Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jagodowamery wrote:Mam 38 dzień cykluNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyAtyde wrote:Kurcze to długi masz ten cykl, a jest tego jakaś przyczyna?? Czy takie długie z reguły masz??
Ginekolog powiedziała że owu się przesunela, niedawno musiała wystąpić. Ostatnio miałam bardzo "mokro" tam. Właściwie cały ten cykl mam dziwny, bo dosyć długo się utrzymuje u mnie uczucie wilgoci. Zazwyczaj przed okresem mam sucho. -
nick nieaktualny
-
jagodowamery wrote:Ginekolog powiedziała że owu się przesunela, niedawno musiała wystąpić. Ostatnio miałam bardzo "mokro" tam. Właściwie cały ten cykl mam dziwny, bo dosyć długo się utrzymuje u mnie uczucie wilgoci. Zazwyczaj przed okresem mam sucho.Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Atyde wrote:Ja teraz mam na przemian przeźroczysty, biały, beżowy. Od wyboru do koloru. Może to oznaką jakiś zmian w waszym organizmie. U mnie ciąża to zmiany hormonalne, a u was może to, a może jakieś zmiany zachodzą...
Kurcze ja bym już wam diagnozę chciała postawić że to ciąża!!! Ale liczę że pod koniec miesiąca to uczynięW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Czas pokaże. Narazie nie ma co gdybać. Ważne że nie infekcja bo u mnie również żadnej dolegliwości i zapachu
Nera1986 lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyWitajcie kobiety.
Chciałabym się do was przyłączyć, widzę, że jest tutaj miła atmosfera. Miałam pewne wahania przez jakiś czas, po przeczytaniu niektórych troszkę złośliwych komentarzy, ale mam nadzieję, że na mnie naskakiwać nie będziecie.
Staram się o dziecko i marzec jest pierwszym cyklem. W listopadzie niestety poroniłam i chciałam dać sobie czasu na oswojenie się z tą myślą, ponieważ była to moja pierwsza ciąża o którą starałam się rok i akurat po 12 miesiącach zaszłam - niestety źle się to skończyło.
Mam 28 lat i mam na imię Samanta. Chętnie chciałabym was również poznać i poczytać o waszych przeżyciach dotyczących ciąży oraz o tym jak idą wam wasze starania. Niestety w tamtym roku moje życie nie było usłane różami, straciłam ciąże jak już wcześniej wspomniałam, a na początku grudnia zmarła moja ukochana siostra... Ból towarzyszy mi do dzisiaj, ale wierzę, że tam do góry jest jej lepiej i trzyma za mnie kciuki, abym urodziła zdrowe maleństwo - zawsze mocno mi kibicowała.
Obecnie stosuję kwas foliowy, witaminę D oraz olej lniany. Wizytę u ginekologa mam na 11 kwietnia. W lutym miałam robione wszystkie badanie i okazało się, że wszystko jest w normie. Bardzo chciałabym zostać mamą. Pochodzę z województwa wielkopolskiego. -
Samantaa1010 wrote:Witajcie kobiety.
Chciałabym się do was przyłączyć, widzę, że jest tutaj miła atmosfera. Miałam pewne wahania przez jakiś czas, po przeczytaniu niektórych troszkę złośliwych komentarzy, ale mam nadzieję, że na mnie naskakiwać nie będziecie.
Staram się o dziecko i marzec jest pierwszym cyklem. W listopadzie niestety poroniłam i chciałam dać sobie czasu na oswojenie się z tą myślą, ponieważ była to moja pierwsza ciąża o którą starałam się rok i akurat po 12 miesiącach zaszłam - niestety źle się to skończyło.
Mam 28 lat i mam na imię Samanta. Chętnie chciałabym was również poznać i poczytać o waszych przeżyciach dotyczących ciąży oraz o tym jak idą wam wasze starania. Niestety w tamtym roku moje życie nie było usłane różami, straciłam ciąże jak już wcześniej wspomniałam, a na początku grudnia zmarła moja ukochana siostra... Ból towarzyszy mi do dzisiaj, ale wierzę, że tam do góry jest jej lepiej i trzyma za mnie kciuki, abym urodziła zdrowe maleństwo - zawsze mocno mi kibicowała.
Obecnie stosuję kwas foliowy, witaminę D oraz olej lniany. Wizytę u ginekologa mam na 11 kwietnia. W lutym miałam robione wszystkie badanie i okazało się, że wszystko jest w normie. Bardzo chciałabym zostać mamą. Pochodzę z województwa wielkopolskiego.
Nasze historie bardzo często mamy opisane pod naszymi postami, dzięki czemu lepiej nas poznasz. Współczuję start jakie miałaś i rozumiem cie bo dla mnie rok 2018 był najgorszym w życiu, ale rok 2019 będzie dla ciebie lepszy i dla mnie też jest. Także głowa do góry, siostra i twoje dzieciątko na pewno nad tobą czuwają i ci mocno kibicuja w niebieNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Nera1986 wrote:Witam Cie serdecznie Samanta Oczywiście trzymam kciuki ! A z ciekawości - jakich złośliwych komentarzy ? Moich np?
Nera ty nie dobra kobieto, ty!!Nera1986 lubi tę wiadomość
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Atyde wrote:A no mnie to też ciekawi
Nera ty nie dobra kobieto, ty!!W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
Nera1986 wrote:Ja poprostu pisze to co myślę i z mojej strony dwa niemiłe padły (tzn bez przesady) . Na temat bety i ogarnięciu się psychicznie a poza tym to wiecie że nie jestem taka straszna chyba hehe
Nie no Nera ty nie jesteś straszna ty jesteś naszym źródłem informacji - takiej wiedzy jak ty to nikt tu nie ma ( jakkolwiek to brzmi miał to być komplement)Nera1986, babydust1 lubią tę wiadomość
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Ana_33 wrote:Nera, przecież Ty jesteś jedna z najmilszych osob na forum
A moze i ja u Was zakotwicze, chociaz nie jestem juz taka zbyt świeżaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 22:11
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Ana_33 wrote:Nera, przecież Ty jesteś jedna z najmilszych osob na forum
A moze i ja u Was zakotwicze, chociaz nie jestem juz taka zbyt świeżaW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Atyde wrote:Ja tam jestem zdania że czasem trzeba kogoś porządnie opieprzyc żeby mógł zejść na ziemię. A w okresie starań często tak się dzieje ze popadamy w paranoje. Sama to przeszłam
Nie no Nera ty nie jesteś straszna ty jesteś naszym źródłem informacji - takiej wiedzy jak ty to nikt tu nie ma ( jakkolwiek to brzmi miał to być komplement)Atyde lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Cześć Samanta. Miło mi Ciebie poznać, ja mam na imię Adrianna i mam 25 lat. Bardzo mi przykro, że spotkały cię takie sytuacje w tamtym roku, ale wiedz, że na pewno siostra patrzy z góry i ci mocno kibicuje i trzyma za Ciebie kciuki. Ja również trzymam kciuki za ciebie, abyś urodziła piękne i zdrowe maleństwo. a co do złośliwych komentarzy - co masz dokładnie na myśli? A może ten opieprz, który ja dostałam? 😂 Ale mi by było tego trzeba, dziewczyny musiały sprowadzić mnie na ziemię, inaczej wpadłabym w jakąś paranoje! Chyba, że nie o mnie chodzi. 🤔Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
adelaa wrote:Cześć Samanta. Miło mi Ciebie poznać, ja mam na imię Adrianna i mam 25 lat. Bardzo mi przykro, że spotkały cię takie sytuacje w tamtym roku, ale wiedz, że na pewno siostra patrzy z góry i ci mocno kibicuje i trzyma za Ciebie kciuki. Ja również trzymam kciuki za ciebie, abyś urodziła piękne i zdrowe maleństwo. a co do złośliwych komentarzy - co masz dokładnie na myśli? A może ten opieprz, który ja dostałam? 😂 Ale mi by było tego trzeba, dziewczyny musiały sprowadzić mnie na ziemię, inaczej wpadłabym w jakąś paranoje! Chyba, że nie o mnie chodzi. 🤔
adelaa lubi tę wiadomość
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r.