Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
DzulkaJ wrote:Wczoraj by był 18 dc, więc lekarz dzisiaj by coś widział, a zupełnie nic nie było, jeżeli owulacja była to właśnie wtedy kiedy ovue wyznaczył owulację czyli 3 dni temu, albo w ogóle nie było owulacji. Śluz wodnisty ale już mleczny.W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Mimo wszystko według mnie byla wczoraj w dzień szczytu śluzu . Nic nie widział a gdyby nie było owulacji to widziałby przerośnięte pęcherzyki na mój rozum
Niestety nie miałam w tym cyklu wcześniej USG bo się nie załapałam.
Jak w ogóle wygląda torbiel na usg? Bo w tamtym cyklu miałam z lewego jajnika owulację i dzisiaj się zapytałam, czy ten 10 mm może być z tamtego cyklu, stwierdził, że nie, raczej nie.
No nic Nerciu uznaje, że cykl raczej w plecy, chyba, że jakiś cud.
A Ty jak się dzisiaj czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 20:27
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
DzulkaJ wrote:Masz rację, chyba , że w ogóle nie rosły pęcherzyki bo był jeden w lewym, ale miał tylko 10mm, ale endo miałam 14 mm, jakby owulacja się odbyła.
Niestety nie miałam w tym cyklu wcześniej USG bo się nie załapałam.
Jak w ogóle wygląda torbiel na usg? Bo w tamtym cyklu miałam z lewego jajnika owulację i dzisiaj się zapytałam, czy ten 10 mm może być z tamtego cyklu, stwierdził, że nie, raczej nie.
No nic Nerciu uznaje, że cykl raczej w plecy, chyba, że jakiś cud.
A Ty jak się dzisiaj czujesz?poczekajmy na koniec cyklu
Ja się czuje w miarę ok . 2 x krew z nosa i póki co cisza , dziś nie zmieniałam spodni (zawsze przemakam 3-4x dziennie) więc prawdopodobie od jutra już na lajcie
Dziękuję, że pytaszW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Atyde jest w ciąży z cyklu bezowulacyjnego więc się nie stresuj
poczekajmy na koniec cyklu
Ja się czuje w miarę ok . 2 x krew z nosa i póki co cisza , dziś nie zmieniałam spodni (zawsze przemakam 3-4x dziennie) więc prawdopodobie od jutra już na lajcie
Dziękuję, że pytasz
A krew z nosa często masz?❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
DzulkaJ wrote:Jej, to masz tak obfite jak mama moja, współczuję, ale fajnie, że teraz delikatniej i już jutro luzik u Ciebie, ja nie lubię miesiączki, bo lubię spać nago, albo bez majtaskow, a tak dupa blada.
A krew z nosa często masz?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
A ja byłam dziś u mojego ginekologa i jestem nieco uspokojona
wczoraj był etap płaczu i „obrażenia się” na ovu, dziś nawet temp nie mierzyłam.
Po pierwsze lekarz stwierdził, że nie można jednoznacznie stwierdzić że nie było owulacji bo był płyn okoloowulacyjny, i równie dobrze mógł pęknąć mniejszy pęcherzyk a nie dominujący.
Po drugie w kolejnym cyklu robię badania hormonalne ale już nie będę robić monitoringu (pewnie dlatego żebym była spokojniejsza). A jeżeli będzie potrzeba usg to u innego lekarza niż teraz.
Po trzecie dwa kolejne cykle na clo i dupku, żeby spróbować jak najbardziej naturalnie.
Po czwarte jeśli dalej nie będzie się udawać to wtedy pomyślimy o badaniu drożności jajowodów.
Po piąte jeśli do 10 dni po odstawieniu dupka nie dostanę @ to nie można wykluczyć ciąży
Także... wracam do gry! ❤️Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
Nera1986 wrote:Gula nie masz pojęcia jak fajnie czytać takie wpisy!Starania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
Cześć dziewczyny.
Gula, super. Trzymam mocno kciuki za kolejny cykl ❤
Adaska jakoś mam dobre przeczucie co do twojej bety
U mnie 5 albo 6 dpo i dziś pojawiła mi się tkliwość piersi, no i od tygodnia jestem ciągle zła i rozdrażniona. Poza tym żadnego bólu brzucha ani nic.
Jak poznać że progesteron zakończył swoją pracę przed @?
Mam jeszcze inne pytanie. Dziś byłam na termach, ciepła woda, jacuzzi itp. Czy to może mieć negatywny wpływ na ewentualną implantację?Gula lubi tę wiadomość
-
katarynka9595 wrote:Cześć dziewczyny.
Gula, super. Trzymam mocno kciuki za kolejny cykl ❤
Adaska jakoś mam dobre przeczucie co do twojej bety
U mnie 5 albo 6 dpo i dziś pojawiła mi się tkliwość piersi, no i od tygodnia jestem ciągle zła i rozdrażniona. Poza tym żadnego bólu brzucha ani nic.
Jak poznać że progesteron zakończył swoją pracę przed @?
Mam jeszcze inne pytanie. Dziś byłam na termach, ciepła woda, jacuzzi itp. Czy to może mieć negatywny wpływ na ewentualną implantację?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 21:08
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:U mnie spadek progesteronu objawia się śluzem płodnym(często wodnistym ale bywa też rozciagliwy) i uczuciem mokro-wilgotno dwa dni przed @ plus nudności i wszelkie dolegliwości jak ręką odjął
To mam tak samo. Czyli jak progesteron spadnie i pojawi się śluz płodny to mogę od razu wykluczyć ciążę? -
nick nieaktualnyWybaczcie, że się wyłączyłam, jednak jestem tutaj i wszystko czytam. U mnie plecy bez zmian, może chociaż przez weekend przejdzie. Za to bóle podbrzusza lekkie są, więc pewnie ten cykl mega spóźniony już niedługo się zacznie. Póki co mam tyle na głowie, że jedyne o czym myślę, to uregulować wszystko. Na razie plany ciążowe odstawiam na bok. Mój organizm potrzebuje odpoczynku i regeneracji... Bo ciężko to widzę
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No kochane. Sutki mam ... sine 😳
Bolą jak cholera. Narzeczony jak mnie dzisiaj dotknął to myślałam ze zaraz bułę wyrwie 😂
Ide spać, jutro ciężki dzień.
Jutro wszystko kciuki zaciśnięte prosze!u rak i stop! Zaciskajcie co możecie
Dam znać co i jak ❤️❤️❤️Nera1986, Agafiga, adelaa, Gosiek1993, Muki85, Mishigami00 lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️