Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera1986 wrote:i to droga do sukcesu ! Zobacz ile par chce a nici ,a inni nie chcą i tyyyyle wpadek
Właśnie zauważyłam, że jak ktoś nie chce to zawsze ma wpadkę. 🤔 Dziewczyny, które mają 18/19 lat kochają się z chłopakiem '' uważając '' a zachodzą w ciążę. Może zacznę sobie wmawiać, że nie chce ciąży? 🤔😂Nera1986 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
adelaa wrote:Właśnie zauważyłam, że jak ktoś nie chce to zawsze ma wpadkę. 🤔 Dziewczyny, które mają 18/19 lat kochają się z chłopakiem '' uważając '' a zachodzą w ciążę. Może zacznę sobie wmawiać, że nie chce ciąży? 🤔😂
adelaa, Llulaby, Winter86 lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Myślicie ,że jak dzisiaj zadzwonię umówić się na monitoring kwietniowy to uznają mnie w poradni za wariatkę ,że wczoraj byłam na potwierdzeniu owulacji ,a dziś już myślę o następnej ? haha .Tam strasznie napięte terminy mają i znów będę miała problem by iść w odpowiednim czasieNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
adelaa wrote:U mnie to teraz już nie wiadomo kiedy była owulacja ze względu na to, że od 16 dni bolą jajniki, a od paru dni boli tylko lewy, który bolał 27 lutego. już wyluzowałam i nie szukam objawów, nie doszukuje się niczego bo bez sensu, 9 kwietnia ginekolog sprawdzi mi te jajniki i będzie wszystko wiadomo 😊
jagodowamery lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nera1986 wrote:tak Lulaby - po poronieniu najszybciej dlatego często lekarze każą wstrzymać się dwa -trzy tyg ze serduchami (chyba po złości to )¤ 34 letnia matka polka..
¤ starania o drugiego maluszka ❤
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..
-
adelaa wrote:Właśnie zauważyłam, że jak ktoś nie chce to zawsze ma wpadkę. 🤔 Dziewczyny, które mają 18/19 lat kochają się z chłopakiem '' uważając '' a zachodzą w ciążę. Może zacznę sobie wmawiać, że nie chce ciąży? 🤔😂
adelaa lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co? Kiedyś nie bylo forum, takich ulepszonych kalendarzyków, monitoringów i innych cudów na kiju i kobiety wydaje mi się były silniejsze psychicznie, bo im mniej wiedzialy tym na zdrowie im to szlo.
Ja przed planowaniem dziecka w życiu nie uzywalam kalendarzyka, nie patrzylam co kiedy, jaki śluz i zylo mi sie lepiej
A teraz? DRAMAT hahaLlulaby, KARO, jagodowamery, Miśka 91 lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Adela powiem tak ...najlepiej isc na wizyte do ginekologa zbada cie wypytasz sie go o wysztko o n ci wyjasni i bedziesz wiedziala co i dlaczego...nie zamartwiaj sie jak sie nie udalo jest kolejny cykl ...ja na tescie dzisiejszym niestety nie widze drugiej kreski -przykro mi- trzeba myslec pozytywnie a nie nakrecac sie negatywnie...bedzie dobrze ....trzymam kciuki za Ciebie:)
adelaa lubi tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
zależy adaska jeszcze od sytuacji ...bo jak ktoś stara się latami i nic to nie wyobrażam sobie aby nie korzystać z kalendarzyka , ja z dwójką nie "czarowałam" ale los od 2016 mnie "zmusił "do tegoW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adaska wrote:Wiecie co? Kiedyś nie bylo forum, takich ulepszonych kalendarzyków, monitoringów i innych cudów na kiju i kobiety wydaje mi się były silniejsze psychicznie, bo im mniej wiedzialy tym na zdrowie im to szlo.
Ja przed planowaniem dziecka w życiu nie uzywalam kalendarzyka, nie patrzylam co kiedy, jaki śluz i zylo mi sie lepiej
A teraz? DRAMAT haha
Coś w tym jest! A ostatnio gdzieś czytałam, że naukowcy przeprowadzili badanie i w dzisiejszych czasach kobietom jest coraz trudniej zajść w ciążę 🤔 Może właśnie przez te kalendarzyki, monitoring itd 😛Nera1986 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
nick nieaktualnyLlulaby wrote:Jeszcze nie ma czego gratulowac 😉
@ ma nyc w niedziele a wczoraj popoludniu zeobilam test... blada druga krecha widoczna dzisiaj a gin stwierdził dzisiaj ze macica jest powiekszona i jak jest ciaza to wczesna i kazał czekac.. a ja sikam a cycki bola niesamowicie od tygodnia😁 -
Winter86 wrote:Adela powiem tak ...najlepiej isc na wizyte do ginekologa zbada cie wypytasz sie go o wysztko o n ci wyjasni i bedziesz wiedziala co i dlaczego...nie zamartwiaj sie jak sie nie udalo jest kolejny cykl ...ja na tescie dzisiejszym niestety nie widze drugiej kreski -przykro mi- trzeba myslec pozytywnie a nie nakrecac sie negatywnie...bedzie dobrze ....trzymam kciuki za Ciebie:)
Dzięki 😊 myślę z mężem, żeby wyluzować i w maju sobie polecieć do Chorwacji odpocząć 🤔Nera1986 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Nera1986 wrote:zależy adaska jeszcze od sytuacji ...bo jak ktoś stara się latami i nic to nie wyobrażam sobie aby nie korzystać z kalendarzyka , ja z dwójką nie "czarowałam" ale los od 2016 mnie "zmusił "do tego
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
adaska wrote:Nie chodzi mi o to Kiedyś nie bylo takiej technologii jak dzisiaj. Teraz nam system wylicza kiedy owu, kiedy plodne, kiedy nie. Nigdy nie używalam aplikacji (w młodszym wieku), miesiączki jak w zegarku- bo mało się o tym wiedzialo. Człowiek był mentalnie zdrowszy. Jak się staram o dziecko, to wczytuje się w organizm, czytam na ten temat, automatycznie wiem więcej i co? I więcej problemów, objawów itd.
co racja to racja a teraz to się można nabawić choroby psychicznej od tych cudówW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adelaa wrote:Dzięki 😊 myślę z mężem, żeby wyluzować i w maju sobie polecieć do Chorwacji odpocząć 🤔
A odpoczynek dobrze Wam zrobiadelaa lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Dziewczyny, ja spadam, później się odezwę. pralka czeka bo ciuchów się nazbierało i z trzy pralki dzisiaj pójdą.. 😂A jeszcze w domu muszę posprzątać. 😐 Do późniejStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm.