Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
OlaaM wrote:Haha staram się nie nakręcać, ale dzisiaj mam jakiś gorszy dzień i jestem nastawiona na NIE. Czuje ze to nie tym razem.
Czy któraś testowała 8dpo?👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Dziewczyny ja mam pytanie tak z innej beczki. Czy któraś z was ma tyłozgięcie macicy? Ja właśnie mam i słyszałam że to właśnie utrudnia zajście w ciążę i tak się zastanawiam, że może przez to się nie udaje
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Pisze przed pracą (zaczynam o 13:45).
Dzisiaj mija mi piąty dzień od odstawienia luteiny. Brak @ nadal. W czwartek idę na betę mimo wszystko. Chociaż dla jasności. Nieważne jaki wynik, dzwonię do ginekolog. Jak ciąża to wizyta mnie czeka, a jak nie ciąża to chce żeby mnie dała do szpitala albo cokolwiek jakieś konkretniejsze badania i w sumie też wizyta żeby zobaczyć co się dzieje dalej. Temperatura przedwczoraj rano 36.97, wczoraj 37.09, a dzisiaj 36.91, szyjka nisko i raczej zamknięta bo ledwo palca mogę włożyć by ją zbadać... Ciężko stwierdzić czy miękka czy twarda, raczej pośrednio.
Miłego dnia :*Gosiek1993 lubi tę wiadomość
-
jagodowamery wrote:Hej dziewczyny,
Dzisiaj mija mi piąty dzień od odstawienia luteiny. Brak @ nadal. W czwartek idę na betę mimo wszystko. Chociaż dla jasności. Nieważne jaki wynik, dzwonię do ginekolog. Jak ciąża to wizyta mnie czeka, a jak nie ciąża to chce żeby mnie dała do szpitala albo cokolwiek jakieś konkretniejsze badania i w sumie też wizyta żeby zobaczyć co się dzieje dalej. Temperatura przedwczoraj rano 36.97, wczoraj 37.09, a dzisiaj 36.91, szyjka nisko i raczej zamknięta bo ledwo palca mogę włożyć by ją zbadać... Ciężko stwierdzić czy miękka czy twarda, raczej pośrednio.
Miłego dnia :*
Trzymam kciukijagodowamery lubi tę wiadomość
-
katarynka9595 wrote:Dziewczyny ja mam pytanie tak z innej beczki. Czy któraś z was ma tyłozgięcie macicy? Ja właśnie mam i słyszałam że to właśnie utrudnia zajście w ciążę i tak się zastanawiam, że może przez to się nie udajeNasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Atyde wrote:Nie wiem czy Nera czegoś takiego nie ma. Ale katarynka głowa do góry ty się starasz dopiero 3 cykl. Mi lekarz mówił że środnio starania trwają od 3-6 cykli
Tak to jest że człowiek się nakręca, bo chciałoby się żeby od razu się udało -
katarynka9595 wrote:Dziewczyny ja mam pytanie tak z innej beczki. Czy któraś z was ma tyłozgięcie macicy? Ja właśnie mam i słyszałam że to właśnie utrudnia zajście w ciążę i tak się zastanawiam, że może przez to się nie udaje
Ja mam tylozgiecie i rzeczywiście jest trudniej w zajsciu😔
Mery trzymam kciukijagodowamery lubi tę wiadomość
-
jagodowamery wrote:Hej dziewczyny,
Miłego dnia :*jagodowamery lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
adaska wrote:Ola ja widzę, że ty u każdej z nas widzisz objawy 🤰🏻 hahah
-
Ja chyba poznam, że się udało właśnie po dziwnych objawach, bo ja nigdy nie mam objawów zwiastujących, że nadchodzi @, brzuch zawsze boli w dzień @, piersi jedynie bolą od owulacji do dnia @, a tak to kompletnie nic, więc u mnie np bóle brzucha jak na @ przed @ mogą zwiastować, że coś się tam kroi 😅
-
nick nieaktualnykatarynka9595 wrote:Dziewczyny ja mam pytanie tak z innej beczki. Czy któraś z was ma tyłozgięcie macicy? Ja właśnie mam i słyszałam że to właśnie utrudnia zajście w ciążę i tak się zastanawiam, że może przez to się nie udaje
Czytałam kiedyś na blogu „mama ginekolog” ze to nie jest prawda i ze kobiety, które maja tylozgiecie rzadziej maja przedwczesne porody 😉
Fajny artykuł napisała pt „jak to robić żeby to zrobić”. Poczytajcie sobie 😉
https://mamaginekolog.pl/zrobic-zeby-zrobic/
Gosiek1993, jagodowamery lubią tę wiadomość
-
adaska wrote:No mnie dzisiaj boli jak na @. Brzuch mam jakbym piłkę połknęła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 14:23
-
Olaa..32 wrote:Jeżeli nigdy tak nie miałaś, że brzuch Cię bolał jak na @ przed @, tylko w dzień @, to możliwe jest, że coś się tam kroi 😁👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
listek’ wrote:Czytałam kiedyś na blogu „mama ginekolog” ze to nie jest prawda i ze kobiety, które maja tylozgiecie rzadziej maja przedwczesne porody 😉
Dzięki muszę poczytać😊 -
adaska wrote:No niestety bardzo często boli mnie brzuch przed @ 😂
-
listek’ wrote:Czytałam kiedyś na blogu „mama ginekolog” ze to nie jest prawda i ze kobiety, które maja tylozgiecie rzadziej maja przedwczesne porody 😉