Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
jagodowamery wrote:Atyde, ja czuje się średnio. Zbliża się chyba @. W ciągu dnia kilka razy zaboli mnie brzuch, sporadycznie, ale typowo jak na @. Dzisiaj kończę kolejny raz luteinę, którą zaleciła ponownie ginekolog. Trzeci dzień. Tym razem postawiłam na mniejszą dawkę, bo tylko po dwie tabletki na dzień. Czekam po tej "kuracji" na nowy cykl. Jak tylko się zacznie, to wykupuje receptę na Clostilbegyt, stymulując jajeczkowanie... I do działania
Może być ciężko, bo chłop za granicą, ale daje sobie jeszcze pół roku na takie starania. Później spróbuję go przekonać żeby też się przebadał. U mnie problemem znowu będą niereguralne cykle... Jak wiadomo - WSZYSTKO JEST DO USTABILIZOWANIA.
Plecy jeszcze trochę bolą, ale przynajmniej nie promieniuje mi ta łopatka, także mogę oddychać. O wiele lepiej jest w tej kwestii. Dziękuję, że pamiętacie o mnie
Trzymajcie się ciepło dziewczynki :* P.S Zmiana czasu, nie wiem która godzina teraz na zegarku. Aktualnie chyba 4:25. Chłop wyjechał, więc ciężko będzie zasnąć ponownie
niech już tą miesiączka przyjdzie i będziesz miała to z głowy
a potem nowe starania i nowe nadzieję. Może akurat te tabletki które wykupisz tak ci nakręca owulacje że będzie coś z tego. Ja zaszłam w Cyklu bezowulacyjnym potwierdzonym przez lekarza
także od tego momentu wierzę w to że do zapłodnienia jest potrzebna odrobina szczęścia i wyluzowanie. Bo mi powiedział że prawdopodobnie gdyby nie ta sytuacja i gdybym nie odpuscila to prawdopodobnie nie zaszlabym w tym cyklu w ciążę. Także do dzieła!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 09:44
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Cześć Dziewczyny
Wyspane?
U mnie nadal sucho. Wczoraj wieczorem miałam plamkę śluzu różowego ale to tyle nic więcej. W piątek tez tak było. Czuje jajnik prawy, co jest dziwne bo owu była z lewego. Mam dość twardy brzuch. Przez zmianę czasu temperaturę zmierzyłam po 5 starego czasu i miałam 36,40.
Przed chwila zrobiłam test o czułości 10. Negatywny.
Gdzie ten okres? Chciałabym już zacząć kolejny cykl z clostilbegyt
-
nick nieaktualnyDzień dobry! Przesyłam dużo uścisków razem z tym słonkiem 😁
ja wczoraj troszkę poimprezowalam ze znajomymi, myślałam ze nic z przytulaskow ale mąż stanął na wysokości zadania i czekał na mnie do 2 w nocy 😳❤️
wiec z dobrym humorem jedziemy do mojej mamy na niedzielny obiad
miłego dnia dziewuszki 😘😘😘Mishigami00 lubi tę wiadomość
-
Nera1986 wrote:Hej Winter. U mnie ok . Dziś już krwawie malusio więc i samopoczucie od razu inne bo i siły wróciły .A to, że się nie udało to żadna nowość od 3 lat więc naprawdę spływa jak po kaczce
Jeszcze 8 miesięcy i odpuszczam czwarte zupełnie a póki co jazz blues i rock & roll, solarium ,długie pazury i koniec zabawy w ginekologa 😋 pełen luz
Wiem,że trudne jest odpoczywanie przy 3 ale postaraj się jak najczęściej odpoczywać. Koniecznie daj znać co u lekarza a ja postaram się pamiętać datę i sama dopytywac jak zapomnisz . Oby wszystko było ok bo czwarta ciąża to już jednak jak z jajeczkiem należy się obchodzić :*
Kochana super podejście! Trzymam mocno kciuki abyś w końcu ujrzała upragnione 2 kreseczki na teście ❤️ ( ja też przecież już odpuściłam chcialam szukać pracy wdrożyć się znów wir pracy poukładać wszystko jak pracowałam... Praca dom dzieci i niespodziewanie pozytywny test.... 😊)
Pewnie ze dam znać jak po wizycie😁
Pozdrawiam cieplutko❤️Nera1986 lubi tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Dzień dobry dziewczyny. Mam dziś mega super dobry humor. Dzieci na weekend u babci . W domu cisza - tylko ja ,mąż i królik . Zrobiłam sobie pazury i brwi. Rano się budzę a tu tadam- -ino liche plamienie ale prawie nieobecne . A do tego dwie kreski na teście ciążowym (w śnie
) także czego więcej chcieć od życia haha . Nic mnie już nie boli sialalala
Winter86, Mishigami00, listek’, Olaa..32 lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Atyde wrote:Adaska przykro mi, że nie wyszło, wiem że bierzesz to na luzie, ale ja byłam tego pewna po prostu..
Winter ja czuję się świetnie, a ty??Za 4 tygodnie poznam już płeć
a brzuszek aktualnie mam taki jak z córką miałam w 6 miesiącu
Babydust i Nera i Mery i mishigammi jak się czujecie???
No to tylko się cieszyć jak się dobrze czujesz😊 no nie mów że już Tobie brzuszek tak wyszedł? 😁 U mnie powoli spodnie (rozm. 36 przestanie być moim rozmiarem😏) muszę jeszcze z tymi wynikami się skonsultować z endo i pewnie jeszcze zwiększy mi dawkę euthyroxu🤔
Niesamowite jeszcze miesiąc i będziesz wiedzieć kto mieszka pod sercem😍 trzymam kciuki oby to był Mikołaj 😊34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Mishigami00 wrote:Winter, Edytka u mnie 21dc dzisiaj, mnie tak potwornie piersi bolą, że masakra... gorzej z lewą bo ciągnie od pachy dziwne takie i są jakieś mocno ciepłe 🤔😯 a do tego plecy mnie bolą kurde kilka dni po owu mnie zaczęły boleć jakbym całymi dniami fizycznie pracowała 🙄
Staram się jednak nie myśleć o tym dzisiaj gruntowałam ściany w mieszkaniu może w tygodniu je pomaluje i w końcu remont zacznie zmierzać ku końcowi bo na razie to niekończąca się historia 😂
A jutro jadę po szafę do Ikei bo do 2 kwietnia promocja się kończy 😁
Kochana trzymam kciuki!!! 😁
Ty to widzę jesteś złota raczka😉
A ja wczoraj wybrałam kolor (chyba to Royal) zasłon do dużego pokoju i zamówiłam rolete rzymska do pokoju dziewczynek trochę kosztuje ale efekt będzie WOW!34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
jagodowamery wrote:Atyde, ja czuje się średnio. Zbliża się chyba @. W ciągu dnia kilka razy zaboli mnie brzuch, sporadycznie, ale typowo jak na @. Dzisiaj kończę kolejny raz luteinę, którą zaleciła ponownie ginekolog. Trzeci dzień. Tym razem postawiłam na mniejszą dawkę, bo tylko po dwie tabletki na dzień. Czekam po tej "kuracji" na nowy cykl. Jak tylko się zacznie, to wykupuje receptę na Clostilbegyt, stymulując jajeczkowanie... I do działania
Może być ciężko, bo chłop za granicą, ale daje sobie jeszcze pół roku na takie starania. Później spróbuję go przekonać żeby też się przebadał. U mnie problemem znowu będą niereguralne cykle... Jak wiadomo - WSZYSTKO JEST DO USTABILIZOWANIA.
Plecy jeszcze trochę bolą, ale przynajmniej nie promieniuje mi ta łopatka, także mogę oddychać. O wiele lepiej jest w tej kwestii. Dziękuję, że pamiętacie o mnie
Trzymajcie się ciepło dziewczynki :* P.S Zmiana czasu, nie wiem która godzina teraz na zegarku. Aktualnie chyba 4:25. Chłop wyjechał, więc ciężko będzie zasnąć ponownie
Kochana najważniejsze że już lepiej się czujesz! Mogę sobie tylko wyobrazić jak musiała cierpieć...
Tzrymam kciuki za Ciebie i udany cykl!34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
adaska wrote:Hej dziewczyny!
Organizm zagrał mi na nosie a dzisiaj @
Rano to z bólu wymiotowałam. Dolna cześć pleców i brzuch. Dzień zapowiada się pieknie! Swieci słońce, powoli robi się ciepło. My dzisiaj bierzemy się za skręcanie mebli
Pieknego dnia ❤️
Oj to ja Ci współczuję to trochę rano przeszłas...
Udanego skręcania mebli😉
Pozdrawiam!adaska lubi tę wiadomość
34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Witajcie kobietki 😁
Pewnie jak w większości części naszego kraju dzisiaj słonecznie i wiosennie😊
Zbieram się z dziećmi do wyjścia później obiad i wylegue się dzisiaj do wieczora a co!
Udanej i pięknej niedzieli zycze❤️❤️❤️34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Nera1986 wrote:Dzień dobry dziewczyny. Mam dziś mega super dobry humor. Dzieci na weekend u babci . W domu cisza - tylko ja ,mąż i królik . Zrobiłam sobie pazury i brwi. Rano się budzę a tu tadam- -ino liche plamienie ale prawie nieobecne . A do tego dwie kreski na teście ciążowym (w śnie
) także czego więcej chcieć od życia haha . Nic mnie już nie boli sialalala
I super że humor dopisuje!
Jak ci zazdroszczę (w dobrym sensie) że dzieci masz u babci... Ja zostałam sama z moją ferajna..
Oby w przyszłym cyklu sen się ziscil ❤️Nera1986 lubi tę wiadomość
34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
edyta90 - objawy bywają zgubne by móc cokolwiek podpowiedzieć ale uważam,że nic się złego nie dzieje i trzymam kciuki za obecny cykl
Jak dzisiaj gardło ? Lepiej się czujesz ?
OlaaM- @ jednm słowem bawi się z Tobą w kotka i myszkę ale mimo wszystko życzę aby wcale nie przyszła a jak już musi to już natychmiast bez przedłużania
Lauren - takie "nie w porę"wysokie temperatury miewam przy zapaleniu gardła
listek- miło z męża stronyKciuki !
babydust1 - życzę Ci szybkiego unormowania "sytuacji" i spełnienia marzeniaKiedy wyniki badań ?
Mishigami00 - widzę ,że dziś dziura na wykresie - aj mogłaby być tą szczęśliwą ! Kciuki zaciskam
jagodowamery - życzę Ci z całego serca ustabilizowania cyklu i złotego efektu końcowego
adaska - no to organizm pojechał po całości .Współczuje Ci kochana - wiem jak to jest ehh
DzulkaJ - jesteś już po skoku temperatury więc niczego bym nie zmieniała i odznaczyła zakłóconą .Najgorzej mają kobiety,które oczekują na skok bo robi się to z lekka bardziej skomplikowane
Atyde - nie mogę się doczekać Twojego USG - ciekawość mnie zżera !
Miłego dnia
Ps. ale dziś serduszek w komentarzu zamieściłam heheWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 11:55
listek’, babydust1, jagodowamery lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Mamy meble!
Jedziemy i spędzamy niedzielnej na skręcaniu
(Zobaczę ile nam się uda skręcić)
Cieszę się jak nie wiem co
Może dzisiaj zaliczymy spacerek z psiakiem, bo pogoda jest tak piękna, ze szkodach było nie skorzystać i nie złapać trochę witaminy D
Powiem wam szczerze ze nie myślałam ze mimo @ będę się tak super czućMishigami00 lubi tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualny
-
Podczytuje was cały czas niestety ale mnie dopadly dolegliwości ciążowe mam częste migreny które wprawiaja mnie o mdłości. Do tego chodzę do pracy i męczy się z niej.... Każdy dzień dla mnie to jak przetrwanie. Niestety w Niemczech ciąży nie traktują tak jak w pl że można iść na zwolnienie lekarskie, tutaj lekarza tak łatwo go nie dają😩
Wizytę mam dopiero 9kwietnia ale chyba wybiorę się już jutro do lekarza może uda mi się załatwić zwolnienie na parę tyg do póki dolegliwości nie mina...
A wam zazdroszczę bo u mnie za oknem pochmurno i deszczowo😒Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 12:42
20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
Nera no właśnie strasznie w dół tempka poszła, ale to przez tą zmianę czasu na pewno! Więc nie do końca jej wierzę
Super że czujesz się już dobrze :*
Adaska uwielbiam składać meble, moje czekają aż w końcu pomaluje mieszkanie już się doczekać nie mogę
Znowu pobolewa mnie podbrzusze i te piesi głupie, a lewa to już przegina... -.-Nera1986 lubi tę wiadomość
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynkaAmelka
-
Winter86 wrote:Kochana trzymam kciuki!!! 😁
Ty to widzę jesteś złota raczka😉
A ja wczoraj wybrałam kolor (chyba to Royal) zasłon do dużego pokoju i zamówiłam rolete rzymska do pokoju dziewczynek trochę kosztuje ale efekt będzie WOW!
No ja lubię takie rzeczy robić
Właśnie odnawiam czajniczek i go maluję
Mnie też czeka kupno zasłon i rolety muszę kupić już się boję bo te pierdółki najdroższe i najdłużej się kupuję ja z tych niezdecydowanych28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynkaAmelka