda na to, że po ładnym roku starań, w pierwszym stymulowanym cyklu (!) się udało !!!!!! ))))
Ps. Hania, trzymam mocno za Ciebie kciuki. Za was (nas) wszystkie!ignite -
karmelówka wrote:Cześć dziewczyny, zaledwie kilka dni temu dołączyłam na forum i chyba przyniosłyście mi szczęście, bo 4.01 (24dc, cykle mam dość krótkie, ostatnio 26-27 dni) zrobiłam test i wyszła blada druga kreska. Następnego dnia była już wyraźna na płytkowym, a test cyfrowy Clearblue pokazał Pregnant ))))))
Ps. Hania, trzymam mocno za Ciebie kciuki. Za was (nas) wszystkie!
Gratuluje jakies objawy masz? -
ignite wrote:U mnie szyjka jest tak z lewej strony,a na środku szyjki jest taka dziurka.Też czytałam o tym że mierzenie w pochwie jest najlepsze.Ja mierzę w ustach dla pewności sprawdzam 3 razy i za każdym razem jest inna temperatura.Od następnego cyklu chyba też zacznę mierzyć w pochwie.
-
klitra wrote:Gratuluje jakies objawy masz?
Właśnie dlatego zrobiłam test tak wcześnie, że od sylwestra aż do czwartku miałam nieznośną biegunkę, która dokuczała mi głównie w nocy, ale do tego stopnia, że płakałam w łazience Myślałam, że zjadłam coś na imprezie. W czwartek doszło to, że usiadłam po południu do ulubionej kawki i nie byłam w stanie jej przełknąć. Wtedy pomyślałam, że albo jestem chora albo ciąża. Na szczęście to drugie ))
Poza tym nic, biały śluz może, którego nie miewałam przed okresem.
-
Helenka_mała wrote:Dziewczyny a jaka powinna być szyjka macicy przed @ a jaka w ciąży, różnią się? KAL,piszesz ze po tym rozpoznalas ze coś może być na rzeczy?
Pamiętam, że w ciąży miałam wszystko mega rozpulchnione i miękko.
A przed @ jest zwykle twarda.Helenka_mała lubi tę wiadomość
-
SMag wrote:Zastanawiam się czy od nowego cyklu (oczywiście nie chciałabym żeby nadszedł) nie zacząć mierzyć temperatury w pochwie. Dziś pod wykresem jest informacja że jest bardziej miarodajna od tej mierzonej w ustach.
Co o tym myślicie ?
Ja i przy poprzednich staraniach i teraz mierzę w pochwie. Myślę, że to bardziej miarodajne. -
Mam problem, jestem teraz w pracy i 4h temu zauważyłam u siebie bardzo dziwne upławy, takie przezroczyste, było tego bardzo dużo i z takimi jakby malenkimi pomarańczowymi plamkami. Bardzo się boję co to jest. A no i zapach był nieciekawy. Czy to infekcja? Nigdy nie miałam, więc nie wiem nawet co z tym zrobić, jestem w Anglii do lekarza nie pójdę. Od 2h nie ma nic,ale pewnie wróci...
-
Helenka_mała wrote:Gratuluję zafasolkowanym dziewczynom!
Ja mam 10dpo,a wg of mam mieć okres dopiero w środę wiec nie testuje. Nie mam testu w domu, poza tym w tym miesiącu opuściłam w ogóle obserwacje a ostatni sex był 3 dni przed owu. Nie wiąże z tym cyklem żadnych nadziei
Gratuluje nowych fasolek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 19:54
karmelówka, Helenka_mała, Magda - mbc lubią tę wiadomość