Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nera1986 wrote:Chłodno mi się tylko zrobiło i czuje,że poliki ciepławe mam
To może zaczyna Cię pobierać, ale jeszcze bez konkretnych objawów. A organizm zaczyna się bronić i stąd ta tempWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 17:42
Nera1986 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Nera1986 wrote:Bardzo możliwe - wszystkie moje 3 dziewczyny chore[/QUOTE
Polubiłam przez przypadek.
To pewnie Cię pobiera jak tak. Przy tej pogodzie większość coś łapie. U mnie w pracy jeden za drugim i tak każdy roznosi do swojej rodziny. Weź Wit C, albo wcinaj pietruszkę (ma jej bardzo dużo). A jak lubisz to czosnek29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
KARO wrote:Nera1986 wrote:Bardzo możliwe - wszystkie moje 3 dziewczyny chore[/QUOTE
Polubiłam przez przypadek.
To pewnie Cię pobiera jak tak. Przy tej pogodzie większość coś łapie. U mnie w pracy jeden za drugim i tak każdy roznosi do swojej rodziny. Weź Wit C, albo wcinaj pietruszkę (ma jej bardzo dużo). A jak lubisz to czosnekW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Cosik sobie wymyślę, poprzedni cykl zaczęłam od jelitówki , ten od anginy i antybiotyku (7.03 skończyłam brać)a teraz kolejne dziadostwo eh
To osłabiona jesteś pewnie i szybko łapiesz przez to. No nic, coś sobie wymyśl i nie daj się chorobie Zdrówka!29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Dziękuję Karo -może jakaś herbata z miodem i cytryną na rozgrzanie i zacznę płukać gardło na wszelki wypadek bo drugi raz nie chce anginki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 18:00
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Przez ten antybiotyk mój cykl wyniosł 33dni i zapewne przesunął mi owulacje .Gdyby nie monitoring to w życiu nie wpadłabym na to ,że będę miała 20dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 18:09
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
A ja kurcze chyba jednak zgapiłam. Trzeba było serduchować wczoraj, a nie czekać do dzisiejszego poranka. Cały czas czuję mokro, ale śluz już jest nierozciągliwy. Pewnie wczoraj była owulacja.29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
KARO wrote:A ja kurcze chyba jednak zgapiłam. Trzeba było serduchować wczoraj, a nie czekać do dzisiejszego poranka. Cały czas czuję mokro, ale śluz już jest nierozciągliwy. Pewnie wczoraj była owulacja.W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, chciałam się podzielić i poradzić was. Otóż ostatni stosunek mialam w styczniu od tamtej pory moje cykle skróciły sie do 22 dni. Normalnie miałam okres chociaż był on bardzo skąpy, ostatni trwal 4 dni, gdzie przeważnie mam 6. Zrobiłam test ostatnio ale że była blada kreska po chwili to zlekceważylam go i schowałam. Dzisiaj znalazłam ten test i co widzę? Kreska duzo ciemniejsza, widoczna gołym okiem. Czy to możliwe ze mogę byc jednak w ciąży pomimo tego okresu? Zrobiłam test bo zawuzylam ostatnio ze piersi mam bardziej jędrne i czuję czasami lekki dyskomfort. Zaczął też rosnąć mi brzuch.. ale moze to zwyczajnie od jedzenia za dużo.
-
Nera1986 wrote:Przeźroczysty śluz to najbardziej płodny wodnisty przeźroczysty najbardziej płodny - działaj
Czyli jednak kalendarzyk dobrze mówi Dzięki Nera, skarbnico wiedzy! ;* Dziś już chyba nie ma sensu powtarzać. Dam plemnikom szansę na regenerację i jutro od rana powtarzamyNera1986 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
nickowa wrote:Cześć dziewczyny, chciałam się podzielić i poradzić was. Otóż ostatni stosunek mialam w styczniu od tamtej pory moje cykle skróciły sie do 22 dni. Normalnie miałam okres chociaż był on bardzo skąpy, ostatni trwal 4 dni, gdzie przeważnie mam 6. Zrobiłam test ostatnio ale że była blada kreska po chwili to zlekceważylam go i schowałam. Dzisiaj znalazłam ten test i co widzę? Kreska duzo ciemniejsza, widoczna gołym okiem. Czy to możliwe ze mogę byc jednak w ciąży pomimo tego okresu? Zrobiłam test bo zawuzylam ostatnio ze piersi mam bardziej jędrne i czuję czasami lekki dyskomfort. Zaczął też rosnąć mi brzuch.. ale moze to zwyczajnie od jedzenia za dużo.
Starym testem bym się nie sugerowała. Zrób nowy Na świeżo zobacz co tym razem pokażeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 18:31
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
nick nieaktualny
-
Llulaby wrote:Nera trzeba żartować by nie zwariowac 😜
W czasach starania moj ze mnie mial beke ze trzymam nogi w gorze 🤣🤣🤣 zdecydowanie za duzo bravo 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ hahahahhaNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nickowa wrote:Cześć dziewczyny, chciałam się podzielić i poradzić was. Otóż ostatni stosunek mialam w styczniu od tamtej pory moje cykle skróciły sie do 22 dni. Normalnie miałam okres chociaż był on bardzo skąpy, ostatni trwal 4 dni, gdzie przeważnie mam 6. Zrobiłam test ostatnio ale że była blada kreska po chwili to zlekceważylam go i schowałam. Dzisiaj znalazłam ten test i co widzę? Kreska duzo ciemniejsza, widoczna gołym okiem. Czy to możliwe ze mogę byc jednak w ciąży pomimo tego okresu? Zrobiłam test bo zawuzylam ostatnio ze piersi mam bardziej jędrne i czuję czasami lekki dyskomfort. Zaczął też rosnąć mi brzuch.. ale moze to zwyczajnie od jedzenia za dużo.W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie