Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera1986 wrote:i to droga do sukcesu ! Zobacz ile par chce a nici ,a inni nie chcą i tyyyyle wpadek
Właśnie zauważyłam, że jak ktoś nie chce to zawsze ma wpadkę. 🤔 Dziewczyny, które mają 18/19 lat kochają się z chłopakiem '' uważając '' a zachodzą w ciążę. Może zacznę sobie wmawiać, że nie chce ciąży? 🤔😂Nera1986 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
adelaa wrote:Właśnie zauważyłam, że jak ktoś nie chce to zawsze ma wpadkę. 🤔 Dziewczyny, które mają 18/19 lat kochają się z chłopakiem '' uważając '' a zachodzą w ciążę. Może zacznę sobie wmawiać, że nie chce ciąży? 🤔😂
adelaa, Llulaby, Winter86 lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Myślicie ,że jak dzisiaj zadzwonię umówić się na monitoring kwietniowy to uznają mnie w poradni za wariatkę ,że wczoraj byłam na potwierdzeniu owulacji ,a dziś już myślę o następnej ?
haha .Tam strasznie napięte terminy mają i znów będę miała problem by iść w odpowiednim czasie
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
adelaa wrote:U mnie to teraz już nie wiadomo kiedy była owulacja ze względu na to, że od 16 dni bolą jajniki, a od paru dni boli tylko lewy, który bolał 27 lutego.
już wyluzowałam i nie szukam objawów, nie doszukuje się niczego bo bez sensu, 9 kwietnia ginekolog sprawdzi mi te jajniki i będzie wszystko wiadomo 😊
jagodowamery lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nera1986 wrote:tak Lulaby - po poronieniu najszybciej dlatego często lekarze każą wstrzymać się dwa -trzy tyg ze serduchami (chyba po złości to
)
¤ 34 letnia matka polka..
¤ starania o drugiego maluszka ❤
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..
-
adelaa wrote:Właśnie zauważyłam, że jak ktoś nie chce to zawsze ma wpadkę. 🤔 Dziewczyny, które mają 18/19 lat kochają się z chłopakiem '' uważając '' a zachodzą w ciążę. Może zacznę sobie wmawiać, że nie chce ciąży? 🤔😂
nie robię testów ,nie doszukuje się itp
adelaa lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co? Kiedyś nie bylo forum, takich ulepszonych kalendarzyków, monitoringów i innych cudów na kiju i kobiety wydaje mi się były silniejsze psychicznie, bo im mniej wiedzialy tym na zdrowie im to szlo.
Ja przed planowaniem dziecka w życiu nie uzywalam kalendarzyka, nie patrzylam co kiedy, jaki śluz i zylo mi sie lepiej
A teraz? DRAMAT hahaLlulaby, KARO, jagodowamery, Miśka 91 lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Adela powiem tak ...najlepiej isc na wizyte do ginekologa zbada cie wypytasz sie go o wysztko o n ci wyjasni i bedziesz wiedziala co i dlaczego...nie zamartwiaj sie jak sie nie udalo jest kolejny cykl ...ja na tescie dzisiejszym niestety nie widze drugiej kreski -przykro mi- trzeba myslec pozytywnie a nie nakrecac sie negatywnie...bedzie dobrze ....trzymam kciuki za Ciebie:)
adelaa lubi tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
zależy adaska jeszcze od sytuacji ...bo jak ktoś stara się latami i nic to nie wyobrażam sobie aby nie korzystać z kalendarzyka , ja z dwójką nie "czarowałam" ale los od 2016 mnie "zmusił "do tegoW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adaska wrote:Wiecie co? Kiedyś nie bylo forum, takich ulepszonych kalendarzyków, monitoringów i innych cudów na kiju i kobiety wydaje mi się były silniejsze psychicznie, bo im mniej wiedzialy tym na zdrowie im to szlo.
Ja przed planowaniem dziecka w życiu nie uzywalam kalendarzyka, nie patrzylam co kiedy, jaki śluz i zylo mi sie lepiej
A teraz? DRAMAT haha
Coś w tym jest! A ostatnio gdzieś czytałam, że naukowcy przeprowadzili badanie i w dzisiejszych czasach kobietom jest coraz trudniej zajść w ciążę 🤔 Może właśnie przez te kalendarzyki, monitoring itd 😛Nera1986 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
nick nieaktualnyLlulaby wrote:Jeszcze nie ma czego gratulowac 😉
@ ma nyc w niedziele a wczoraj popoludniu zeobilam test... blada druga krecha widoczna dzisiaj a gin stwierdził dzisiaj ze macica jest powiekszona i jak jest ciaza to wczesna i kazał czekac.. a ja sikam a cycki bola niesamowicie od tygodnia😁 -
Winter86 wrote:Adela powiem tak ...najlepiej isc na wizyte do ginekologa zbada cie wypytasz sie go o wysztko o n ci wyjasni i bedziesz wiedziala co i dlaczego...nie zamartwiaj sie jak sie nie udalo jest kolejny cykl ...ja na tescie dzisiejszym niestety nie widze drugiej kreski -przykro mi- trzeba myslec pozytywnie a nie nakrecac sie negatywnie...bedzie dobrze ....trzymam kciuki za Ciebie:)
Dzięki 😊 myślę z mężem, żeby wyluzować i w maju sobie polecieć do Chorwacji odpocząć 🤔Nera1986 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Nera1986 wrote:zależy adaska jeszcze od sytuacji ...bo jak ktoś stara się latami i nic to nie wyobrażam sobie aby nie korzystać z kalendarzyka , ja z dwójką nie "czarowałam" ale los od 2016 mnie "zmusił "do tego
Kiedyś nie bylo takiej technologii jak dzisiaj. Teraz nam system wylicza kiedy owu, kiedy plodne, kiedy nie. Nigdy nie używalam aplikacji (w młodszym wieku), miesiączki jak w zegarku- bo mało się o tym wiedzialo. Człowiek był mentalnie zdrowszy. Jak się staram o dziecko, to wczytuje się w organizm, czytam na ten temat, automatycznie wiem więcej i co? I więcej problemów, objawów itd.
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
adaska wrote:Nie chodzi mi o to
Kiedyś nie bylo takiej technologii jak dzisiaj. Teraz nam system wylicza kiedy owu, kiedy plodne, kiedy nie. Nigdy nie używalam aplikacji (w młodszym wieku), miesiączki jak w zegarku- bo mało się o tym wiedzialo. Człowiek był mentalnie zdrowszy. Jak się staram o dziecko, to wczytuje się w organizm, czytam na ten temat, automatycznie wiem więcej i co? I więcej problemów, objawów itd.
co racja to racja a teraz to się można nabawić choroby psychicznej od tych cudówW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adelaa wrote:Dzięki 😊 myślę z mężem, żeby wyluzować i w maju sobie polecieć do Chorwacji odpocząć 🤔
A odpoczynek dobrze Wam zrobiadelaa lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Dziewczyny, ja spadam, później się odezwę.
pralka czeka bo ciuchów się nazbierało i z trzy pralki dzisiaj pójdą.. 😂A jeszcze w domu muszę posprzątać. 😐 Do później
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm.