Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
babydust1 wrote:ja dalej czekam na krwawienie i nic
piersi dalej bola , nie wiem kiedy to sie zakonczy
temperatura dalej wysoko
echh
A kiedy miałaś dostać miesiączkę?Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
nick nieaktualny
-
adelaa wrote:świetnie!
A jaka pasja?
Dobrze, że wyluzowalas, odpoczniesz psychicznie od tego, bo w pewnym momencie mozna dostac na głowę. Ja bym musiala sobie jakies zajecie znalezc po pracy... zeby nie myslec tyle.
Moja pasja to szydełkowanie ,miniatury w skali 1:12 i fotografiaadelaa, Mishigami00 lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyOlaaM wrote:To co dziewczynki? Cykl na luzie ?
Robimy swoje ale bez nakręcania.
Dobrze, ze są te święta wiec będzie wyjazd do rodziny, a to akurat będzie fli nie będzie czasu na myślenie o głupotach.
Może te święta dadzą prezent w postaci "opóźnionej" owulacji hihi takie jajeczko wielkanocne 😋🤗adelaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katarynka9595 wrote:Nie wolisz wcześniej zrobić testu? Tak dla spokojnej głowy
Zrobię w czwartek rano, a jutro polecę po test. Chociaż w moim przypadku, to mogłabym już zrobić popołudniu. Najwyżej jutro zrobię i koniec, będzie jedna kreska to trudno. Jutro bądź pojutrze zapewne będzie owulacja, więc jeśli nie jestem w ciąży to są nowe szanse na fasolkeMasia mnie wystraszyła i od tej chwili już nie pale. Nie tknę papierosa.
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasia wrote:Dziewczynki jeszcze raz nie dziękuje
jak okres w czwartek nie przyjdzie to dzwonię w piątek do lekarza mojego
tym razem może wreszcie się uda!
Nie przyjdzie! TRZYMAM kciuki żeby wszystko było dobrze;) Zadzwoniłabym od razu bo z wizytą też się różnie czeka.Masia lubi tę wiadomość
-
Nie bierzcie mnie za jakąś wariatkę, czy coś. Po prostu to wszystko co się dzieje ostatnio mnie przerasta. Jestem z tym sama. Mój mąż nie zna się na takich rzeczach i jak coś mu mówię to przytakuje głową i odpowiada, że się nie wypowie, bo się nie zna. Koleżankom póki co nic nie mówie.
Czasem chciałabym usłyszeć słowa wsparcia chociaż '' będzie dobrze, nie martw się na zapas i nie denerwuj'', a ja siedzę wieczorami smutna przed tym telewizorem i myślę.Już chyba za bardzo to wszystko na psychikę mi weszło, bo zaczęłam często płakać z tego powodu.
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Masia wrote:Dziewczyny nie dziękuje jeszcze! Czekam do czwartku! :* Ola to 2cs ze stymulacja. Po pierwszym jednak zmienil mi lekarz clo na lamette i mam nadzieje ze zaskoczyło. Tak strasznie się boje bo wracają wszystkie wspomnienia! Jak wiecie jestem po poronieniu wiec chyba poki nie urodze to się nie uspokoję
trzymaj sie i jak bedziesz swirowac to pisz tutaj bo wiem ze to uspokaja
-
babydust1 wrote:9 dni temu ;/ ale beta zle rosla wiec nie ma szans
Może zrób chociaż jeszcze test dla pewności?Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Kiedy robiłaś ta bete? Bo już zapomnialamStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Miesiączka spóźnia Ci się tak długo pierwszy raz?Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyadelaa wrote:Nie bierzcie mnie za jakąś wariatkę, czy coś. Po prostu to wszystko co się dzieje ostatnio mnie przerasta. Jestem z tym sama. Mój mąż nie zna się na takich rzeczach i jak coś mu mówię to przytakuje głową i odpowiada, że się nie wypowie, bo się nie zna. Koleżankom póki co nic nie mówie.
Czasem chciałabym usłyszeć słowa wsparcia chociaż '' będzie dobrze, nie martw się na zapas i nie denerwuj'', a ja siedzę wieczorami smutna przed tym telewizorem i myślę.Już chyba za bardzo to wszystko na psychikę mi weszło, bo zaczęłam często płakać z tego powodu.
Dla spokojnej głowy poszlabym teraz po test na Twoim miejscu i zrobiła dzisiaj wieczorem, a najlepiej to kupić dwa różnych firm. Jeden dzisiaj wieczorem zrobić a drugi rano. Nie czekałabym. A co do papierosów, przecież to też obniża płodność i to nie żadna fałszywa informacja. Ja sama z siebie odstawiłam stopniowo aż całkowicie przestałam palić około sierpnia. Już prawie rok nie palę. Zaczęłam też brać leki, witaminy i pozytywnie się nastawiać że będzie dobrze, że będzie lepiej z moimi miesiączkami i było dobrze. Już całkowicie się pogodzilam z myślą że "A jak tak się staramy i nic z tego nie wychodzi, to może ja nie będę mogła mieć dzieci?". Takie nastawienie pomogło mi się wyluzować. Chociaz dlugo sie nie staramy to mialam takie myslenie.. Zaczelismy czerpać radość z seksu i przyjemność a nie tylko wyliczanie wszystkiego i nakrecanie się. Badania beta hcg zrobiłam na zlecenie mojej ginekolog, gdyby nie ona to bym w ogóle nie robiła. Do dzisiaj czekałam na okres i też widziałam kilka objawów ciąży, ale łączyłam je bardziej z miesiączka, bo po takim czasie to już raczej jakieś mdłości u mnie powinny być. Takich objawów nie było więc już po 35 dniu cyklu jak miesiączka zaniknęła to przestałam się nastawiać, że to ciąża. Tobie tez polecam jakies konkretniejsze badania jesli to nie ciaza. Popros ginekologa o to przy tej wizycie. Ja powiedzialam teraz ze sie staramy i zmieniła mi leki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 18:32