Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj tak Olaa . Ja zawsze 3x dziennie robilam (oczywiście gdy już kreski widoczne dość były) ale ze w tym cyklu wrzuciłam na luz to w sumie na ostatni gwizdek zrobilam bo coś mnie tknelo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 20:10
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
Nera86 wrote:Ja juz tyle testów mam za sobą. Rozcieńczony mocz nie powinien wykazać lh tak? A mimo wszystko mi wykazał. O 7 robilam siku , kawa 7:30 , 8 test - testowa ciemniejsza od kontrolnej, 10:20 negatywny totalnie
-
Chyba coś takiego
-
Ogólnie jestem bardzo zadowolona z testów l-check-1 midstream. Fakt drogie ale te 10uml zawsze pokazywały mi pozytyw 2/3 dni przed owulacją a ten wykazuje szczyt . To pierwszy raz kiedy test wyszedł mi pozytywnie tylko jeden jedyny raz i nie powtórzył się pozytywnie po 2,5h i zgrał się z obserwacjami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 20:19
Znalazłam w necie taki wykres i postanowiłam spróbować z testami o mniejszej czułości bo te 10uml nie zaowocowały u mnie.Wychodziły dwa dni z rzędu a później miałam skok dwa trzy dni później gdzie przestawałam serduchować. Zobacze jak będzie w tym miesiącu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 20:24
Zuduarineczka wrote:Dziewczyny, które zaszły w pierwszych tygodniach jaki macie śluz? Jest inny niż zazwyczaj? Wszędzie piszą z tego co widziałam, że lepki i kremowy. Czy to prawda? Kiedy u was taki się pojawił?
pasQda_3 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny ja wczoraj nawet nie miałam kiedy zajrzeć nawet, jechałam do stolicy i był dramat na drodze przez ten śnieg witam nowe koleżanki i trzymam kciuki za dwie kreseczki ja jeszcze chwilę i też zaczynam owulacyjne robić
Nera86 lubi tę wiadomość
-
Zuduarineczka wrote:Dziewczyny, które zaszły w pierwszych tygodniach jaki macie śluz? Jest inny niż zazwyczaj? Wszędzie piszą z tego co widziałam, że lepki i kremowy. Czy to prawda? Kiedy u was taki się pojawił?
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 22:08
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Ja miałam w poprzednim cyklu (zewnętrzny) wodnisty kremowy a zawsze sucho przed @ . Nadzieja była wielka nie mniej niż spadek tempki
O kremowym i lepkim tez słyszałam. Niestety nigdy nie sprawdzałam śluzu w ciąży wewnątrz bo mam kategoryczny zakaz od momentu możliwości zapłodnieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 22:11
Nera86 wrote:Niestety nigdy nie sprawdzałam śluzu w ciąży wewnątrz bo mam kategoryczny zakaz od momentu możliwości zapłodnieniaNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
hej!
siedzę nad kalkulatorami owu i zdałam sobie właśnie sprawę, że w moim wypadku to jak testy nie zdadzą egzaminu to nie będę miała pojęcia kiedy owu, nie wiem jak długi cykl przyjąć i co rusz wychodzi mi inny dzień chyba trzeba będzie uskutecznić system co dwudniowy już kombinuję jak się nakręcić, bo M nie trzeba zachęcać
Witam nowe Kobietki i ściskam kciuki za Wasze II
Ja byłam dzisiaj na pobraniu krwi z Małą, o matko cóż to była za przygoda okazało się, że nie ma żył (u mnie też zawsze jest problem) i ostatecznie pobrali jej z wierzchu dłoni, wyniki jutro.
Jutro po południu zostawiam Córkę z tatusiem a sama jadę na zakupy, a coLetrox 37,5
AITD, IBS
2019 czy 2020? -
pasQda_3 wrote:hej!
siedzę nad kalkulatorami owu i zdałam sobie właśnie sprawę, że w moim wypadku to jak testy nie zdadzą egzaminu to nie będę miała pojęcia kiedy owu, nie wiem jak długi cykl przyjąć i co rusz wychodzi mi inny dzień chyba trzeba będzie uskutecznić system co dwudniowy już kombinuję jak się nakręcić, bo M nie trzeba zachęcać
Witam nowe Kobietki i ściskam kciuki za Wasze II
Ja byłam dzisiaj na pobraniu krwi z Małą, o matko cóż to była za przygoda okazało się, że nie ma żył (u mnie też zawsze jest problem) i ostatecznie pobrali jej z wierzchu dłoni, wyniki jutro.
Jutro po południu zostawiam Córkę z tatusiem a sama jadę na zakupy, a copasQda_3 lubi tę wiadomość
-
Atyde wrote:A można wiedzieć dlaczego?? ma to jakiś negatywny wpływ na zapłodnienie ewentualne??
Mam niewydolność ciśnieniowo-szyjkową i słabe mięśnia macicy i niestety ani serduszek ani" grzebanka" ale tak od 9 tyg tygodnia jest lepiej bo wtedy ponoć łożysko przejmuje główną funkcję podtrzymującą życie płodu i troszeczkę mogę sobie pozwalać ale np broń boże od tyłu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 22:51
Nera86 wrote:Mam niewydolność ciśnieniowo-szyjkową i słabe mięśnia macicy i niestety ani serduszek ani" grzebanka" ale tak od 9 tyg tygodnia jest lepiej bo wtedy ponoć łożysko przejmuje główną funkcję podtrzymującą życie płodu i troszeczkę mogę sobie pozwalać ale np broń boże od tyłu.Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Witam was dziewczyny z rana i życzę miłego dnia ja już w pracy pije kawkę
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok