Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
jagodowamery wrote:Jaki następny kiedy poprzedni do tej pory się nie zaczął?
Tez wcześniej zdarzalo mi sie miec tak długie cykle i po luteinie @ przychodzila chyba ze sie udalo to nie przyjdzie. Spokojnie czekaj do wtorku wiem ze ciężko ale musisz jakos to przetrwać a stres nie pomaga. 😘😘 -
nick nieaktualnyGosiek1993 wrote:Tez wcześniej zdarzalo mi sie miec tak długie cykle i po luteinie @ przychodzila chyba ze sie udalo to nie przyjdzie. Spokojnie czekaj do wtorku wiem ze ciężko ale musisz jakos to przetrwać a stres nie pomaga. 😘😘
Dziękuję za motywację:* no czekam. Najwcześniej mogę iść na badanie w czwartek bo wtedy mam wolne. Samą siebie wprowadziłam w błąd myśląc, że 28.03 to środa 🤣 -
jagodowamery wrote:Dziękuję za motywację:* no czekam. Najwcześniej mogę iść na badanie w czwartek bo wtedy mam wolne. Samą siebie wprowadziłam w błąd myśląc, że 28.03 to środa 🤣
A to twoje pierwsze tak długie cykle? Ja takie mialam przy pcos. I w ogóle nie miałam owulacji. -
Hej dziewczyny. Nera no ja po prostu nie wierzę że tobie się nie udało... Nie wiem jak to możliwe. A temp Ci spada? Może jeszcze jest nadzieja?
U mnie jakiś dziwny ten cykl. Dziś dopiero 19dc a wczoraj już mi zanikł śluz płodny, ogólnie miałam go bardzo mało, raczej tylko w środku.szyjke już mam nisko i twarda. Możliwe że owulacja była wcześniej? Chociaż ja stawiam na cykl bezowulacyjny -
nick nieaktualnyGosiek1993 wrote:A to twoje pierwsze tak długie cykle? Ja takie mialam przy pcos. I w ogóle nie miałam owulacji.
Kiedyś miałam obniżaną prolaktynę, bo przez jej wzrost miałam nieregularne miesiączki. To było dawno, wróciło do normy i zaczęłam brać luteinę na wywołanie, później miałam przepisana antykoncepcję bo nie myślałam o ciąży. A teraz od dwóch lat ponownie jestem na luteinie i było różnie, ale nigdy tak długo. Moje cykle przez ostatnie dwa lata miały po ponad 30 dni i wszystko było badane przez ginekolog. A swojego czasu skrocily sie od 23 do maksymalnie 25 dni. Biore Ovarin na regulacje gospodarki hormonalnej. Stale pod jej opieką jestem. Ze swoim partnerem planujemy mieć dzidziusia, więc teraz na ostatniej wizycie jej powiedziałam o tym. Dała nam zielone światło, bo jak wcześniej nie było według obrazu USG owulacji, tak w poniedziałek wszystko wyglądało inaczej. Powiedziała że owulacja poszła prawdopodobnie z prawego jajnika, że widzi płyn za macicą, że musiało do niej dojść. Prosiła zacząć brać luteinę przez 3dni na wywołanie, a później odczekać 5 dni na @. Dzisiaj mija trzeci dzień od odstawienia, okresu nie ma. Wstrzymam się do wtorku, a w czwartek pójdę do laboratorium. Chociaż moim zdaniem nie wyjdzie nic z tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 08:31
-
Dziewczyny zrobiłam dziś test . No jakby jakaś jaśniutka kreseczka była no ale pewnie to wina testu. Nie muszę brać pod światło ale np zdjęcie z tel trudno zrobić. Bo jest słabiutka kreska. No nic pewnie to tylko fałszywy alarm
Gosiek1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Dziewczyny zrobiłam dziś test . No jakby jakaś jaśniutka kreseczka była no ale pewnie to wina testu. Nie muszę brać pod światło ale np zdjęcie z tel trudno zrobić. Bo jest słabiutka kreska. No nic pewnie to tylko fałszywy alarm
Spróbuj ponowić test za dwa dni, może już będzie wyraźniejsza kreska -
Ania 89 wrote:Dziewczyny zrobiłam dziś test . No jakby jakaś jaśniutka kreseczka była no ale pewnie to wina testu. Nie muszę brać pod światło ale np zdjęcie z tel trudno zrobić. Bo jest słabiutka kreska. No nic pewnie to tylko fałszywy alarm
trzymam kciuki -
nick nieaktualnyjagodowamery wrote:U mnie lekarka nic nie widziała oprócz płynu za macicą i cialka żółtego które się wytworzyło.. To było w poniedziałek no to wtedy miałam 13 dni spóźnienia licząc że 09.02 moje plamienie było okresem...
W ostatni poniedziałek? Jeśli tak to stanowczo za wcześnie żebyś mogła cokolwiek zobaczyć na teście najwcześniej 10dpo można się spodziewać wyniku ale wiarygodny jest dopiero 14dpo. Także głowa do góry! Będzie dobrze! -
Ania 89 wrote:No właśnie ten czulszy. A we wtorek ma być @ . Sama nie wiem. Jak pisałam już nie raz i nie dwa te testy mnie zawiodły. No nic może jutro zrobię jeszcze jeden test. Wcale się nie nastawiam tak czy tak. A jeszcze przeziębienie mnie bierze..
Aniu mój pierwszy test też miał cienia Bladej kreski że nawet aparat jej nie uchwycil z tym że ja go zrobiłam jakieś 10dni przed okresem, ale może akurat tobie owulacja się przestawila, sproboj jeszcze zatestowac we wtorek.20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
nick nieaktualny
-
Z córa na dwa dni przed @ test mi wyszedł z delikatna kreska ale i tak troszkę ciemniejsza niż teraz, więc to pewnie złudna nadzieja. Kiedyś zrobiłam test wyszedł w miarę w tym że zajęłam się dziećmi i spojrzałam na test po godzinie. Była druga kresa nie ciemna ale była. Poleciałam następnego dnia na bete z dwójką dzieci bo nie miał kto z nimi zostać i okazało się że beta negatywna... Dlatego teraz mi się nie śpieszy. Poczekam do jutra. Jak kreska nie będzie choć trochę ciemniejsza to nic z tego
-
katarynka9595 wrote:Hej dziewczyny. Nera no ja po prostu nie wierzę że tobie się nie udało... Nie wiem jak to możliwe. A temp Ci spada? Może jeszcze jest nadzieja?
U mnie jakiś dziwny ten cykl. Dziś dopiero 19dc a wczoraj już mi zanikł śluz płodny, ogólnie miałam go bardzo mało, raczej tylko w środku.szyjke już mam nisko i twarda. Możliwe że owulacja była wcześniej? Chociaż ja stawiam na cykl bezowulacyjnyW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ania 89 wrote:A jak wstawić ta fotke? Choć trzeba się przyjrzeć żeby coś dostrzec na tym zdjęciu
Np przez ta aplikacje można wstawiać zdjęcia (kopiujesz ostatni link bbcode)
https://naforum.zapodaj.netW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny