Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KARO wrote:Bo większość kobiet tego nie ma Ale czasem zdarza się, że zarodek natrafia na jakieś naczynko i wówczas może być krwawienie implantacyjneW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Mishigami pęcherzyk ma bardzo ładną wielkość, pierwszy raz słyszę, że pęcherzyk może zostać z poprzedniego cyklu 🤔 Czyli co to może oznaczać, że jest bezwartościowy czy co? 🤔
-
Olaa..32 wrote:Adaska a po jakim czasie od zastrzyku pęcherzyk pęka? 🤔👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Nera1986 wrote:To pewnie z tego tytułu mnie to ominęło . Ja niewidząc u siebie żadnego plamienia w środku cyklu tym bardziej zakładam ,że się nie udało ale 10dc miałam śluz przeźroczysty z nitkami krwi co kolwiek to oznacza hehe
-
adaska wrote:Wiesz co różnie piszą niby między 12 a 36h po podaniu ma być owu
-
Nera1986 wrote:Ja jak słyszę o plamieniu implantacyjnym albo owulacyjnym to dochodzę do wniosku,że jestem jakąś kosmitką bo 3 x w ciąży i nigdy nie miałam hmmm
Każda kobieta jest inna, a ja też nie mam pewności, czy to było plamienie implantacyjneStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Nera1986 wrote:myślisz? Te nitki były w dzień pozytywnego owulaka ... na drugi dzień było kilka drobniutkich, krótkich nitek ale dosłownie z 5
-
Nera1986 wrote:To pewnie z tego tytułu mnie to ominęło . Ja niewidząc u siebie żadnego plamienia w środku cyklu tym bardziej zakładam ,że się nie udało ale 10dc miałam śluz przeźroczysty z nitkami krwi co kolwiek to oznacza hehe
Pierwszy raz słyszę o śluzie z nitkami krwi... Nigdy czegoś takiego u siebie nie widziałam29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Olaa..32 wrote:To jeżeli chcesz ustrzelić córkę to serduszkujcie po zastrzyku w ten sam dzień, ponoć 2 dni przed owulacją jest większe prawdopodobieństwo ustrzelenia córki 😄👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyU mnie w pierwszej ciąży pojawiło się malutkie plamienie na wkładce, chociaż i określenie "plamienie" jest za duże tutaj. 3 dni po terminie @ wyszła blada kreseczka.
Tym razem około tydzień po stosunku miałam 2 dni mocne bóle podbrzusza. To tyle póki co 😉
A tak nawiasem o córeczkach - moja koleżanka serduszkowała w owulkę i wyszła córa. Także nie wiem czy faktycznie teoria co do tego jaka płeć wychodzi się sprawdza 😊😊 -
KARO wrote:Pierwszy raz słyszę o śluzie z nitkami krwi... Nigdy czegoś takiego u siebie nie widziałamW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Uwierz,że ja od urodzenia u siebie nie widziałam takiego czegoś a w tym cyklu 10dnia pojawił się jednorazowo przeźroczysty mega ciągnący śluz właśnie z czerwonymi nitkami
Może jesteś w ciąży?Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Dziewczyny, a robicie sobie jakieś plany serduszkowania? Jedni mówią, żeby robić to codziennie, inni że co 2 dni bo wtedy plemniki są silniejsze... My jakoś nie skupialiśmy się na tym, bo i tak serduszkujemy praktycznie co 2-3 dni przez cały cykl. Ale może powinniśmy sobie jakoś to "zaplanować" ?29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Nera1986 wrote:Uwierz,że ja od urodzenia u siebie nie widziałam takiego czegoś a w tym cyklu 10dnia pojawił się jednorazowo przeźroczysty mega ciągnący śluz właśnie z czerwonymi nitkami
Wierzę, wierzę Tylko tak się zastanawiam co to może być. Nigdy nie słyszałam o nitkach krwi w śluzie i u siebie też takich nigdy nie zaobserwowałam... Daj znać jak będziesz po wizycie i co powiedział lekarzNera1986 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
KARO wrote:Dziewczyny, a robicie sobie jakieś plany serduszkowania? Jedni mówią, żeby robić to codziennie, inni że co 2 dni bo wtedy plemniki są silniejsze... My jakoś nie skupialiśmy się na tym, bo i tak serduszkujemy praktycznie co 2-3 dni przez cały cykl. Ale może powinniśmy sobie jakoś to "zaplanować" ?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
KARO ja też słyszałam różne opinie. Jeden ginekolog mówił, że nie ma co codziennie. Obecna gin jak jestem na stymulacji sugerowała, w momencie kiedy do owulacji było od paru godzin do 3 dni, żeby codziennie. U nas codziennie nie dajemy rady tak na zawołanie, zbytnia presja jak dla mnie. Staramy się co 2 dni w dniach płodnych.Starania od 01.2018
CLO od 02.2019
Letrox 100
29 lat -
KARO wrote:Dziewczyny, a robicie sobie jakieś plany serduszkowania? Jedni mówią, żeby robić to codziennie, inni że co 2 dni bo wtedy plemniki są silniejsze... My jakoś nie skupialiśmy się na tym, bo i tak serduszkujemy praktycznie co 2-3 dni przez cały cykl. Ale może powinniśmy sobie jakoś to "zaplanować" ?
Ja serduszkowałam ze swoim partnerem 5 dni przed owulacją i w dniu owulacjiNera1986 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm.