Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, od razu z góry przepraszam że praktycznie wogole się nie udzielam (nie za bardzo mam czas co się wiąże z nową pracą), za to staram się na bieżąco czytać.
Chciałam się z wami podzielić dobrą nowiną. Wygląda na to że jestem w ciąży. Wczorajszy test z rana pokazał jakiś cień, za to dzisiejszy już nie robiony z rana pokazał taką oto kreseczkę. Pokazała się od razu. Chyba taka kreska to raczej nie jest evap nie? Jutro dla upewnienia zrobie jeszcze bete, ale tak boli mnie biust że masakra więc chyba to jest toDodam że dzisiaj 13 dpo.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0de9175f6cdc.jpg
Ps. Wybaczcie brudny stolik, ale to tak zwany "roboczy" stoliczek męża ❤Czikosz, Aga1984, jagodowamery, adaska, Nera1986, Winter86, Mishigami00, MisiaMonisia, OlaaM, babydust1 lubią tę wiadomość
Wiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
Pierworodny, nasza duma 😊
26.03.2018 - usunięcie endometroizy z blizny po CC
05.2019 - ciąża biochemiczna
03.01.2020 - Nikoś [*] 28 tc
Czuwaj nad nami Maleńki 👼❤
22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈 -
nick nieaktualnyHej! Bardzo dawno mnie tutaj nie było, ale dopiero teraz wróciliśmy z mężem do starań po "stabilizowaniu mojej tarczycy".
Staramy się gdzieś od 2016 r., a teraz to mój pierwszy cykl po antykoncepcji. W związku z tym niespecjalnie się nastawiam na sukces w tym cyklu. -
Cytrynka648 wrote:Cześć dziewczyny, od razu z góry przepraszam że praktycznie wogole się nie udzielam (nie za bardzo mam czas co się wiąże z nową pracą), za to staram się na bieżąco czytać.
Chciałam się z wami podzielić dobrą nowiną. Wygląda na to że jestem w ciąży. Wczorajszy test z rana pokazał jakiś cień, za to dzisiejszy już nie robiony z rana pokazał taką oto kreseczkę. Pokazała się od razu. Chyba taka kreska to raczej nie jest evap nie? Jutro dla upewnienia zrobie jeszcze bete, ale tak boli mnie biust że masakra więc chyba to jest toDodam że dzisiaj 13 dpo.
Ps. Wybaczcie brudny stolik, ale to tak zwany "roboczy" stoliczek męża ❤
-
Cytrynka648 wrote:Cześć dziewczyny, od razu z góry przepraszam że praktycznie wogole się nie udzielam (nie za bardzo mam czas co się wiąże z nową pracą), za to staram się na bieżąco czytać.
Ps. Wybaczcie brudny stolik, ale to tak zwany "roboczy" stoliczek męża ❤ -
Gratulacje😊34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Dziękuję pięknie dziewczyny :*❤Wiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈 -
nick nieaktualnyCytrynka648 wrote:Cześć dziewczyny, od razu z góry przepraszam że praktycznie wogole się nie udzielam (nie za bardzo mam czas co się wiąże z nową pracą), za to staram się na bieżąco czytać.
Pozytywnie Ci zazdroszczę! Super wieścigratuluję i powodzenia
-
Cytrynka gratulacje dobre wieści 😘
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualny
-
Jeszcze raz dziękuję wszystkim :*
Dam wam znać jutro jak wyszła beta, a teraz uciekam spać bo dosłownie oczy mi się same zamykają (to poza bolącym biustem, mój jedyny objaw). Życzę wam kochane, pięknych dwóch kresek jak najszybciej ❤❤❤👶Wiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
nick nieaktualnyCytrynka648 wrote:Cześć dziewczyny, od razu z góry przepraszam że praktycznie wogole się nie udzielam (nie za bardzo mam czas co się wiąże z nową pracą), za to staram się na bieżąco czytać.
GratulujęKrecha piękna:-)
-
nick nieaktualnyHej
To może i ja coś napisze
Wiem stara i głupia jestem 8dpo i zrobiłam test- jako że mam ich 10 postanowiłam sobie że od dziś zacznę sobie codziennie testować.
Ciągnie mnie jajnik pobolewa podbrzusze więc nasikalam i widzę kreskę- tzn Wiaodmo jak na ten czas to jej cien, widziałam ja już po 2 minutach nadal jest na teście , zastanawiam się czy to nie blef A z drugiej strony mam dobre przeczucia bo dawno mnie tak cycki nie bolały jak teraz. Nie cieszę się jeszcze bo często robiłam testy i widziałam kreski A ta jest teraz jakby bardziej widoczna
Uprzedzam jako że to cien cienia to próbowalam na 1000 sposobów zrobić zdjęcie i na nich nic nie widać
Oczywiście jutro powtórzę- tylko cholera jak do jutra doczekać chyba oszaleje
Co patrzę na ten test to serce mi bije jak szaloneCzikosz lubi tę wiadomość
-
Cytrynka gratulacje
Anetka ten test i objawy brzmią obiecującopoleć na betę i będziesz miała czarno na białym
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyAtyde wrote:Cytrynka gratulacje
Anetka ten test i objawy brzmią obiecującopoleć na betę i będziesz miała czarno na białym
Jeśli mam być szczera to beta odpada , nie chodzi o kasę A o to że mieszkam w małej miejscowości i tu się wszyscy znają- staramy się już około 7 lat o dzidzie bety testy z apteki itp ile ja się nalatalam , teraz najzwyczajniej mi głupio do apteki jeszcze dwa miasta obok - może to się wydawać dziwne ale już nieraz słyszałam napewno się uda itp wole tego uniknąć
Oczywiście na bete pójdę jak tylko test coś więcej pokaże niż cien - I to pewnie pojadę gdzieś dalej -
Anetka32 wrote:Jeśli mam być szczera to beta odpada , nie chodzi o kasę A o to że mieszkam w małej miejscowości i tu się wszyscy znają- staramy się już około 7 lat o dzidzie bety testy z apteki itp ile ja się nalatalam , teraz najzwyczajniej mi głupio do apteki jeszcze dwa miasta obok - może to się wydawać dziwne ale już nieraz słyszałam napewno się uda itp wole tego uniknąć
Oczywiście na bete pójdę jak tylko test coś więcej pokaże niż cien - I to pewnie pojadę gdzieś dalejwięc po postu zrób sobie drugi test za dwa dni, wtedy kreska powinna być ciemniejsza
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r.