Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Atyde wrote:Test powinien już coś wykazać ( tak mi się wydaje) , a test o jakiej czułości robiłaś?? może bralas coś lub byłaś na coś chora, coś co mogło zakłócić twój cykl i go przedłużyć??
Byłam chora w trakcie owulacji
Działaliśmy 2 razy na 4 zalecone przez lekarza. Starałam się nie brać leków ale wzięłam fervex.
Dzisiaj zrobiłam test o czułości 10. -
nick nieaktualny
-
OlaaM wrote:Byłam chora w trakcie owulacji
Działaliśmy 2 razy na 4 zalecone przez lekarza. Starałam się nie brać leków ale wzięłam fervex.
Dzisiaj zrobiłam test o czułości 10.nasza wiedzo wróć do nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 18:54
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
OlaaM wrote:U mnie nadal cisza..
Miałam plamkę śluzu różowego popołudniu.
A w ogóle to czuje się jakbym miała infekcje.. czuje dziwne pieczenie, ale przy siusianiu nic nie boli. Nie wiem skąd i jak.
Infekcja chyba nie może spowodować opóźnienia miesiączki,hm?
Może lepiej idź do ginekologa... On najlepiej będzie wiedział co i jak.. A ty Olu będziesz spokojniejsza❤️34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Atyde wrote:Winter już też masz widoczny
w moim tygodniu będziesz miała podobnie
uwierz mi na tym zdjęciu mój brzuszek i tak jest mały ale może też tak być ze po roku zaszłam w kolejną ciążę i szczupła bardzo nie jestem
Kochana na twoim etapie to pewnie Cie "przerosne" to już 4 ciąża więc szybciej pewnie wszystko będzie widać 🙈😁
Ale najważniejsze jest żeby dzieciątko było zdrowe❤️34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Winter86 wrote:Kochana na twoim etapie to pewnie Cie "przerosne" to już 4 ciąża więc szybciej pewnie wszystko będzie widać 🙈😁
Ale najważniejsze jest żeby dzieciątko było zdrowe❤️a w jakim wieku masz dzieci??
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Atyde wrote:No myślę że tak będzie
a w jakim wieku masz dzieci??
10, 8, 234Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Masia wrote:Ola owulacja mogła się przesunąć
ja bym jeszcze tego cyklu nie skreślała
a byłaś sprawdzić czy pecherzyki pękły po pregnylu?
-
OlaaM - Temperatura nie jest w stanie być 100% wyznacznikiem owulacji. Po drugie jeśli np owulacja miała u Ciebie miejsce np w nocy (w dniu skok temp z rana) to mamy 12dpo A więc równie dobrze zagnieżdżenie moglobyć wczoraj/dzisiaj . Nie chce byś się nakrecala oczywiście na ciążę bo nie do jego dążę ,ale ponownie przypomnę, że test mojej znajomej w 14dpo wyszedł negatywny a w 16dpo pozytywny i beta 78 . Dodam ,że obserwacje prowadzi kilka lat i czuje ból owulacyjny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 21:08
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
OlaaM wrote:Byłam chora w trakcie owulacji
Dzisiaj zrobiłam test o czułości 10.
(Test owulacyjny wychodzi "zazwyczaj" dwa dni przed owu ale to zależy od czułości) Ile miał pęcherzyk jak zastrzyk wzięłaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 21:14
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Atyde wrote:Też się wybieram z pieskiem na spacer, taka piękna pogoda że grzech z niej nie skorzystać
jakie masz mebelki??
Jak już będą wszystkie skręcone, to wam się pochwale 😁❤️Nera1986, jagodowamery, OlaaM, Mishigami00 lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyDziewczyny, dzisiaj skończyłam luteine kolejny raz od tych dwóch tygodni od wizyty 😏Czekam na @, najlepiej jakby wystąpiła około 4/5.04 😁 chociaż marzyć to ja mogę.. Jeśli po clo oczywiście owulacja miałaby się pojawić tak około 14dc, to idealnie byśmy się "wstrzelili".. 😁 Jak to powiedziała Pani doktor "musicie się Państwo zsynchronizować" 😂 Chociaż nie liczę na to, że uda się w pierwszym cyklu stymulowanym Clostilbegyt..
-
Hej dziewczyny u mnie weekend poza domem więc dopiero was nadrabiam.
Dziewczyny super brzuszki niech rosną zdrowo
Adaska czekamy na zdjęcie mebli.
My dziś z mężem wybieramy drzwi do domu i oczywiście kłótnia o kolor 😅jagodowamery lubi tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyOlaaM wrote:Nie, bo lekarz nie zalecał. W sobotę pregnyl a w poniedziałek rano bol owulacyjny i test owu soczyście pozytywny
Może to plamienie było zagnieżdżaniem się zarodka? Na test ciążowy mogło być za wcześnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2019, 21:55
-
Nera1986 wrote:Skoro byłaś przeziębiona to i skok temperatury mógł być zakłamany o ile mierzysz (przepraszam ale już mi się miesza która z Was prowadzi wykresy)
(Test owulacyjny wychodzi "zazwyczaj" dwa dni przed owu ale to zależy od czułości) Ile miał pęcherzyk jak zastrzyk wzięłaś?
Jak nic się nie ruszy to przejdę się na betę w tygodniu -
Nera1986 wrote:Skoro byłaś przeziębiona to i skok temperatury mógł być zakłamany o ile mierzysz (przepraszam ale już mi się miesza która z Was prowadzi wykresy)
Przy kolejnym stymulowanym cyklu upre się na kolejny monitoring. Teraz pomimo ze pytałam lekarz powiedział żebym się nie zapisywała na wizytę tylko działała zgodnie z zaleceniami. Lekarz zajmuje się niepłodnością.
Nera dziękuje za odpowiedz 😘
-
jagodowamery wrote:Dziewczyny, dzisiaj skończyłam luteine kolejny raz od tych dwóch tygodni od wizyty 😏Czekam na @, najlepiej jakby wystąpiła około 4/5.04 😁 chociaż marzyć to ja mogę.. Jeśli po clo oczywiście owulacja miałaby się pojawić tak około 14dc, to idealnie byśmy się "wstrzelili".. 😁 Jak to powiedziała Pani doktor "musicie się Państwo zsynchronizować" 😂 Chociaż nie liczę na to, że uda się w pierwszym cyklu stymulowanym Clostilbegyt..
-
nick nieaktualnydziewczyny kochane mądrości Wy - czy miałyście tak ze test ovu dwa dni z rzędu pokazywał mocna druga kreskę testowa? nie powinno być tak ze jest pik i jednego dnia pokazuje mocna a potem już coraz jaśniejsza? bo u mnie znowu takie dziwactwo
(Ale dziś czuje ciągniecie w brzuchu, lekkie kłucie - może to te objawy ovu, na które nigdy nie zwracałam uwagi?). O wyglada to tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c62ef9fa816f.jpg
A jakie Wy macie objawy owulacji? I w wyniku monitoringu od czasu tych objawów to kiedy się dzieje to co powinno? Jak są te objawy to już pęcherzyk pękł czy dopiero się do tego zabiera?
No i jak Wasze nastroje przed tygodniem pracy? 😒 mnie kusi żeby wziąć nż z okazji prima aprilis 😁😁