Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Masia - super przepis ale lepiej niech moja córa z niego nie korzysta póki co haha bo ja chce mamą a nie babcią zostać
Córa lajtowy tryb życia ma także bez stresuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 15:36
Masia lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adaska wrote:Mam to samo! hahaha
największa ochota na seks w okres a wiadomo, że nic z tego.
Chociaż (jak to sie śmieli u mnie chłopaki w liceum) "Prawdziwy żeglarz to i morze czerwone przepłynie" hahahaW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
A jeszcze mam jedno pytanie. Tak z innej beczki
Czy Wasi mężowe byli lub będą przy porodzie?
Ja bym bardzo chciała, chociaż mój to taki cykor ze sie w palec skaleczy i mu niedobrze
Oczywiście nie bedą go zmuszać. Nic na siłę.
Jak bylo/ bedzie u Was?👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Jeśli chodzi o maść benzacne to ja nie polecam. Na mojej twarzy zrobił się czerwony burak, piekło, szczypało i tylko swój stan skóry pogorszyłam. Ja miałam straszny trądzik, ropny i bolesny. Żaden dermatolog nie potrafił mi pomóc. Dopiero koleżanka mi poleciła jednego z dermatologów. Ocenił mój trądzik jako ropny i przepisał epiduo i antybiotyk. Wszystko zeszło a teraz drobne kropki a raczej chrosty wychodzą na buzi po czym znikają. Uważam, że nie ma co na własną rękę się leczyć, lepiej znaleźć dobrego dermatologa i wtedy wdrożyć leczenie.
Dzięki leczeniu tłusta cera znikła i mam teraz mieszaną, ale jak mam zbyt przesuszoną buzię to też mi to przeszkadza. Moja mama była na usuwaniu wagrow u kosmetyczki, miała wyciskane itd. Szczerze mówiąc, sama bym chciała ale mama mi mówiła, że taki ból, że zginała się na tym fotelu. Nawet mój dziadek sobie poszedł na usuwanie wągrów.
Ja będę musiała coś z tym zrobić, bo mam małe blizny po trądziku, a z tego co wiem to na początku cerę powinno się oczyścić zanim zrobi się laserowe usuwanie blizn. I przede wszystkim chciałabym znaleźć jakiś dobry krem na nawilżenie skóry... Polecacie może jakiś?Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
adaska wrote:A jeszcze mam jedno pytanie. Tak z innej beczki
Ja bym bardzo chciała, chociaż mój to taki cykor ze sie w palec skaleczy i mu niedobrze
Jak bylo/ bedzie u Was?
Mój mąż powiedział, że będzie wtedy przy mnie, zresztą ja też bym bardzo tego chciała. 😊Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Jak bylo/ bedzie u Was?Ale żałuję ,że nie był przy trzecim bo urodziłam ,wstałam i wróciłam na leżankę ,jeśli będzie równie tak lekko szło z 4 to chciałabym aby zobaczył na własne oczy jak mają się wizje do rzeczywistości
Poprzedni mąż był przy drugim i wiecie co - docenił mnie ile to ja"zniosłam" ! Minę miał nieziemską na to wszystko a później te łzy w jego oczach -coś niesamowitego(zresztą obecny mąż również się wzruszył na Nasz widok ale to już nie to samo jak widzieć "to wszystko"od podstaw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 16:16
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:izka - moja córka ma niecałe 13 lat (burza hormonow + genetycznie po tacie i szwagierce niestety )
Wiem coś o tym mam siostrę w tym samym wieku ten sam problem o ile się meczylam żeby w ogóle dała mi coś sobie zrobić z twarzą a żeby wycisnąć 😅
Teraz już jest lepiej nauczyła się odpowiednio dbać o cerę i panuje nad tym. Przemywa twarz właśnie mydłem siarkowym.20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
Jak bylo/ bedzie u Was?i tak stoi przy glowie bo inaczej by przeszkadzal
przy drugim porodzie troche polozna poplynela bo kazala mu patrzec ze ojej juz glowke widac co mi sie nie podobalo ale jakos zniosl to jakos
-
Witajcie popoludniem🙋♀️
Ja mam wkurw jak nie wiem co😠😠 do endo czekałam poza kolejka w. "kolejce" i to 1.5 h z dzieckiem najmłodszym a to przyszły spóźnione kobiety a to chcą się coś wypytywac a jak poprosiłam czy mogą mnie przepuścić tylko po receptę huj miałam czekać aż łaskawie któraś się zgodzi więc poszłam w pizdziet.... Sorki za wulgaryzmy ale nerwa mnie telepie... Wiec się udało na następny tydzień bo ktoś zrezygnował więc nie będę musiała czekać 3 miesięcy...
Co do kremów peelingow tonikow to ja lubię Ziaje😁 nie uczula mnie, pomaga no i wiadomo skóra lubi systematycznosc😉
A co do porodu miałam takowe głupie myśli żeby był ale bym go pewnie pozabijala jeszcze 😂😂😂😂34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Co do kremów peelingow tonikow to ja lubię Ziaje😁 nie uczula mnie, pomaga no i wiadomo skóra lubi systematycznosc😉
Zgadzam się. Ja też mam problem z wągrami i przy systematycznym peelingownaiu można powiedzieć, że te wągry są znikome. Peeling enzymatyczny z ziaji Liście manuka tani, pięknie pachnie no i najważniejsze, że działa! Ja dodatkowo od K dostałam takie urządzenie do microdermabrazji. Raz na jakiś czas używam i twarz jak pupka niemowlęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 16:55
-
Jak bylo/ bedzie u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 17:01
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Nera1986 wrote:Dziękuję Izka , gdzie takie mydełko dostanę ? W aptece?
Tak☺️Nera1986 lubi tę wiadomość
20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
Hej dziewczyny 😁
Ja też miałam kiedyś straszny trądzik dużo podskornych grudek które nie chciały zejść nawet po zabiegach kwasem wtedy lekarz polecił mi zrobić test na nie tolerancji pokarmów i wyszło że nie toleruje laktozy po odstawieniu nabiału problem znikł.
Co do porodów moj mąż chciałby być że mną ale ja chyba nie chce bo wiem że przy nim będę się rozczulac i pieścić A jak będą sami obcy to zepne dupe i nie będę marudzić 😁
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyNera w Rossku tez dostaniesz - jest nawet do wyboru w płynie i w kostce ale ja polecam osobiście kostkę. I koniecznie niech myje tylko te miejsca gdzie jest trądzik żeby nie wysuszac reszty skory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 18:04
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Mamy weekendzik
U mnie plan na piątek baaardzo szalony...😜
Mąż ucieka na męski wieczór, a ja w spokoju będę mogła posprzątać, poprac, poukładać i na koniec napic się winka. Serio, to mnie relaksuje
Później jakieś domowe spa- maseczka, peeling, henna
Miłego!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 18:32
Muki85 lubi tę wiadomość
-
Mysza1990 wrote:Hej dziewczyny 😁
Ja też miałam kiedyś straszny trądzik dużo podskornych grudek które nie chciały zejść nawet po zabiegach kwasem wtedy lekarz polecił mi zrobić test na nie tolerancji pokarmów i wyszło że nie toleruje laktozy po odstawieniu nabiału problem znikł.
Co do porodów moj mąż chciałby być że mną ale ja chyba nie chce bo wiem że przy nim będę się rozczulac i pieścić A jak będą sami obcy to zepne dupe i nie będę marudzić 😁piguly tez sie nie pieszcza
a ktos obok co pojdzie zapyta wyprosi czasami sie przydaje
moj trzymal mnie za reke i tak go sciskalam ze przez kolejny tydzien go bolalo i mial zakwasyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 18:51
-
Winter86 wrote:Witajcie popoludniem🙋♀️
Ja mam wkurw jak nie wiem co😠😠 do endo czekałam poza kolejka w. "kolejce" i to 1.5 h z dzieckiem najmłodszym a to przyszły spóźnione kobiety a to chcą się coś wypytywac a jak poprosiłam czy mogą mnie przepuścić tylko po receptę huj miałam czekać aż łaskawie któraś się zgodzi więc poszłam w pizdziet.... Sorki za wulgaryzmy ale nerwa mnie telepie... Wiec się udało na następny tydzień bo ktoś zrezygnował więc nie będę musiała czekać 3 miesięcy...
A co do porodu miałam takowe głupie myśli żeby był ale bym go pewnie pozabijala jeszcze 😂😂😂😂
ze tez ciezarnej nie wpuscili bez kolejki to skandal -
babydust1 wrote:winter nie denerwuj sie bo dzidzi szkodzi
ze tez ciezarnej nie wpuscili bez kolejki to skandal
No właśnie się nie da nie denerwowac😏😁
No nie wpuścili bo nie oznajmiła tor aż a poza tym ubrana byłam tak że wystający brzuch był ukryty a za małym biegałem i wogole szkoda słów... Była taka laska (śmiać mi się chciało) wszystkiego się o niej można było dowiedzieć że ona we wrześniu rodzi pierwsze dziecko że ona zawsze szczupła że teraz widać brzuszek że co 3 godziny je bo inaczej jej słabo że wszyscy szczupli po ojcu maja nadczynność tarczycy. Oznajmiła. Kto ma prawo iść bez kolejki a to to a to tamto OMatko! Ja takiego gledzenia nie trawie-wiem starzeje sie😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️- ogólnie rozumny pozjadala a jak chodziła mówię wam jakby była conajmniejnw 8 miesiącu
🤦♀️🤦♀️🤦♀️Muki85 lubi tę wiadomość
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙