Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Siedzimy sobie z moim wieczorkiem przy piwku (jeszcze w poprzednim cyklu ) i tak myślę sobie - wiesz ,a może szybciej by było nabrać w strzykawkę ...uśmialiśmy się ,że hej . Jak kiedyś wychwycę wpis co zrobić by zajść to dla jaj chyba takiej info udzielę hehe
adaska, KARO lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Siedzimy sobie z moim wieczorkiem przy piwku (jeszcze w poprzednim cyklu ) i tak myślę sobie - wiesz ,a może szybciej by było nabrać w strzykawkę ...uśmialiśmy się ,że hej . Jak kiedyś wychwycę wpis co zrobić by zajść to dla jaj chyba takiej info udzielę hehe👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Nera1986 wrote:nie mów hop bo wiosna idzie i bociany już widywane haha
Jak zobaczę jakaś zbłąkaną duszyczkę pod gniazdem bocianim wezmę za rączkę i zaprowadzę na lekcję biologiiNera1986 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
adaska wrote:hahahahaha
ja mam duże tyłozgięcie i gdy Wy macie podczas płodnych szyjkę skierowaną do przodu to ja mam skierowaną do kręgosłupa więc doszłam do wniosku ,że strzykawką może wlezie
(ps,żarty )W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
oczywiście po strzykawkę mój mąż bo on wie jakiej długości będzie odpowiednia
wiem,że niektóre z Was bardzo pragną dziecka a się mimo różnych sposobów nie udaje i przepraszam ,jeśli którąś z Was uraziłam żartami ale uważam ,że czasem dobrze jest wrzucić na luz i pożartowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 14:05
Llulaby, jagodowamery lubią tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:oczywiście po strzykawkę mój mąż bo on wie jakiej długości będzie odpowiednia
wiem,że niektóre z Was bardzo pragną dziecka a się mimo różnych sposobów nie udaje i przepraszam ,jeśli którąś z Was uraziłam żartami ale uważam ,że czasem dobrze jest wrzucić na luz i pożartować
Też jestem zdania, że trzeba sobie pożartować z tych sprawNera1986 lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Nera1986 wrote:oczywiście po strzykawkę mój mąż bo on wie jakiej długości będzie odpowiednia
wiem,że niektóre z Was bardzo pragną dziecka a się mimo różnych sposobów nie udaje i przepraszam ,jeśli którąś z Was uraziłam żartami ale uważam ,że czasem dobrze jest wrzucić na luz i pożartowaćNera1986 lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
wiem,że niektóre z Was bardzo pragną dziecka a się mimo różnych sposobów nie udaje i przepraszam ,jeśli którąś z Was uraziłam żartami ale uważam ,że czasem dobrze jest wrzucić na luz i pożartować
Żartuj, żartuj to wręcz wskazane!29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Nera trzeba żartować by nie zwariowac 😜
W czasach starania moj ze mnie mial beke ze trzymam nogi w gorze 🤣🤣🤣 zdecydowanie za duzo bravo 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ hahahahhaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 15:28
KARO, Nera1986 lubią tę wiadomość
¤ 34 letnia matka polka..
¤ starania o drugiego maluszka ❤
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..
-
Llulaby wrote:Nera trzeba żartować by nie zwariowac 😜
W czasach starania moj ze mnie mial beke ze trzymam nogi w gorze 🤣🤣🤣 zdecydowanie za duzo bravo 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ hahahahhaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 15:54
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:ufff bo wiecie -ja to taki luzak jestem-co myślę to chlapnę prosto z mostu a niekiedy wiem,że lepiej się w język ugryść
Ja lubie pozycje kolanowo lokciowa i tez mam tylozgiecie macicy.. maz nie narzeka 😁hahajagodowamery lubi tę wiadomość
¤ 34 letnia matka polka..
¤ starania o drugiego maluszka ❤
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..
-
Nera1986 wrote:Ja z tyłozgięciem macicy muszę miednicy trzymać 20-30min w górze i jedyna pozycja to kolankowo łokciowa. Jak mi się uda to przez dobre trzy lata nie będę w tej pozycji serduchować 😂
Mi ginekolog kiedyś powiedział, że mam położenie takie pod tyłozgięcie, ale nie do końca, a na innej wizycie powiedział "ma pani w zasadzie w takim nijakim położeniu" 😂Llulaby lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Llulaby wrote:Jestem podobna, a ludzie nie lu ia szczerych ludzi... ich problem 😄
Ja lubie pozycje kolanowo lokciowa i tez mam tylozgiecie macicy.. maz nie narzeka 😁hahaW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
KARO wrote:Mi ginekolog kiedyś powiedział, że mam położenie takie pod tyłozgięcie, ale nie do końca, a na innej wizycie powiedział "ma pani w zasadzie w takim nijakim położeniu" 😂W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie