Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KARO wrote:Mi ginekolog kiedyś powiedział, że mam położenie takie pod tyłozgięcie, ale nie do końca, a na innej wizycie powiedział "ma pani w zasadzie w takim nijakim położeniu" 😂
Nera oj bedzie parę lat.. 🤔😂😂😂¤ 34 letnia matka polka..
¤ starania o drugiego maluszka ❤
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..
-
Ja nie zapomnę jak miałam konsultacje odnośnie moich miesiączek silnych i bolesnych a co lekarz : "jak Pani zajdzie w ciążę to to się zmieni " na co ja " Panie doktorze ale ja już przecież 3 x rodziłam, to ile mam jeszcze razy by minelo?" Ręce mi opadłyW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Ja nie zapomnę jak miałam konsultacje odnośnie moich miesiączek silnych i bolesnych a co lekarz : "jak Pani zajdzie w ciążę to to się zmieni " na co ja " Panie doktorze ale ja już przecież 3 x rodziłam, to ile mam jeszcze razy by minelo?" Ręce mi opadły
O matko... Następny zorientowany w temacie.29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Nera1986 wrote:Moja pierwsza myśl -jak dobrze ,ze nie odbierałeś porodu 😂
Hahaha... Jeszcze w trakcie by zapytał "a właściwie po co się dziś tu spotkaliśmy?" 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2019, 16:49
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Adelaa, w takim razie to jest czas żeby ochłonąć, dać sobie trochę luzu i nauczyć się przestać szukać w internecie odpowiedzi na wszystko Skup się na sobie, mężu, na planach na wakacje i po prostu czerp radość z życia 😊 Pomyśl sobie, że to szansa żeby zrobić wszystko to, czego nie zrobisz jak pojawi się dziecko W ten sposób postaraj się do tego podejść i będzie Ci lżej
adelaa lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Nera - Dotrzymam obietnicy 😊
Karo - Masz rację, zgadzam się z tobą w 100%Nera1986 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Nera1986 wrote:Będzie Ci dużo lżej
Na bank kupię test owulacyjny. 🤔 Będzie mi łatwiej. w sumie to dobrze, że już wiem na czym stoję, bo tak to nie potrzebnie się stresowałamNera1986 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm.